מכת גניבות ועשיית הון . מי? הערבים. אלופים

גניפר14

New member
מכת גניבות ועשיית הון . מי? הערבים. אלופים

חלק ב...גניבות כלבים באזור המרכז והשרון...(צפון חלק שלישי)...אפשר לומר מניתוח של המקרים שישנן שתי שיטות לגניבה...הגנבים מסתובבים עם רכב...בעיקר באזורי המושבים שם הכלבים מסתובבים חופשי...ומחפשים את האובייקט ותוך שניות מעלימים...השיטה השניה..היא איתור הכלב...( לעיתים בהזמנה מוקדמת)..מעקב...ביצוע..עד כדי עקירה של גדרות חצר ופריצה...סיבות : כופר... קרבות..הרבעה ..שמירה. אחת הבעיות הקשות היא רמלה/לוד..לשם נגנבים כלבים לקרבות/אמון קרבות ושמירה. (ג'ואריש/רכבת)...אפילו המשטרה לא מעיזה להכנס לשם. הכלבים אינם נמכרים... קשה לאתרם ולעיתים גורלם אינו ידוע.במשולש כלבים נמכרים... כולל לקרבות..לכל המרבה במחיר ..לעיתים נמכרים חזרה לבעלים...לעיתים ננטשים...ואף משמשים כחיות מחמד.מה עושים : נגנב הכלב?...יש להגיש תלונה במשטרה... ( אחרי שבב והסגרים) עם עדויות מצולמות במידה ויש.בשלב השני תחקור שכנים..ופועלים בני דודנו ( לצערי חלק מהגנבות הם האחראים)...שלב השלישי...חיפושים ברדיוס של 5-7 ק"מ ממקום העלמות...שלב רביעי...תליית מודעות בכפרים ובערים עם הבטחה לפרס כספי...כולל בנקודות המשטרה... שלב חמישי לסייר באזורי המשולש במידה והכלב/כלבה מסורס /מעוקרת...יתכן שינטש ...נוצר קשר עם הגנבים ? יש לבקש תמונות...נקבע מפגש?...הייתי ממליץ לבוא עם המשטרה...ללא משטרה ? לא להגיע לבד..(חשוב ביותר לנהל משא ומתן על המחיר)...ולפדות את הכלב...אני ממליץ בחום לשתף את המשטרה...לא לאפשר לגנבים כסף קל. המלצות...:לעקר לסרס... לשבב ..לא לשחרר לבד...אין מה לעשות...לא להשאיר בגינה לבד...התופעה הולכת ומתרחבת...בניגוד למזרח ירושלים...פה ...לא מדובר בכנופיות...אלא בגניבה לכל דבר..למטרת כסף.בדיוק כמו שגונבים מכוניות

פואד1946

New member
לדעתי יש כאן הגזמה ולמה להפנות אצבע מאשימה...

לציבור שלם...יש פושעים בכל המגזרים...די עם ההכללות....

גניפר14

New member
לא מגזימה בכלל. הלוואי והייתי יכולה לומר

שהתופעה הזאת אופיינית ליהודים לישראלים. אבל היא לא בפירוש לא.אני פעילה בתחום של הצלת בעלי חיים. וכולנו כל הפעילות רואות יודעות ושומעות על הכופר על הקרבות על היכן הכל מתבצע בכפרים בכפרים בכפרים.
לצערי האצבע אכן מופנתי למגזר הערבי כי שם התופעה שם נערכים קרבות. הפעילות מוציאות משם כלבים מסושעים כלבים שעברו התעללות שם מהכפרים. הכל ידוע .
האצבע המאשימה צריכה להדליק נורה אדומה במגזר הערבי שיעשו משהו. אבל לא עושים כלום. ולכן לי לא נשארה ברירה אלא להתריע בציבור הישראלי כך שיעשו חרם על הכפרים עד אשר מישהו יתעורר שם איזה ראש עיר שיעשה לזה סוף. כמו כן הצורה בהם הכלבים נמצאים חוסר מזון ושתייה והתעללויות גזירת אוזניים וזנב ללא הרדמה. התעללות ברברית ובלתי אנושית. חושבת אני שהמגזר הערבי שלא עושה כלום אלא הטובים כביכול ששותקים הם למעשה שותפים לפשע. ולכן ואי לכך
אתם הערבים לא שונים מהסינים במידת ההתעללויות שלהם. אתם הורגים וסוחרים בכלבים הם הורגים לשם מאכל.

את גזענית דוחה

תעיפי את הרפש שלך מהפורום ? הבנת ?
אני לא ממש זמינה למחוק את הגועל שכתבת אבל אני מבקשת ממך לא לכתוב כאן רפש בניחוח גזענות .

גניפר14

New member
אני לא גזענית. אני כותבת לצערי את המציאות.

אם המציאות היתה אחרת לא היית בכלל רואה הודעות שלי כאן.
אם הייתם עושים משהו בנידון אז לא היית רואה את הודעותי כאן
אם לא הייתם משחקים אותה כאילו אין דבר כזה במגזר שלכם אז לא היית רואה את הודעותי כאן.
בקיצור הגיע הזמן שתתחילו לעשות משהו בנידון. כי המוניטין של הכפרים שלכם ממש בשפל כל הפייסבוק מפוצץ בתמונות של כלבים שהתעללו בהם . כל הפייסבוק מצויין בו מי מתעלל ומי משתמש בכלבים בקרבות.
נמאס כבר לשמוע את המילה שאתם מסתתרים מאחוריה גזענות. כל נושא שמתקיפים אותכם אתם עונים בגזענות.
אני פועלת גם נגד הסינים לידעתך כי גם הם טובחים בכלבים לרגל החג שלהם אז תקראי לזה גזענות או מה שאת רוצה.
אני פועלת מתוקף רצוני לעזור לכלבים שמתעללם בהם גם להם מגיע זכויות. זכויות אלמנטריות לחיות.
אם לא היו ים דרישות לכופר בעבור הכלבים שנגנבו על ידי ערבים לא היית רואה את הודעותי כאן.
תעשי משהו בנידון תעשי כי המונטין שלכם מגיע לריצפה. והשינאה מתחילה לחלחל למקומות לא יפים. אתם יוצרים את המצב ואתם לא עושים כלום בנידון.
אנשים רואים הודעות כולל את שלי. ולומדים מה קורה לכלבים במגזר שלכם. בסוף זה יתנקם בכם האדישות הזאת.

למעלה