מלאך שלי...

מלאך שלי...

היום הייה יובל למלחמה בסרטן.. ערוץ 2 עשה ממש פיאסטה- זמרים מפורסמים, סיפורים אישיים, הרבה צחוק ותקווה והמשפט שחזר על עצמו: "נלחמתי קשה וניצחתי".. ואני ישבתי ובכיתי.. בהיתי במסך הטלוויזיה ולנגד עיניי הייה ומסך משלי- מסך דמעות, מסך זיכרונות מהול בכאב.. תהיתי לעצמי למה את, דודה יפה שלי, לא יכולת לעמוד על הבמה ולהגיד: "נלחמתי קשה וניצחתי"... כי נלחמת.. נלחמת כך כך קשה.. כי נתת את הלב והנשמה רק כדי להבריא.. רק כדי שאנחנו לא נדאג.. רק כדי לא לאכזב אותנו.. בכוחותייך האחרונים הלכת מטיפול לטיפול רק כדי שאנחנו לא נראה שוויתרת.. ואנחנו נלחמנו איתך.. כאבנו את כאבך.. ראינו אותך דועכת מול עיננו.. כשם שאת ראית אותנו דועכים אל מול עינייך... זה מוזר שעברה שנה וחודש ו-18 יום מאז שהלכת.. ואני לא מפסיקה לחשוב עלייך.. לכאוב אותך.. לשנוא אותך.. לאבד אותך שוב ושוב.. להאשים שעזבת אותי.. שלא הספקתי להיפרד.. שלא הכנת אותי למקרה בו את תעלמי לי פתאום.. לא מפסיקה לכעוס על הדברים שהפסדת מאז שהלכת.. לא מצליחה להשתחרר מאשמה ושנאה כלפייך.. כלפי עצמי... כלפי כל המשפחה.. כי לא הגיוני שלא ניתן הייה להצילך.. ולא הגיוני שעשינו הכל.. ולא הגיוני שנלחמת באמת והפסדת.. כי היו קרבות שניצחת אז איך זה שבמלחמה ויתרת? בקרב הסופי אמרת "די".. כי היום ראיתי בטלוויזיה את אותם האנשים שנלחמו וניצחו, אז אם נלחמת באמת? איפה את? למה את את הניצחון לא חווית? וכאב לך כל כך- אני זוכרת.. השיער שלא נשר מהכימותרפיה- הסימן הבולט והבטוח לכך שהטיפול לא עוזר.. לכך שהמחלה הארורה הזאת מכלה אותך מבפנים.. ואיך רזית לי מול העיניים.. ממש נעלמת.. חיוורת וחשוכה.. צל של עצמך היית.. ואני הבטתי בך דועכת והמשכתי לשכנע את עצמי שעיניי מטעות אותי ושאת נראית יותר טוב.. שאת מבריאה.. שהכל הולך לפי תוכנית שסופה= את בריאה!!!! איך יכולתי להיות אטומה כל כך? ואיך את יכולת ללכת? איך יכולתי לתת לך להיעלם לי?.. איפה את עכשיו? את רואה אותי? רואה מה המוות שלך עשה לי? למשפחה שלנו? לחיים שלנו? תחזרי בבקשה ממך..אני לא מבקשת את הכל.. רק תחזרי.. יש לי עוד כל כך הרבה דברים ממש ממש חשובים לספר לך.. ואת, מלאך שלי, מקומך לא על השמיים... אוהבת אותך בכל ליבי וכל כך מתגעגעת.. האחיינית היחידה שלך שמסרבת לקבל את הסתלקותך.. מנור

.........

מקומי איננו בפורום זה.. רק רציתי לשתף את כולכם בכאבי.. כאב, שלצערי, תבינו טוב כל כך.. אני מצטערת אם העצבי מישהו.. או נגעתי בנקודות רגישות מדי.. אני סך הכל ילדה בת 17 שמנסה לקבל משהו שלא נתפס.. המשיכו להילחם.. אתם קדושים בעיניי.. הסבל שאתם עוברים לא הייתי מייחלת לאויביי.. רק בריאות.. המון בריאות מאחלת לכם.. מכל הלב.. ותודה שהקשבתם מנור

פרח ../images/Emo42.gif

מקומך היכן שתמצאי את עצמך. ואם בחרת לכתוב כאן ולשתף אותנו אז זה המקום שלך ואת מתקבלת בחום. ראיתי את המשדר אתמול וזו אחת השאלות שעברה לי בראש, אבל אולי כי כלל האוכלוסיה מכירה את הסוף המר, צריך גם להראות את הצד השני, הצד המחלים. כדי לתת תקווה לאלו שעומדים בפני אבחון או כאלו שעוברים עכשיו טיפולים. המלחמה הזו לא קלה ואני יכולה להבין כאלו שמוותרים במלחמה הזו. גם אני חשבתי מספר פעמים לוותר, אבל כמו שאת רואה, החלטתי להשאר
. אני חושבת שהכעס שלך ותחושה שלך שלא נפרדת הם מאד לגיטימיים אבל בשלב מסויים צריך לשחרר את הרגשות האלה ולהמשיך בחיים. אני לא אומרת לשכוח אותה, או להפסיק להתגעגע או לאהוב אבל להפסיק לכעוס על עצמך. אני בטוחה שהיא לא היתה רוצה שתעצרי את חייך בצורה כזו. אולי תחשבי על איזושהי מחווה, למצוא דרך לומר את כל מה שלא הספקת להגיד ולהפרד ממנה. כדי שתוכלי להמשיך בחייך, בהבנה שהפרידה היא פרידה ממנה כפי שאת הכרת אותה, כאישה, כגוף פיזי שפועל, כקולות וריחות ולזכור שכל עוד את חיה, היא בעצם איתך. נשמח אם תמשיכי לכתוב פה ולשתף אותנו במחשבות ובהחלטות שלך
גלי

ברלה25

New member
אני יכולה להבין אותך

גם לדוד שלי גילו סרטן בראש וכמובן שהחלו הטיפולים הכימותרפים וזה לא עזר לו, אז החליטו להפסיק והוא רזה נורא ממש מפחי לראת איך הוא נהייה, רק לפני חודשיים הוא היה "בריא" - לא ידענו וצחקתי איתו ועכשיו זה כל כך עצוב שאין טיפול וצריך פשוט לחכות לנס כשראיתי בערוץ 2 זה היה נראה כמו עוד איזה פנטסיה של ערוץ הילדים הם הראו כמה אנשים שהחלימו עשו מופע שירים, אבל יש הרבה שלא שהטיפול לא עוזר להם ואין מה לעשות אני כל כך שונאת את המשפט הזה מה עכשיו צריך לחכות עד שיום אחד הוא יעצום את העיניים שלו לנצח ולראות אותו גוסס מול העיניים זה כל כך נורא , אני מבינה אותך, גם סבתא שלי מתה מסרטן מחלה ארורה אני לא מבינה למה אין תרופה שתעזור לכולם

למעלה