מכתב

מכתב

שלומ אחי שלי זמנ רב עבר מאז התראנו רוצה לספר לכ שברגע זה הדלקתי נר ונזכרתי......בלילה ההוא שניינו על הוספה האדומה אחרי ששתינו קצת בירה אתה זוכר איכ הגענו לשכונה צוחקימ בקולי קולות על ההוא שביקש ממכ רשות להתחיל איתי כמה צחקנו ונפלנו מהוספה האדומה נשארנו שכובימ על הכביש בשכונה.ואז ברגע של התפכחות אמרת לי "מעניינ מי יזכה בכ אני בטוח שלא מי שיבקש ממני יזכה בכ". צחק לכ שמ אחי שלי מסור ד"ש לאמא ואבא ואני אמשיכ להתקשר ולספר מדליקה נר ברשותכ גמ לכל החברימ שעימכ שלכ אני אחותכ

וסליחה.........

וסליחה מחברי הפורומ על שלקחתי לי מעט מהבמה שלכמ ללא רשות שהרי אורחת אני לרגע חתימה טובה הילי

רגע הילי! .. רגע!

שניה! מה סליחה?! ברוכה הבאה! אם לא היה יום כיפור הייתי מציעה לך קפה. וזה לא במה פה, שלקחת ממישהו משהו להיפך כל מלה שלך פותחת למישהו אחר את הלב. תחני פה קצת, את עם הכתיבה יוצאת הדופן. כולנו פה מדליקים נרות

מיכל@בר

New member
הילי הילי

את נוגעת ללב בצורה בלתי רגילה.. ושוב, אוהבת את הכתיבה שלך הזו חסרת האותיות הסופיות. ושום סליחה, מה פתאום?? יש כאן המון במות לכל אחד ואחד ואחד...

אז באמת - בדיוק כמו שאח שלך שואל -

גם עזרא היה שמח לשמוע מי בדיוק זכה בך - כי הוא בוודאי נהנה מהראש הטוב של הפרס הגדול בו הוא זכה. ולא נורא שאת באה רק לרגע - רגע זו המילה שמופיעה אצלך הכי הרבה פעמים - את בטח יודעת היטב שרגע הוא הרבה יותר ארוך מסתם דקה על השעון ואפילו יותר ארוך משעה - ולפעמים כל החיים הם רגע אחד נמשך - - - הנה, במיוחד בשבילך, עוד משהו טרי על איש נוסף שהיה מסיים מילים בדרך מקורית - דברים שאמר כבר לפני עשרות שנים - עדיין תקפים גם ברגע זה, בעצם בכל רגע ורגע, מה זה בכלל רגע, מהם בכלל כל החיים, עשי שוב סיבוב על קוהלת, זה חשוב לא פחות מלרענן את המסיכות. וגמר חתימה למי שעדיין עומד בתור של החתימות, עזרא כבר מזמן עשה הוראת קבע, שכל החטאים שלו יגיעו אוטומטית לכפרות, אמרו, שעל הוראת קבע מקבלים הנחה של 15 אחוזים בחטאים וגם פטור מהצום.

אבות ישורון?

עזרא כבר אמר מזמן שהוא הפירקי-אבות החדשים. והוראת הקבע - מעניקה, כמובן, 15 אחוזים הנחה בעונש, לא בחטאים, כמו שנרשם בטעות. הנה את רואה שדווקא כן יש מה להוסיף.
ת ו ד ה !

שאל האח ....... ולא זכה

שאל אחי ולא זכה שיבקשו ממנו את ידי ולימימ זכה בי איש שהוליד לי בנימ ובכורי הגיע בדמות אחי . וכעזרה שנייה קבל ממני כרטיס מועדונ עמ כל ההטבות הילי

חה, את ההטבות ממך עזרא כבר קיבל

עוד לפני שקיבל ממך את הכרטיס של המועדון, כן,תודה, הכתיבה שלך, ההסתכלות שלך, הכאב שלך, סוג ההשלמה שלך, טוב, עזרא לא פסיכי: הוא לא יתן לך הכל במכה אחת, את עוד תיאלצי לחזור לכאן הרבה כדי לשמוע את ההמשך, אולי גם לספר. ואולי הכניסה שלך כאן לרגע תהיה גם כניסה לרוגע. אמרו לך פעם שאת כמנפצת?

תענוג להיזכר באיש עם הלשון הפנימית

והאמירות יוצאות הדופן תודה עזרא על התענוג. תראה.. גרמת להילי להשאר. או ששינית לה את הרגע.. אפילו הפכת חבר מועדון..

כן כן, עזרא כבר מכיר אותך:

לא צריך להתאמץ הרבה כדי להבין שהנה באמת באה לפה עוד פרטנרית שתתאים לך מאוד. איזה הטבות א ת תכיני לעזרא תמורת זה שהוא מנסה להחזיק בה פה עבורך יותר מרגע?

../images/Emo6.gif אין כמוך עזרא בוחן כליות ולב

ובאשר להטבות.. עד חצי המלכות וזה בלי הנחות.. ולא רק בגלל שאתה עושה עבודה כל כך טובה עם הילי ובאמת. אומן אתה. אין מלים.. אלא בגלל שאתה הוא עזרא. כי כל מה שאתה כותב פה נכנס אצלי למקומות הנכונים ומעמיק לי את החיוך ואת הראייה של הדברים. אז כל מה שתגיד.. נא ינקוב עזרא במחיר.

יום כיפור וכאלה...לא במחירים אנחנו

עוסקים...אלא בחשבון הנפש...של מטה ושל מעלה... והינה הילי שלחה אפילו קלטות של שירים...ואני בטוחה שאמיר חוגג איתם. ולגבי עזרא...או עזרה...מקומו שמור.

אופס: נכנס אצלך למקומות הנכונים?!

המממ... אז הנה שוב, עוד אחד מתעלולי השפה העברית. ההבדל הקטן שבין לנקב ובין מה שביקשת מעזרא, לנקוב. הם היו, מסתבר, מנוולים לא קטנים אלה שקראו לאישה נקבה, אם כי זרקו הכל על אלוהים: כאילו הוא זה שזכר ונקבה ברא אותם. אל תאמיני! זה הכל הראש המלוכלך שלהם.

נעמה39

New member
מתוקית שלי

גם אני מאד התגעגעתי הדלקתי נרות ישבתי מולם ןניזכרתי ברגעי השמחה עם כל אחד מהם, היה קשה אבל... לימדת אותי שלזכור ולבכות מרגיע את הנפש. אז בכיתי. הם חסרים לי מאד. והשאלות יש לי המון שאלות של למה ואיך? זה כיפור הראשון בלעדי הילד וזה קשה. אני מקווה שהוא נימצא במקום טוב שם למעלה ואולי הוא עם אחי אבי ואמי. אני לא יכולה להמשיך אולי בפעם אחרת אוהבת אותך

למעלה