מלא זמן לא היה לנו שאלון..

white angels

New member
מלא זמן לא היה לנו שאלון..../images/Emo3.gif

תתכוננו,זה הולך להיות ארוך.. האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? שחקת "strip poker"? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה?. ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים?. קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/לסביות? מי החבר הכי טוב שלך מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?

עוווונה../images/Emo3.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? יש מצב.. יצאת מהמדינה? כה
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?חח לא,אני לא אוכלת הרבה סוגי אוכל,אני בעצמי נגלעת מהרבה מאכלים היית מאוהב?כן,וגם כרגע חיחיחי היית על סמים?לעעע בעע שחית בעירום?חח כן בטח רק אני! [בציניות] היה לך מקרה חירום רפואי? לא ברוך השם עברת ניתוח? כן.. ברחת מהבית?בנתיים זה לא בתוכניות.. שחקת "strip poker"? לעע חטפת מכות? לפי מה שאני זוכרת לא..אולי בגיל ארבע חח החטפת מכות למישהו? כה
התחילו איתך? חחח ברור
היית על במה?.טקס בבצפר נחשב? ישנת מחוץ לבית? כה חשבת על התאבדות? אולי.. נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? יום כיפור... דיברת בטלפון כל הלילה? חח כה.. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?חח חוץ מאבא שלי בגיל שנתיים לא חחח ישנת כל היום? לא ניראלי.. הרגת מישהו? חחח לא חשבת שאתה משתגע? חחח כן נישקת מישהו מאותו מין? בלחי? בגדו בך? אולי.. היה לך חלום שהתגשם? כןןןןןן
עברת על החוק? חחחחח עברתי באור אדום... פגשת מישהו מפורסם? יאפ הרגת חיה בטעות? נמלה? הרגת חיה בכוונה? ג'וק.. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? אני לא מספרת סודות של אחרים,אבל קורה.. גנבת משהו? לאא היית ברדיו/ טלוויזיה? חח לא היתה לך התמוטטות עצבים?.כןן קפצת בנג'י? יאפ היה לך חלום שחזר כמה פעמים? ממ כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן כן בקסם? לאא באלוהים? ברור בשטן?יש מצב.. בסנטה קלאוס? חח לעע ברוחות?לא בפיות?לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?חח אולי.. במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? רק בגן עדן בדת מאורגנת? מממ אתה חושב שלאלוהים יש מין? חחח לא ניראלי לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? עולים לשמיים.. יש לך חברים הומואים/לסביות?חחח ידידים הומואים.. מי החבר הכי טוב שלך עדי מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? עדי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? תן חיוך הכל לטובה מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? ממממ מי החבר שלך?אין שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לאא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? ממ עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? חברות שלי על מי אתה סומך הכי הרבה? עדי ואבא שלי מי מקשיב לבעיות שלך?עדי ועוד כמה חברות עם מי אתה רב הכי הרבה? חחח אמא שלי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? ממ בד"כ כן..יש רגעים שלא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לאא ממש.. בבית של מי היית אחרון? סבתא שלי חח האם החברים שלך מכירים אותך?ברור האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא ! האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? ככן..הרבה בנות סובלות בגלל שמתביישות להתחיל עם בחור.. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?המורה שצחקת עליו?אח שלי שהלכת איתו לקניות? אבא חחח ששבר את הלב שלך? מממ חסוי שאיכזב אותך? חברה שלי וחסוי חחח שגרם לך לבכות? חסוי ששימח אותך? ספיר שראית איתו סרט? חברות.. שדיברת איתו בטלפון? בן דוד שלי שראית? אח שלי הקרצייה שניכנס לחדר כל שנייה מה אתה לובש כרגע? סתם טרנינג חח באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? חחח בעכבר והמקלדת.. איזה ספר אתה קורא?חח כרגע לא..אבל הספר הכי יפה "אהבה אחת ושתי תקופות חיים של בדידות" מה יש על הפד לעכבר שלך? אין.. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: חיה קיימת ונושמת,יהי בסדר.. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כה האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?דה

