מכתב

מכתב

מצאתי את הפתרון אני נפתרת ממני זו תחילתה של תקופה אני אפגוש את אהבת חיי איפה שהוא שם ואתם תקנאו פה תאכלו את הלב כי לא רק מצאתי את הפתרון גם מצאתי את התשובה זו תחילתה של תקופה יהיה יותר שקט בלעדיי כי מרוב קנאה תשימו פרחים על אבן כי מרוב קנאה תיזכרו במעלליי כי מרוב קנאה תברחו מהמציאות תחשבו שאני פה אבל בעצם אני שם כי מרוב שנאה אני עושה את מה שאני עושה

neomi

New member
פתרון איום

יקירתי הצעירה אם אני מבינה נכון, אני מקווה שאני טועה בהבנה, הפתרון שלך הוא לא פיתרון הוא בריחה, אנא ממך אנא חשבי שוב, יש כל כך הרבה דברים נהדרים שכדאי להיות כאן בגללם, נשבעת לך יש המון, חשבי שוב נעמי

לנעמי

למרות שהגעתי לשפל המדרגה, נוכחותי עדיין כאן, ותשאר כאן... זכרי את השם שלי נעמי, כי תשמעי אותו עוד רבות

אלה מקסימה ויהירה !

ובכן גרמת ל``קצת`` מהומה מכתבי דאגה הציפו באי מייל שלי והנה אני מגיעה לכאן - דואגת מאוד, מוטרדת מאוד... מגלה שיר חמוד בחורה מפולפלת וכן... יהירה ! ``תשמעי אותו עוד רבות`` - כתבת כתגובה להודעה ראשית - הכל יחסי... יתכן ולא נשמע אותו עוד רבות עם יחס כזה לדאגה כנה ואמיתית... צריכה היית לאמר תודה... (אולי להסביר את המניעים) ותסלחי לי שאני נוזפת... אך לא הייתי עושה זאת לולא הייתי חשה שיש צדק בדברי בפורום הזה מדובר במשפחה וכפי שהבנתי מדבריך, הנך בוגרת וחכמה לא מצפה ממך להתנהגות של בת עשרה... חישבי על דברי בבקשה !!! בכל אופן... מגיעה לך תודה והנך ברוכה כאן בפורום :) ענבל

למעלה