מלאכים

הילה46

New member
מלאכים

שלום, האם לכל אחד יש מלאך מלווה? האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לאפשר למלאך המלווה לשמור עליי? האם כשאחזור ארצה אתקדם בתחום המקצועי שאותו למדתי לפני מס' שנים? תודה רבה.

כן לכולנו מלאכים שומרים../images/Emo189.gif

את צריכה לבקש מהם , הם מחכים שנפנה אליהם. בנוסף- מלאכים אינם אומרים לנו עתידות, קודם תחזרי, כאשר תתחילי לחפש עבודה ותעשי את המאמצים הדרושים, תדעי לאן הרוח נושבת, יש לנו בחירות בחיי, אם יתנו לך את התשובות,תשבי ותחכי שהכל יקרה מעצמו. למרות אומרים לי לנסות לבדוק כמה אפיקים של נושאי עבודה, גם מה שלמדת, וגם נושאים אחרים שעולים על הפרק. בהצלחה חג-שמח, אריאלה

טל851

New member
אם כבר הזכרת את זה

אז יש לי שאלה איך אני אמורה לפנות אל המלאכים?

spinareo

New member
תגובה השיטה העובדת משיחות עם אלוהים היא

תכתבי על דף תנקי את היד מאנרגייה רצונית עד שתיהיה משותקת והיא תכתוב תשובה מעצמה - שיטה שלא תמיד עובדת שיטה שנייה תדברי אליו והוא ישלח לך תשובות לתת מודע

ואיך אדע אם זה המסר

ולא הרהורי ליבי ורצונותיי בלבד?? ומה הכוונה "תנקי את היד מאנרגייה רצונית"?..?

spinareo

New member
את תראי שזה לא במילים שלך

לנקות את היד מאנרגייה רצונית זאת אנרגייה שהמוח מסוגל לשלוט בה למשל זרימת דם היא אינה אנרגית תנועה רצונית

spinareo

New member
את תראי שזה לא במילים שלך

לנקות את היד מאנרגייה רצונית זאת אנרגייה שהמוח מסוגל לשלוט בה למשל זרימת דם היא אינה אנרגית תנועה רצונית

../images/Emo57.gifחשוב

ליצור הגנות כשמתקשרים בראשית הדרך.... בעיקר כי לוקח זמן להבדיל בין ישויות ולא כולם מלאכים אתם יודעים... תדליקי נר בחדר...הנר הוא הגנה תצרי לעצמך הגנה כמו לדמיין מגן דוד מול החזה ו/או בהעין השלישית תדמייני בועת אור סביבך נשימה השתרשות שתיית מים ואז אפשר לעבור לתקשור אין מהות בפניה למלאכים דווקא ישות של אור היא ישות מגינה..ואם תבוא פיה לא נראה לי שתגרו לך סבל..
חי (כוונתי שיש מי שידאג לעשות עבודתו למעלה את זכרי את זו שלך) טיול נעים......

למעלה