מלאני ולינדזי - חתן וכלה?

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
מלאני ולינדזי - חתן וכלה?

רציתי לשתף אתכם במשהו שנורא הפריע לי בפרק של אתמול. עזבו את שלל הסטיגמות על זוגיות ומחויבות והבדלי הגישה של ההומואים והלסביות אליהם (הרי ברור שנשים מחפשות מחוייבות, וכל שאיפתן עלי אדמות היא חתונה - ומי יכול לפתור להן את כל הבעיות אם לא גבר.. |סמיילי מקיא|). תסתכלו על החתונה - לינדזי ה"אישה" (שלא לומר - "האישה ההיסטרית") בשמלה לבנה. מלאני "הגבר" בחליפה גברית. למה לא להלביש את שתי הכלות בשמלות? הרי מדובר בשתי כלות, ולא בחתן וכלה. האם מישהו היה חושב לרגע אחד להלביש גבר בשמלה אם שני גברים היו נישאים? לא יודעת מה איתכם, לי זה נורא צרם. האם לא תתכן זוגיות בין שתי נשים? האמנם אחת מהן תמיד חייבת להיות "גבר"?
mai (לא מרוצה)

EyeSeeYou

New member
צודקת בהחלט אבל

כך נבנו הדמויות האלה בסדרה, ומה לעשות זה קיים גם במציאות. אני לא יודע אם זו ראייה סטרייטית, או עובדה מדעית אבל ברוב הקשרים אם ממש מתעקשים ניתן לאתר "אישה" ו"גבר". יחד עם זאת, במקרה של חתונה בין שני גברים (אם הסדרה הייתה מציגה דבר כזה) הרי לא היינו מצפים לראות גבר אחד לבוש בשמלה לבנה.. אני מסכים שזה טיפשי ומיותר, אבל זה קיים גם במציאות ולא רק בסדרה. ואני מקווה שהבנתי נכון כי לא צפיתי בפרק.

Revolution kid

New member
../images/Emo45.gif

גם אני ראיתי והתרגזתי. נכון שהדמות של מלאני טיפה יותר גברית בסדרה, אבל זה בשביל שלא יהו שני לסביות דומות ומשעממות. זה ללא ספק לא תירוץ לתת לליזני תלבושת גברית, אני חושב שמוטב היה אם היו שתי שמלות
(חיפשתי תמונת בנות, אבל מצאתי רק בנים - אך אחד סלי שמלה
)

Revolution kid

New member
=לתת ../images/Emo41.gifמלאני../images/Emo41.gif תלבושת גברית

ואם כבר תיקנו.. אך=אף סלי=בלי

ELP

New member
../images/Emo6.gif

דווקא ראיתי פעם בג´רי ספרינגר הומואים בשמלות כלה, מאוד הולם|סמיילי מקיא|

אבא גאה

New member
אכן מאי, גם לי זה צרם מאוד

ומלבד העובדה שזה צרם לי אישית, קצת כעסתי אפילו על יוצרי הסדרה, שעד שיש סידרה מצויינת שיש לה אחוזי רייטינג גבוהים גם בקרב סטרייטים, הם חייבים להראות סטראוטיפים כאלו אצל זוג הלסביות ה"כי נורמאלי" שהן בחרו להציג? הייתי שמח לו היתה בתוכנית גם איזו דייקית כזו בוצ´ית אמיתית....אבל חתן וכלה? בדיוק במקום בו רוצים לומר "לא בכל חתונה חייב להיות חתן! גם שתי כלות זה טוב!" הפריע! והנה תמונה נוראית שנתקלתי בה פעם ברשת

למעלה