מכתב

מכתב

לדיגימון שלום!!!!!!! אני מאד אוהבת את הסרט שלך ואני תמיד אוהב אותו כי הוא יפה ומעניין ואני רוצה להגיד לך שאתה דמות מאד בולטת ומצחיקה וכשאני רק רואה את דמותך אני מתחילה ליצחוק אבל חוץ מזה אני רוצה להגיד לך שהסרט שלך יפה וזהו.

Serf SaN

New member
../images/Emo207.gif מסתבר שפוקס קידס..הממ..

סליחה, ג'טיקס XD, העבירו את דיג'ימון לשעות הרבה יותר נוחות! (במיוחד לאנשים בגילינו D: ) מהיום זה ב-13:00, 18:20 (!!), וגם ב03:50..בלילה. XD; אני רק מקווה שהם ישימו את העונה הראשונה אחרי הרביעית..כי היגעתי למסקנה שראיתי את כל כולה, אולי רק פעם אחת בחיים. X: וזה בושה! ><

Serf SaN

New member
את ההודעה הבאה אנא תקראו בשלווה

ותדעו מראש שהכותב לא לקח שום דבר לפני שכתב אותה... קיבלתי 97 בבגרות במתמטיקה!!!!!!!!!!$^#^$!#$^!$!^ 97!!!!!!!!!!!#$^$^$! תשעים ושבבבעעעעעעעעעעעעעע!#$@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ^_^__^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^__^^_^_^ לא היה לי מעל תשעים במתמטיקה.....מאז בערך כיתה ו'!!!!!!!!! רק חבל שהציון מגן שלי 83..אז זה הוריד את הציון הסופי ל90. ם: נו! אבל זה עדין טוב! ^_^_^_^ וכל העבודה המטורפת השתלמה בסופו של דבר....................... דייייייייי.....!! אני עדין בהלם!!!! *___* 999999777777777.....##@!%@#!$^#&%@%%@%*@%*%$ D:

Wolf GiRL™

New member
XDDDD

יפה לך סרף! גם אצלי הציון מוצלח (94 סופי ב-003) אבל אתה ניגשת ל-005 לא? אני כל כך לא רוצה לעשות את השאלון הזה במועד ב', אבל חייבים לעשות אותו מתישהוכבר שנתיים אני נסחבת איתו -_-.

Serf SaN

New member
תודה! D:

וציון ממש יאפה! O: (כאילו, שלך XD) וכן, נגשתי ל005.. @.@ אגב, את הולכת למועד ב' של 005 הקיץ? כאילו, ב12.7? כי אם כן..זה הולך להיות מבחן קל. ם.ם כי במועד א' עשו המון רעש שזה היה פשוט קשה מידי. [: (אל תשאלי אותי איך עברתי את זה >.> )

Wolf GiRL™

New member
כן...

לצערי אני ניגשת במועד ב' של הקיץ הזה, בגלל שהכיתה שלי גררה את השאלון הזה מי' אז אנחנו סוף סוף עושים אותו. תודה על העידוד
אני גם מקווה שיהיה מבחן קל.

למעלה