a666blove

New member
עונה ואמ.. סליחה

שאנלא ממש ניכנסת לפורום.. אני מזה מיצטערתתתתת =(( פשוט ממש אין לי זמן.. כבר שבועיים ניראה לי אנלא רואה תסידרה, והכל ביגלל שאין לי זמן... הכל אצלי עמוס... סליחה שובבבבב האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כןןן היית על סמים? לא שחית בעירום? כשהייתי קטנה ניראה לי.. היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא טפו טפו טפו ברחת מהבית?בערך שחקת "strip poker"? כן חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו?לא ממש התחילו איתך? כן היית על במה?.כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ממש כל הלילה ... חצי.. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? בלחי בגדו בך? אמ... לא ניראה לי.. היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם?לא הרגת חיה בטעות? עכביש נחשב? הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן....=\ גנבת משהו? כן..=\ פעם אחת! היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?.לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בערך בקסם? אמ.. תלוי איזה באלוהים? כן בשטן?לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות?כן בפיות?כן חחח במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? אמ.. לפי המציאות זה ניראה לי ככה.. כי תמיד שיש משהו טוב בא משהו רע אח"כ במכשפות? לא ממש האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן , רק חבל שאף פעם לא ראיתי כוכב נופל=\ באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אמ.. חלק חוזר לכדה"א.. יש לך חברים הומואים/לסביות?כן מי החבר הכי טוב שלך ? אנה מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אנה וחבר שלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "תאמיני בעצמך" מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא יודעת.. לא עולה לי מי החבר שלך?אנה שאתה מכיר הכי הרבה זמן? ואי ניראה לי ידיד שלי.. הכי מעט זמן? את חבר שלי חיחיחי הכי מצחיק? חבר שלי הכי קרוב? אנה והחבר שלי הכי מוזר? ילד אחד מהכיתה שלי הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? חבר שלי הזמר הכי טוב? ג'סטין טימברליק הכי רועש? כל הרוק הכבד.. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כן אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? חבר שלי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? חבר שלי חח על מי אתה סומך הכי הרבה? חבר שלי מי מקשיב לבעיות שלך? ידייד שלי, חבר שלי, חברה שלי עם מי אתה רב הכי הרבה? חבר שלי =\.. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא תמיד.. האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא ממש בבית של מי היית אחרון? של ידידה שלי האם החברים שלך מכירים אותך? כן אני חושבת האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:לא יודעת.. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?איזה מישהו שראיתי בסרט חח שצחקת עליו? הילד האידיוט מהכיתה שלי שהלכת איתו לקניות? חברה הכי טובה שלי ששבר את הלב שלך? ויקטור(ילד שאהבתי פעם.) שאיכזב אותך? חבר שלי.. שגרם לך לבכות? חבר שלי.. ששימח אותך? חבר שלי שראית איתו סרט? חבר שלי שדיברת איתו בטלפון? חבר שלי שראית? נחשו מי? חבר שלי=) מה אתה לובש כרגע? יכנס ספורט וסוודר באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? מצח איזה ספר אתה קורא?הלב שחיפש הלב שמצא מה יש על הפד לעכבר שלך? כלום הוא כחול.. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני עייפה מאוד, אבל מאוהבת (חח אשכרה שילוב מוזר) האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא

