מלאך המוות

קוקי500

New member
מלאך המוות

מלאך המוות שמאחר אין לי כוח תמהר לילות שחיכתי לך בתקווה בקרים שחיכתי ללילה הבא יש לך הרבה כרטיסים לחלק ויש כאלה שלא רוצים לקבל בוא אליי אני לקוחה טובה אין לי מקום גם לא סיבה ההופעה של חיי תתחיל שתבוא זה יהיה אחלה שואו תמיד חלמתי לתת הופעה טובה תמיד התחלתי מהסוף חוץ מזה מישהו סיפר לי שלמעלה יש אחלה נוף אנשים לא רואים אותי לא גם לא מלאכים אפילו אני לא רואה בעצמי מול המראה המוארת שנמצאת פה מולי אתה מחפש לקוחות כדי לתת את השירות אצלי לא צריך טלמרקטינג קניתי לא צריך לשכנע מלאך המוות במי עכשיו אתה נוגע? אני כאן נדמה שהגיע הזמן אל תשכח אותי עוצמת את העיניים מחכה שתבוא שתזמין אותי ריקוד אחרון אני כמעט מתחרטת אולי לא נתתי הזדמנות כשהייתי עסוקה בלרצות למות כמה הפסדתי ? אני מהרהרת מי יבכה מי יצחק כשאלך מי יזכר בי ויחייך? מתיי ההופעה מתחילה ומתיי היא נגמרת עוצמת את העיניים מהרהרת...

תגובה

היי לך את המשחקת ברולטה עם אקדח, את לא אדם הראשון שביקש ``חיי תיקח`` היי לך את שממהרת טעם מוות לטעומ, שתדעי חוץ מגן עדן יש תנור הגהינומ, היי לך את שחושבת שהנני כרטיסן , סתם לידע, ששחור אני, שחור ולא לבן

קוקי500

New member
תודה

מאחלת לכולכם לחייך אני עדיין מתלמדת ... תודה על העידוד מקווה למצוא אותם את החיים היפים האלה..

קוקי זה עיניין של אימון

ארוך ולא פשוט אבל בסופו אתה זוכה במישקפיים מופלאות שדרכם הכול נראה אחרת וחוץ מזה כולנו עדיין מתלמדים בחיים פה אתה רק לומד עד היום האחרון

avivirus

New member
אל תמהרי.

אף פעם אל תבקשי ללכת מכאן, משם כבר אין דרך חזרה. הכי חשוב זה לחיות, ולא בפחד או בחשש, בלי המחשבה על הסוף. לחיות, אם לא בשבילך, אז בשביל אלו שאתה אוהב. חג שמח!

למעלה