מלאכית , אני חיייבת אותך לאיזה פרוייקט קטן ..

מלאכית , אני חיייבת אותך לאיזה פרוייקט קטן ..

עם את יכולה תגידי לי.. זה כמה עיצובים לפורום רשמי שחברה שלי מנהלת ועם תוכלי לעצב לנו אני מזה אשמח !!! תגידי לי מה את חושבת .. :)

אז ככה..

חברה שלי פתחה פורום , ואמרתי לה שאני יודעת לעצב, מה שנכון - הבעיה היא שאינלי כבר פוטושופ = \ אז קיצר לעניין : אני צריכה לוגו וסמלים ( האמת זה די חשוב לזמן הקרוב
) אז הלוגו : אם תסכימו .. אני יעלה כמה תמונות יגיד לכם את הגודל וזה פשוט לעצב. והסמלים גם..זה בסביבות ה 9-11 סמלים , שגם אני יעלה לכם תמונות . הבעיה היא שהרבה ניסו ושלחו הרבה דומאות ואף אחד לא טובה מספיק כי זה פורום רשמי והוא צריך להיות ברמה גבוהה ולא חובבני .. לכן אמרתי לה שפה זה המקום
וחיכינו עד שתחזירו תשובה .. אז.. להחלטתך ..

זו עבודה רבה

ולצערי אין לי את הזמן הזה כרגע, במיוחד אם את צריכה את זה בדחיפות.

לא נורא.. את יכולה לנסות משו פשוט יותר?

תמונה אחת ועיצוב פשוט וקל - הייתי עושה בעצמי אבל אינלי פוטושופ.. תגידי עם כן אני יעלה וירשום מה לעשות : )

אוקיי.. הפרטים בפנים : )

צירפתי תמונה .. לעצב יפה משהו פשוט ועדין אבל שיראו עיצוב, להקטין קצת .. ולכתוב : יובי , איתך עד לגמר ואחריו ! גם בכתב עדין כזה .. אבל שיראו ושהרקע ישאר כמובן אולי תוסיפי מסגרת או משו נחמד. הכול שיהיה עדין ... ותעצבי כזה עם פרחים אולי או לבבות אבל משו לא קיצ'י ולא ילדותי ולא בולט יותר מידי .. ולא בצבעים כמו- אדום ורוד וכאלה.. משהו שיתאים , שחור ירוק אולי אפור קצת .. תודה רבה !!!! וסורי על בקשות יתר

מנסה גם ברשותך

רק כמה הערות קטנות: האם לא כדאי להוסיף שם - ממי הברכה? התמונה מאוד מאוד לא איכותית - אשמח לקבלה ברמה איכותית יותר ולהחליף

מעלףף !!!../images/Emo140.gif אבל ..

העיצוב שלך באמת מדהים .. אבל הכוונה שלי לא היתה למכתב.. היא היתה לעיצוב בתוך התמונה... לכתוב בתוך התמונה ומסגרת -דקה מסביב ועיצוב כזה עדין.. בכלאופן עם את מנסה שוב.. אז תקטיני הפעם .. אני צריכה את זה יחסית קטן, אבל לא יותר מידי ..
המון תודה

הבנתי. הקטנתי אבל לא יודעת אם זה מתאים

אבל רואה שקיבלת גם שתי אופציות נוספות כך שיש לך בחירה יפה :)

כיאילו ניכנסת לתוך הראש שלי ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

זה ב ד י ו ק מה שדמיינתי בראש, ואפילו יותר טוב !! תותח לגמרי, תודה !!!

למעלה