white angels

New member
לא נורא..../images/Emo13.gif

העיקר שתצליחי בלימודים ושיירד לך כל העומס

white angels

New member
גם אני עונה../images/Emo3.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא נראה לי.. היית מאוהב? כן היית על סמים? לאא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא זוכרת עברת ניתוח? לא חושבת.. ברחת מהבית?לא שחקת "strip poker"? לא..מה זה חח חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה?.כן..חח בכל מיני טקסים ישנת מחוץ לבית? בערך חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא ממש.. דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא ישנת כל היום? לא..איך אפשר חח
הרגת מישהו? לאא
חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? כן
היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? אולי.. פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? חרקים נחשב?
הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן אבל זה לא היה בכוונה אלא לעזור לבעל הסוד גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים?.נראה לי.. קפצת בנג'י? לא חח היה לך חלום שחזר כמה פעמים? מלא חלומות.. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא ממש בקסם? לא באלוהים? כן בשטן?לפעמים בסנטה קלאוס? לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל? לפעמים באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? בערך.. במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? כן אתה חושב שלאלוהים יש מין? אני רגילה לחשוב עליו בתור זכר חח לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא רוצה לחשוב על זה..חס וחלילה טפו טפו טפו
יש לך חברים הומואים/לסביות?לא מי החבר הכי טוב שלך -מירב מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? נראה לי מירב מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? להיות אופטימיים,לא הכל נגמר ברע. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? - מי החבר שלך?אין לי חבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן? נופר הכי מעט זמן? ממ נועה הכי מצחיק? מירב הכי קרוב? מירב
הכי מוזר? נופר הכי חכם? נופר חח שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? נופר,כי אנחנו לא חברות כמו שהיינו פעם =\ הכי נחמד? מירב הזמר הכי טוב? אין אחד שהוא הכי הכי הכי רועש? כנ"ל האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? מירב עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? כנ"ל על מי אתה סומך הכי הרבה? על אימא שלי מי מקשיב לבעיות שלך? אימא שלי עם מי אתה רב הכי הרבה?אח שלי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא תמיד האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא כ"כ בבית של מי היית אחרון? מירב האם החברים שלך מכירים אותך?כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן..החיים של כולנו היו יותר פשוטים אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לאדעת מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? מישהי אחת שלא רוצה להזכיר את שמה אבל היו רגעים שרציתי לחנוק אותה שצחקת עליו?חח לא זוכרת שהלכת איתו לקניות? אימא ששבר את הלב שלך? מישהו אחד שהייתי מאוהבת בו הרבה זמן שאיכזב אותך?חברה שלי שגרם לך לבכות? לא זוכרת ששימח אותך? מירב שראית איתו סרט? חח מירב,אתמול
שדיברת איתו בטלפון? כנ"ל שראית? אבא שלי מה אתה לובש כרגע? ססתם סווטשיר עם טרנינג באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שום דבר איזה ספר אתה קורא?כרגע כלום..אין לי זמןןן מה יש על הפד לעכבר שלך? כלום,הוא בצבע כחול תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: כרגע הכל אצלי בסדר ומקווה שיישאר ככה (חח זה יותר מ-5) האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא

רינושש

New member
עונה--->>[דרך אגב אני חדשה פה..]

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?לא שזכור לי... היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? נראה לי (שהייתי קטנה חחח....) היה לך מקרה חירום רפואי? משהו דומה... עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?ניסיתי שחקת "strip poker"?לאא... מה זה?! חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו?כן התחילו איתך? אף אחד לא מעז .... חחח סתם סתם לא זוכרת נראה שלי שכן.... היית על במה?לא ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות?כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? יום כיפור נחשב?! דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כן ישנת כל היום? לא(שונאת לישון) הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע?כן נישקת מישהו מאותו מין? בלחי נחשב?! בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם?לא עברת על החוק? יש מלא חוקים אני פשוט לא מכירה אותם אז נראה שעברתי על תן זכות קדימה למוגבלים... פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה?לא היתה לך התמוטטות עצבים?כן קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?לא שזכור לי האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?לא בקסם? לא באלוהים? כן בשטן?לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון?כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?לא ->>>>>> מה זה השטויות האלה?! במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין?לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לגן עדן/לגיהנום יש לך חברים הומואים/לסביות?לא מי החבר הכי טוב שלך ? יש המון.. מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אחותי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לסתום מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? יש בדיחה פנימית ויש בדיחה חיצונית?! מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן?אין לי הכי מעט זמן? אין הכי מצחיק? אין הכי קרוב? אין הכי מוזר? אין הכי חכם? אין שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? המשפחה שלי... הכי נחמד?אמרתי שאין לי חבר אז אין! הזמר הכי טוב? זמר?! יש מלאא הכי רועש?לא יודעת... האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? מעיינשוק שלי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?הרבה אנשים... על מי אתה סומך הכי הרבה?פשוט אין על מי הכי הרבה .... מי מקשיב לבעיות שלך?אין מי שיקשיב כרגע... עם מי אתה רב הכי הרבה? אחותי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא ממש בבית של מי היית אחרון? סבתא האם החברים שלך מכירים אותך?כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?כן (גדולה מאוד...) האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?את החברות (לשעבר) שלי שצחקת עליו?נו מה אמרתי?! מה שכתוב למעלה שהלכת איתו לקניות? אחותי ששבר את הלב שלך? איזה מישהו שאיכזב אותך? לא זוכרת שגרם לך לבכות? לא זכור לי... ששימח אותך? איזה מישהו שראית איתו סרט?לא זוכרת שדיברת איתו בטלפון? לא זוכרת כלום קיצר שראית?משפחה מה אתה לובש כרגע?בגדים... באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? מקלדת איזה ספר אתה קורא?מי קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:טוב במילה אחת : משועממת האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא

white angels

New member
ברוכה הבאהה../images/Emo9.gif

אני פנינית
מקווה שתישארי פה ותהני
ספרי קצת על עצמך..

