מלאך החבלה

Harrington

Well-known member
מנהל
הטפיל הגיע כדי לזהם.
שאלת שאלה. השבתי עליה. אם וכאשר תחשוק נפשך ותצליח להתגבר ולהתבגר לרמה בה תוכל להתייחס עניינית, במקום רק לזהם את השרשור שפתחת בעצמך ולדרדר את השיח בפורום, תרגיש חופשי לעדכן.

עד אז, תצטרך לשחק עם עצמך. עמך הסליחה.

Cranio

Well-known member
שאלת שאלה. השבתי עליה. אם וכאשר תחשוק נפשך ותצליח להתגבר ולהתבגר לרמה בה תוכל להתייחס עניינית, במקום רק לזהם את השרשור שפתחת בעצמך ולדרדר את השיח בפורום, תרגיש חופשי לעדכן.

עד אז, תצטרך לשחק עם עצמך. עמך הסליחה.
אתה טפיל מזוהם
שלא מסוגל לפתוח פוסטים משלך ולכן אתה בא להטריל ולזהם.

Cranio

Well-known member
הוא טוען שהוא פותח רק בפורומים שהוא מנהל.

הוא קיבל ניהול בגלל החורזת,כי משה חסם אותו כאן אז בשביל להודות

לה אני משער שהוא פותח רק שם.
פחחחחחחחח
הוא טפיל אינטרנטי מובהק שבאתרים אחרים הוא היה נחסם לצמיתות וכאן הפכו אותו למנהל . חחחההה

Harrington

Well-known member
מנהל
הוא קיבל ניהול בגלל החורזת,כי משה חסם אותו כאן אז בשביל להודות

לה אני משער שהוא פותח רק שם.
כרגיל וכמו 100% מהפעמים הקודמות, אתה טועה לגבי :).
ראשית, דרגת הניהול לא קשורה בשום צורה לחסימותיו של משה. אמנם זה האחרון הגזים פראית ופעל שלא כדין באופן שפגע ברבים (לא רק בי), אבל אין לזה שום קשר לעניין (והוא אגב הביע חרטה על כך, הגם שרק הרבה יותר מאוחר).

פותח נושאים בפורום חורזים פשוט כי זה 'הבית' שלי מאז ומתמיד :). עוד מהימים שהמקום היה קומונה קטנה יחסית. כאן, ברוך ה' לא חסרים נושאים מעניינים שאחרים פותחים ואני פשוט לא רואה צורך מיוחד להוסיף על כך. גם לא חושב שהנושאים איתם אני פותח יעניינו כאן יותר מדי אנשים. אז בשביל מה סתם? כדי לשמח את מר קרניו? אותך? סורי, אבל אנהג, כמו תמיד, לפי הנוחות שלי ברשותך :). אם זה מה שיגרום לכם לקיים דיונים ארוכים ומשמימים לגבי אופיי ושאר עניינים? אין לי אלא לאחל לכם הרבה הנאה (וחיים) :).

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה טפיל מזוהם
שלא מסוגל לפתוח פוסטים משלך ולכן אתה בא להטריל ולזהם.
טוב חמוד. מה שתגיד ואיזו נפיחה שחשוב לך לשחרר כדי להרגיש טוב יותר עם עצמך (והיום גם להתנחם מהחיים בדמוקרטיה :)).

מיצינו.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא ממש,הרי הוא דיבר על מישהו מהמחנה שלו ולא על דיעה פוליטית.
הוא דיבר על הרבה דברים. כאן ציטטתם (לדבריכם) אמירה אחת (שאגב אינה רלוונטית לשום דבר ומוצאת מהקשרה לחלוטין כשאתם מצטטים אותו כפי שאתם עושים, אבל זה כבר עניינכם). אבל מגוחך בעיני לטעון שצריך להקשיב לאדם שב99.99% מדבריו לא קיבלתם אותם וגם היום אתם לא מקבלים.

Cranio

Well-known member
הוא דיבר על הרבה דברים. כאן ציטטתם (לדבריכם) אמירה אחת (שאגב אינה רלוונטית לשום דבר ומוצאת מהקשרה לחלוטין כשאתם מצטטים אותו כפי שאתם עושים, אבל זה כבר עניינכם). אבל מגוחך בעיני לטעון שצריך להקשיב לאדם שב99.99% מדבריו לא קיבלתם אותם וגם היום אתם לא מקבלים.

:ROFLMAO:

evglev1

Well-known member
מנהל

ביבי הפך את הליכוד לעל פי דמותו זה מה שהתכוון שמיר.

מתנועה אידאולוגית לתנועה אישית.
קודם כל זאת לא הייתה תנועה אישית, עובדה שנתניהו אחר כך הפסיד לשרון ז"ל. אבל כן שמיר ז"ל מחה על ההרס הליכוד כמפלגה אידיאולוגית ואפילו הצטרף לבני בגין בחירות ואחר כך באיחוד הלאומי שבמקור איחוד של מולדת, חירות ותקומה. ואפילו ב-2003 כשנתניהו ניסה להפוך את הפרימריז בליכוד למשאל עם על מדינה פלסטינית והתחנן בפני שמיר ז"ל לתמוך בו כי הוא נגד מדינה פלסטינית ושרון ז"ל בעד, שמיר ז"ל אמר להצביע לשרון ז"ל ולפעול נגד מדינה פלסטינית, כלומר אפילו כשנתניהו טען שמדובר במשאל עם על האידיאולוגיה של המפלגה, שמיר ז"ל לא היה מוכן לתמוך בו ובדיוק כמו רובין ריבלין של אז הצביע במועמד שיש לו יותר מחלוקת על המדיניות שלו, עד כדי כך לא היה לו אמון בנתניהו. אגב גם בנו יאיר שמיר ז"ל (מה יש לשם הזה יאיר לפיד, יאיר נתניהו, יאיר שמיר) הצטרף לליברמן עם תוכנית חילופי השטחים ולא לביבי הבית הטבעי שלו וכך גם עוזי לנדאו עד כדי כך ביבי לא אמין בעיני האידיאליסטים של "ארץ ישראל השלמה".

למעלה