מכת נמלים במטבח

DizzyMissLizzy

New member
מכת נמלים במטבח

זה לא בדיוק קשור לצרכנות, אך אנסה בכל זאת. אני סובלת ממכת נמלים במטבח. הן יוצאות מן הקירות דרך החיבורים של השיש, הברז, הארונות וכו´. בגלל הקרבה למזון ומי שתיה, איני יכולה לרסס באגרסיביות. הבעיה חוזרת מידי כמה חודשים. עד לפני כשנה הדברתי אותם בעזרת חומר מיובא שנקרא "אפורמי". זה היה מין פתיון רעיל, שלא הרג אותן מיידית, אלא הן היו נושאות אותו אל הקן, ושם זה היה מחסל את כל הקן. החומר הזה היה יעיל למדי, והחזיק מעמד כשנה. עכשיו כבר לא מייבאים אותו יותר. לאחרונה הנמלים חזרו שוב. ניסיתי חומר מיובא אחר, שנקרא בעברית "סטופ נמלים". הוא הרבה פחות יעיל, והנמלים אינן מחוסלות באופן סופי. איך מחסלים אותן אחת ולתמיד?

אהובה.א

New member
מיס ליזי

את החומר "אפורמי" הירוק הנפלא שעצר בעד הנמלים לשוטט בבתים רבים , הפסיקו לייצר. במקרה , שוחחתי עם היבואן בזמנו. הוא אמר לי שבאפורמי נמצא חומר אשר מסרטן את מי שמייצר אותו . לצרכן כמובן , אין השפעה ממנו. המתקן הזה היה באמת אדיר. הוא היחיד שהרחיק את הנמלים מהבית. אולם לפני מספר חודשים סנו יצאו עם מתקן דומה. K 1105 משהו כזה... שיטה שניה היא (ואל תצחקי , כי זה עובד אצלי בבית..) , לא לנקות את הבית כל שניה. בית נקי מביא את הנמלים אליו. מה לעשות , הן אוהבות נקיון... שום ריסוס לא יעזור עם הנמלים. יש להן עונה שהן נכנסות לבתים. בקיץ כי חם להם מידי בחוץ בחורף כי קר מידי בחוץ אז בעונות המעבר תהני מבית נקי מנמלים... אבל יודעת עוד משהו? עכברים יותר גרוע מזה.. אז תהיי מרוצה שזה רק נמלים ולא מעבר לכך

DizzyMissLizzy

New member
אהובה, תודה על האינפורמציה, אבל...

1. הן כנראה באמת אוהבות ניקיון. אבל, גם אנחנו אוהבים... 2. איך אפשר להיות מרוצים מכך שאילו רק נמלים, כאשר כבר נאלצתי לזרוק כמה מוצרי מזון שנמלים חדרו אליהם, כי האריזה לא היתה אטומה? זה ממש לא נעים לגלות נמלים בתוך האוכל. 3. אני אנסה למצוא את ה-k 1105 שוב, תודה

erandb

New member
התרחקי מחומרי ההדברה של סנו

היו לי גם נמלים בבית ורסתתי עם K-300 ."לרסס עד שהמקום רטוב" כך כתוב בהוראות.בכל אופן הריח לא יצא כנראה רסתתי הרבה מדי ,למרות שעבדתי לפי מה שרשום בהוראות. בכל אופן שירות הלקוחות לא היו מוכנים לעזור לי ואמרו לי לשלוח את התרסיס לבדיקה ,ולא היו מוכנים לנסות לעזור לי .שפניתי למשרד הבריאות לפחות אמרו לי להרטיב את הרצפה היטב ,עד שזה יעבור.בכל אופן עברו כמה חודשים עד שהריח עבר.הדבר קרה לפני כשנתיים ואני לא נוגע כלל בחומר ריסוס של סנו .לא משנה שגם הנמלים חזרו.הכי טוב להזמין חברה אמינה ולרסס דרכה .תזמיני ריסוס בלי ריח למרות שגם בלי ריח יש ריח כמה ימים טובים.

אהובה.א

New member
ערן

כנראה שהיתה לך פגישה טלפונית לא נעימה עם חברת סנו. אולם הם עושים ככל יכולתם. אני עובדת עם החברה הזאת והם נהדרים. כל מוצרי הK של סנו עוברים את מכון התקנים. המוצר החדש שלהם K1101 הוא נגד נמלים. הוא החליף את אפורמי הידוע והטוב. אגב , יש גם חומר לרצפה של סנו נגד נמלים הוא נקרא "סנו דוחה חרקים"....הוא יקר אבל שווה את הכסף. בגדול.

dundybar

New member
../images/Emo91.gif

קודם כל אהובה, גם המלצת טוב אבל גם כתבת דברים לא נכונים. נמלים לא מחפשים לאהוב בתים נקיים, הם פשוט נמשכים למזון ולריחות חזקים. בימים חמים במיוחד הן יוצאות להתאוורר סתם כך בלי לחפש משהו לנגוס בו, ובימים קרים הן נשארות בקן החם. הדבר הנכון שכתבת הוא שכדאי להשתמש בסידרת סנו K-1100 והלאה. הם נטולי ריח והם בעלת השפעה חזקה מאוד. גם אצלי מופיעות הנמלים ואחרי ריסוס ב K-1100 אני שוכח מהנמלים לפחות ל-3 חודשים. ואהובה צדקה בדבר נוסף - זה יקר מהאחרים ב-60% - אבל שווה. עדיף מלרסס ב K-300 מסריח שהשפעתו פגה למחרת.

DizzyMissLizzy

New member
אהובה

חומר לרצפה לא יעזור במקרה הזה, כי הנמלים שלי יוצאות מהקירות ומטיילות על השיש במטבח, סביב הברז ובארונות (היום גיליתי שכנראה חם להן, והן החליטו לנסות להכנס למקרר...). בקשר למוצר החדש שחליף את "אפורמי": יש לך ניסיון איתו? ידוע לך אם החומר יעיל?

אהובה.א

New member
לאמר לך את האמת?

יודעת שקנו אותו ממני והוא די יעיל. אני לא השתמשתי בו כי יש לי עדיין במלאי את אפורמי קניתי כמות רצינית - 6 חתיכות - כששמעתי שהולכים לחסל אותו בארץ. נשארתי עם שניים אחרונים. כי בכל חצי שנה אני מחליפה. מקווה שלא אצטרך כלום לאחר האפורמי. באמת חבל שהפסיקו לייצרו.

למעלה