panci thet i

New member
יש עונה!../images/Emo188.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן עשיתי לי שריטות בידיים חחחח יצאת מהמדינה? כן למולדובה (סבתא שלי גרה שם) אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?לא:) היית מאוהב? מאוהבת* כן 2 פעמים:) ראשונה ביגור (ילד מהכיתה שלי) והשניה בברנדון יורי (הזמר מלהקת פאניק אט דה דיסקו) היית על סמים? לא נראה לי... שחית בעירום? לא.... היה לך מקרה חירום רפואי? לאא... עברת ניתוח? לא...רוצה לנסות לעבור ניתוח חחח ברחת מהבית?כן ל5 דקות (אם זה נחשב) שחקת "strip poker"? לאאאא חטפת מכות? ברור 50 פעם לפחות החטפת מכות למישהו? ברור מה נראה לך שאשב בשקט?? התחילו איתך? כן חחח אבל לא מישהו בגילי היית על במה? כן אבל אמרתי נאום וניגנתי (זה היה גם בטלויזיה) ישנת מחוץ לבית? כן אצל סבתא שלי ובבתי מלון (אם זה נחשב) חשבת על התאבדות? אוי יותר מ100 פעמים (כן חשבתי) נשארת ער כל הלילה? לא אני לא יכולה אם אני נשארת על אחד לפחות אני מתעלפת במקום וקמה למחורת לא אכלת יום שלם? לאאא לא מצליחה...אבל בשנה הבאה אני חייבת לצום:((( דיברת בטלפון כל הלילה? לא... ואם כן היו הורגים אותי על המקום ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן אם אח שלי חחחח מה נראה לך ישנת כל היום? לא... לא מצליחה הרגת מישהו? כן...פעם....חתול מסכן..... (דייייי) חשבת שאתה משתגע? ברור אני באמת משגעתתת נישקת מישהו מאותו מין? כן את חברה שלי חחחח (לא רצינית...קצת... עזבי) בגדו בך? לאאא היה לך חלום שהתגשם? כן היו לי כמה אבל אני לא זוכרת עברת על החוק? לא נראה לי פגשת מישהו מפורסם? לא אבל אני יפגוש את הראל סקעת בפורים הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? כן אמרתי לך חתול.... סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן:( לאמא שלי ...אנילא יודעת לשמור סודות גנבת משהו? כן כשהייתי קטנה גנבתי המון היית ברדיו/ טלוויזיה? כן סיפרתי... (כשהייתי על הבמה) היתה לך התמוטטות עצבים?.לא קפצת בנג'י? כן בביג היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן 2 פעמים האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? כן בשטן?כן בסנטה קלאוס? לא ברוחות?כן בפיות?לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? עוד לא נפל...ואם יפול אז כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? כן אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? ממיינים אותנו לגן עדן וגיהנום יש לך חברים הומואים/לסביות?לא מי החבר הכי טוב שלך ? לא יכולה לקבוע מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אמא שלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא היופי קובע אלה המראה הפנימי מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אין מי החבר שלך?אין לי שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אין הכי מעט זמן? מה? הכי מצחיק? אין הכי קרוב? תמונות של ברנדון הכי מוזר? את הכי חכם? אין שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? רין הכי נחמד? אלונה הזמר הכי טוב? ברנדוןןןןןןן יוריייייייי הכי רועש? אין האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כן אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? רין עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אני כמעט ולא מדברת על מי אתה סומך הכי הרבה? אמא מי מקשיב לבעיות שלך?אמא עם מי אתה רב הכי הרבה? אבא האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? ממממממשששש לא! האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? רין האם החברים שלך מכירים אותך?לא דעת האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?אותך שצחקת עליו?רוני שהלכת איתו לקניות?אני לא הולכת ששבר את הלב שלך? יגור שאיכזב אותך? כולם שגרם לך לבכות? אלכס ששימח אותך? אף אחד (אמא קצת) שראית איתו סרט? אמא שדיברת איתו בטלפון? סבתא (חחח() שראית? אמא עכשיו מה אתה לובש כרגע? פיז'מה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? באיזור של הלב איזה ספר אתה קורא?הארי פוטר-מסדר עוף החול החמישי מה יש על הפד לעכבר שלך? מה??????? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: זונה שרמוטה משועממת מעוצבנת כן האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן

למעלה