מלאני מלאני מלאנייייי...

PRINCESS GINA

New member
מלאני מלאני מלאנייייי...../images/Emo189.gif

לא ידעתי שיש לה פורום... אחחח...היא פשוט אלוהית.. הייתי בהופעה שלה שהייתה בארץ ואחר כך פגשתי אותה מאחורי הקלעים..היא משהו מיוחד האישה הזאת!

רוני1002

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo70.gif אני שרית.

אני חולה על מלאני. היא מדהימה, מוכשרת ומהממת. אנשים, רק שתבינו. היא באה מהפרסום שלי של "חג שמח מפורום מלאני". הרבה אנשים לא ידעו בכלל שיש למלאני פורום ב
.

PRINCESS GINA

New member
טוב שיש מי שמפרסם את זה...

למרות שהייתי יכולה בקלות לגלות מחיפוש אחרי פורום בנושא מסויים מתי שהייתי צריכה... נניח שאני רוצה לשאול שאלה על עברי לידר (סתם דוג'..כי אני שומעת שיר שלו עכשיו) אני תמיד מחפשת עם קיים פורום כזה בתפוז... על מלאני אני לא צריכה לשאול- אני פשוט יודעת!
שיהיה לכם חג שמח, תמיד אשמח להכיר ולהשאר! שני

רוני1002

New member
../images/Emo51.gif חמודה. נעים מאוד. ../images/Emo24.gif

האמת היא שלגבי הפרסום התלבטתי כי אני יודעת שלא 'מתים' על ההצפות האלה במיוחד בפורומים, אבל בפסח ראיתי שהרבה פרסמו 'חג שמח' מהפורומים שלהם. את בהחלט מוזמנת להישאר. יש פה אנשים מדהימים אחד אחד. כמה זמן את אוהבת את מלאני
מהתקופה של הספייס גירלז או אחרי

PRINCESS GINA

New member
וואי וואי...עוד לפני הספייס גירלז..

עוד מהימים שהיא עשתה עם בראין אדאמס פלייבקים, שניהם היו צעירים..כשהיא הייתה בת 20 בערך... אבל היא נשכחה לי לאט לאט, אחרי הספייס היא עלתה במשקל כתוצאה מדיכאון, התפרסמה בזכות עצמה והופיעה במסגרת סיבוב הופעות גדול גם בארץ למופע אחד בלתי נשכח, אז ירדה במשקל וחזרה להיות יפה כמקודם, ואחרי האלבום סולו השני לא שמעתי ממנה כל כך הרבה.. מה קורה איתה היום?

רוני1002

New member
היא הוציאה ../images/Emo220.gif שלישי.

ה
השלישי שלה מעולה. אני מאוד ממליצה לך לקנות אותו. היא הוציאה שיר שכובש הרבה ארצות בעולם וה
השלישי שלה גם הגיע לפלטינה בכמה ארצות. (First Day Of My Life). כרגע היא עובדת על אלבום רביעי. אם את רוצה אני יכולה לשלוח לך את השיר המדהים הזה לאי- מייל (אם יש לך). פשוט בפורומים זה לא חוקי לפרסם קבצים כאלה.

brit18

New member
שלום ../images/Emo13.gif

גם אני לא ידעתי שיש פורום למל ה
אני מאוד אוהבת את מל עוד מימי הספייס היא הייתה הספייסית האהובה עליי
יש לי אתץ שני הדיסקים שלה
אבל שנים לא שמעתי אותם..
אני רעות ואני בת 19 (עוד מעט 20) מקווה להשתלב מהר
כמה זמן הפורום הזה קיים?

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

התמכרות מהנה! אני סיון
לי יש את כל הדיסקים שלה
הפורום קיים כמה חודשים. אגב אני גרה בעפולה (לאור העובדה שגיליתי שיש לי עוד 3 חודשים בלבד להיות עפולאית אז אני אכתוב רק את עפולה
שנה הבאה תגלו לבד איפה אני אגור
) רעות מאיפה את? ואני בת 23 אה.. אמרתי את זה גם לחדשה השניה (אין לי מושג איך קוראים לה
) אני מאחלת לך שתשארי שפויה כשתגלי לאן הגעת תביני שזאת הברכה הכי טובה שאפשר לקבל כאן

למעלה