מלאכים באמריקה

DrSnoop

New member
מלאכים באמריקה

הי לכולנם, ראיתי עכשיו חלק ממיני דרה פשוט מדהימה שנקראת "מלאכים באמריקה". מאוד מאוד קשה ומכאיב, אבל כתוב ועשוי כל כך טוב, שממש כדאי לראות. הסדרה עוסקת התחילת עידן האיידס ובהתמודדויות של אנשים שונים עם הנושא, וגם בהתמודדות עם הומסקסואליות, מוסר, גבולות המוסר, אהבה ונתינה. וממה שראיתי עד עכשיו- עושה את זה בצורה חזקה ומרשימה ביותר. במיוחד אני רוצה לשחק את המשחק של שחקן בשם ג'סטין קירק, ששיחק (וזה מופנה לג'נקיז של ערוץ 3 שרואים כל זבל שהכבלים זורקים עליהם- פשוט כי זה כיף!)את ברטו בסדרה ג'ק וג'יל, ועושה תפקיד נפלא של הומו חולה איידס.באמת לא קל לצפייה, אבל מרגש ובעייני- מהדרמות הטובות שנראו על המסך הקטן מזה הרבה זמן. הא, וזה משודר ביס פלוס כל יום ראשון, עם כמה שדורים חוזרים (לא זוכרת שעות, סורי). עד עכשיו שודר שם פרק אחד, שזה אומר שעה. אני לקחתי מהאוזן השלישית, אולי יש את זה גם בעוד ספריות וידאו. טוב, זהו :) לילה טוב

DrSnoop

New member
אז הנה תמונות של ג'סטין קירק,

שהוא פשוט מ-ה-מ-ם בסרט הנ"ל, וכרע אני מתייחסת למראה החיצוני.

אבא גאה

New member
לפני 10 שנים בערך

ראיתי את ההצגה בארץ..... טוב, יאאאלה, האחות בבית האבות קוראת לי...

DrSnoop

New member
שמעתי שההצגה היתה מצויינת.

היא גם היתה מאוד ארוכה לא? ומאיין סוג של מחזמר?! או שאני טועה בקטע הזה?

אבא גאה

New member
זה היה ממש ממזמן

אני זוכר שנהניתי לאללה, הבחור שיצאתי איתו אז היה מבקר תיאטרון וכל הדרך חזרה הוא הסביר לי למה ההצגה לא היתה טובה כ"כ..... אבל אני לא מבקר הצגות אז נהניתי מאוד. ולא זכור לי שזה היה מחזמר, אבל כפי שאמרתי - זה היה לפני הרבה שנים.

ליטל ו

New member
שוב, אין לי מושג אם לזה הכוונה, אבל

היתה אז בארץ הצגה בשם מצעד המלאכים, שהיתה מחזמר. דומני שירון פריד היה מעורב בה (כביתה? בימוי? משהו). ושיחק בה נתן דטנר, ואולי מיקי קם? אולי אפילו גילה אלמגור? המון אנשים. התפאורה היתה מדרגות מרופדות ששמשו גם כספסלים/כיסאות. הרעיון היה שכל שחקן נותן מונולוג או שניים של דמות שמתה מאיידס. די groan-worthy לטעמי, האמת.

ליטל ו

New member
אההה, כל כך רציתי לראות את ההצגה!

היא הגיעה לארץ? או שעשו לה גרסא בארץ? או שאתה מדבר עם מצעד המלאכים, שגם עסק באיידס באותה תקופה?

ליטל ו

New member
זו באמת סדרה charming

והשחקן שיחק גם ב- Love, Valour, Compassion, ולדעתי בעוד כל מני תפקידי הומואים בסרטים דלי תקציב. הוא מותק :) אה, וג'ייסון אייזיקס (לוסיוס) שיחק בגרסת הבמה שעל פיה זה נכתב, את... המורמון, איך שקוראים לו. מה שעושה אותי שמח :) אה, וניים דרופינג לא ספציפי לטעמי - אל פצ'ינו, אמה תומפסון, מריל סטריפ, מרי לואיז פרקר. זה כתוב היטב, ככלל, משוחק היטב, ובעיקר *שובר גבולות של קלישאות/ציפיות/מחשבה*. את זה אני אוהבת באמת.

למעלה