מכת פרעושים?

nrotem

New member
מכת פרעושים?

הי, וסליחה על הנושא הלא סימפטי על הבוקר. אנחנו משפצים בית ברחוב הדקל מאז תחילת יולי 2006. מיד עם תחילת השיפוץ ביצענו הדברה נגד פרעושים בבית ובגינה, כי היו שם מאות אם לא אלפי פרעושים (כך אישר גם המדביר). חשבנו שהבעיה הסתיימה, אבל הבעיה לא חשבה כך. הפרעושים המשיכו להציק לפועלים ולנו. הדברנו שוב אבל כמעט כל ביקור בבית המשתפץ גרם לעקיצות חדשות. אגב, לא כל אחד מרגיש עקיצות פרעושים וכנראה שהם לא עוקצים כל אחד. אני אישית, למשל, ראיתי אותם מטפסים עלי אבל לא הרגשתי כלום, ואילו אשתי נעקצה בטירוף: ספרנו מעל 100 עקיצות מביקור אחד... והכי נורא זה שעקצו גם את הבת שלנו. כדי להבין אם פתרנו את הבעיה אחת ולתמיד, התחלנו להגיע לבית עם מכנסיים לבנים שכל פרעוש שמקפץ עליהם מתגלה מיד. ואכן, גילינו אותם מיד. הם קפצו עלינו ברגע שהורדנו את הרגל מן הרכב. הסתבר לנו שהם באים מהרחוב... הזמנתי את המדביר של המועצה שהיה נחמד והגיע תוך חצי שעה. הוא ריסס את הרחוב בסביבת הבית אבל מחוץ לרדיוס הריסוס המשכתי לפגוש בחמודים הקטנים... פנייתי השניה למועצה נענתה בנזיפה - לא ייתכן שתושב אחד ידרוש ריסוס מלא של רחוב כשאף אחד אחר לא מתלונן... אז שאלה לי אליכם אנשים טובים - האם הבעיה היתה רק בבית שקניתי, שאולי הדביק את הסביבה הקרובה, או שיש מכת פרעושים ברחוב הדקל? נעם, השכן החדש.

המכנסיים הלבנים ../images/Emo40.gif

מהסיפור על הפרעושים הכי מוזר לי הפטנט של המכנסיים הלבנים. לאחר גילוי הפרעושים יש לכם ערכה של מכנסיים לבנים מיוחדת לגילוי פרעושים? איפה משיגים כיום מכנסיים לבנים? ממה שאני יודע אפילו ערסים כבר לא באים לחנויות לקנות מכנסיים לבנים. ועוד דבר שלא שייך. מישהו יודע איפה משיגים באזור כונן די וי די?

nrotem

New member
תאמין או לא - זה פטנט עובד!

על מכנסיים לבנים רואים מיד, בסביבה מפורעשת, נקודות שחורות מקפצות. על כל מרקם אחר הם פשוט מסתווים... לעניין הערסים וסוגיית הדי וי די - אין לי מה להוסיף. נעם.

בהצלחה נעם ולמשפחתך גם

אני מאחל שתקלטו מהר ושתעברו את תקופת ההסתגלות בקלות (לא ההסתגלות לפרעושים) ואסור לך לקחת ללב מתחזים משועממים כמוני. בכל בעיה אנא פנה אלי לאימייל [email protected]

למעלה