מלא וידואים מהאימונים לאליפות העולם

TTתמרTT

New member
מלא וידואים מהאימונים לאליפות העולם

http://www.gymnastike.org/coverage/...ionships/videos?VideoResource_page=5&ajax=yw5

אני חייבת להגיד שממש התרשמתי.. הרבה בנות שידרגו את התרגילים שלהן.. מוסטפינה במקבילים יאו ג'ינאן עוד סינית אחת שאני לא יודעת את השם שלה.. ברנה דאוול מארה''ב תרגיל יפה
הצליחה לבצע את הקומבינציה שלא עבדה לה טוב באליפות ארה''ב..יהיה מעניין שם במקבילים..

מוסטפינה עם תרגיל קרקע חדש דנדש..
ויקטוריה מורס עם תרגיל קרקע מרשים

קיצר למרות שזו שנה אחרי האולימפיאדה אני חושבת שיהיה מעניין בכלל לראות איך הספורט מתקדם עוד ועוד ועוד אין זמן למצמץ וכבר מגיעים אלמנטים חדשים שנכנסים לשגרה ודוחפים קדימה את כולן..
זה מהמם אותי

cubano1

New member
מתחילה התרגשות

המדיה באמת יודעת ליצור בילד-אפ, ועם כל הסרטונים האלה שמשוחררים לאויר האינטרנט מתחילה ציפיה לקראת התחרות האמיתית

כל הכבוד למוסטפינה - כולם אוהבים הפתעות ברגע האחרון - והשפושניקובה בורג מלא שהיא מבצעת הגיח משום מקום (אליזבת' זייץ ביצעה את זה ב 2011, אבל מוספטינה תופסת את הבד באחיזה מעורבת). כך גם זוג הטמפואים יש לדאבל טוויסט. יפה שהיא מעלה את הרף. חבל שהברגים שלה נראים זוועה (לפחות באימונים). נקווה שהיא תקפיד יותר בתחרות עצמה.

גם יאו ג'ינאן דואגת לתחרות מעניינת במקבילים. אני לא אוהב את האלמנט עזיבה הזה מבחינה אסטתית, כי הוא מסתיימת ב"דרך ללא מוצא" כשהיא תלויה על המקבילים כמעט ללא תנופה - אבל אין ספק שניתן להעריך את הקושי ואת המקוריות - לראות אלמנט שלא בוצע ע"י אישה מאז שנות ה 90 זה מבורך בספורט הזה - כשצפוי לנו ים משמים של ייגרים שפושניקובות וטרזנים. (אני מתפלל שרובי הארולד ובקי דאוני תהינה בגמר המקבילים)

האמריקאיות נראות חדות - אבל פתאום עם כל "ההפעתות" ההיצע שלהן נראה בנאלי, לא?
אולי זה נכון יותר אסטרטגית להתחיל לשחרר דברים חדשים באימונים של לפני התחרות, ובתחרות - מאשר לבוא עם תרגיל שהוא שידור חוזר של מה שהיה באליפות ארה"ב לפני חודש וחצי???

סוגיה מעניינת
[
בכל מקרה - ביום שני זה מתחיל, והתחרות פתוחה לגמרי!!!

TTתמרTT

New member
בדיוק מה שחשבתי לעצמי

בנוגע לאמריקאיות.. התרגילים שלהן מאוד מאוד בנאליים.
אבל אולי אנחנו בתור צופים קצת התפנקנו, בסופו של דבר רמת הקושי שלהן הכי גבוהה אז לא יודעת כבר מה אני חושבת.
פשוט לפעמים באמת יותר מרגש לראות משהו חדש שונה קומבינציה שלא עשו קודם ...

בקשר לגיילורד של יאו , אתה צודק זה מין תרגיל מוזר כזה שהתאים לפעם לתרגילי מקבילים. מעניין אם אפשרי לעשות אותו בכדי שתיצור תנופה אח''כ לג'יאנט או אפילו לירידה לבר התחתון כדי שיראה יותר זורם..
אבל יפה לה והפירוואטים שלה מטורפים העמידת ידיים שלה אנכית בצורה מושלמת...!

Mrpops

New member
מריה פאסקה הוסרה מהסטארט ליסט...

מישהו יודע מה הסיבה? יכול להיות שנפצעה באימונים של לפני האליפות, אין לי מושג. בכל מקרה זה יכול לשפר קצת את הסיכויים של אופיר להעלות לגמר הקפיצות? נראה לי שכן...

Mrpops

New member
הסיבה פורסמה - פציעת גב

מתווספת לרשימת הפציעות האינסופית.

cubano1

New member
עוזר קצת לאופיר

גם פאסקה בחוץ, וקראתי שאיזבאשה מבצעת רק קרקע ולא קפיצות.
אבל עדיין - יש עוד המון בנות שיתחרו על 8 המקומות - מקיילה מרוני, סימון ביילס, הונג און ג'ונג, שתי הולנדיות מוכשרות, צ'וסוביטינה, שטיינגרובר, פהאן הויאטנמית, יאמילט פנה מהרפובליקה הדומיניקנית - בקיצור - זאת תהיה משימה מאד קשה

Tammie

New member
הולכת להיות אליפות עולם כיפית

אני אישית מאוד אוהבת את התחרות של השנה הפוסט אולימפית.
היא לא תמיד קשורה למה שיקרה בהמשך המחזור אבל תמיד יש בה דברים הפתעות ודברים מעניינים :)

למעלה