מלא זמן לא היה לנו..

white angels

New member
מלא זמן לא היה לנו..

שרשור פרק יומי לפני הפרק
אז כמו תמיד,צפייה מהנה ואתם מוזמנים לדרג את הפרק אם בא לכם
(היום פרק 137)

white angels

New member
אוי אוי איזה פרק הזוי!

אולי בגלל שבמקור זה לא היה ככה בכלל..
לא אוהבת את הכיוון שהולכת אליו הסדרה זה די הורס את העלילה..אם כבר הם נאמנים למקור שימשיכו ככה =\ אבל החלום\הזייה של קטיה הייתה קורעתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אני זוכרת שבפעם הראשונה שראיתי את זה נפלתי מצחוק
רומן מדבר כמו חייזר
אנדריי וקירה בבגדי חתונה
הפרק היה ממש מוזר..זה התחיל בזה שאלכסנדר נפגש עם קטיה..וואי עשו אותו פה ממש מרושע!
התחלתי פתאום לשנוא אותו !
איזה לחץ פסיכולוגי הוא עשה לקטיה! מסכנה
ומועצת הנשים הדפוקות עם הקלפים..נו באמת...
אבל השאירו אותנו במתח עם ההחלטה של קטיה..
:|

m2love

New member
אוויי

למה למרוח את זה כלכך? אי אפשר היה פשוט לעשות שהיא לא תשבור תמשקפיים והמזוודה לא תלך לאיבוד והיא פשוט הייתה חזורת היום לחברה? למה כלכך למרוח? אפשר למרוח טיפה וזה..אבל מה שעושים פה זה הזוי מידי וזה פשוט מגעיל מגעיל מגעיל ועוד פעם מגעיל!\= וזה בכלל לא דומה למציאות אני בטוחה שבחיים אי אפשר שיהיו פתאום כאלו סיבוכים...בעע זה הורס מידי תסדרה! ואיזה מטומטם החלום הזה של קטיה..יותר מידי הזוי. וואי מעניין המ קטיה תחליט\:

m0rena

New member
פרק מרוח../images/Emo4.gif

לא הייתה כמעט שום התקדמות בעלילה...הרגשה שרוצים רק למרוח את הפרקים.
לדעתי עשו פה חריגה לא מוצלחת מהמקור...שם בטי חזרה כבר במראה חדש ופה...שוב התסרוקת הרגילה והמשקפיים של המאה הקודמת...
ולמרות כל המזימות של אלכסנדר, אני לא יכולה לשנוא אותו... השחקן פשוט כבש אותי

MirkuSH

New member
נישברתי

הלכתי והורדתי את הפרקים בביטורנט.... לפחות עכשיו אני יודעת מה יקרה!! ולפחות שם אין פרסומות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו אני שלווה.. ויודעת מה יקרה בסוף ! :):)

white angels

New member
חח אני גם נשברתי..

אני אסיים לראות את הפרקים של השבוע ואני אוריד את שאר הפרקים עד שקטיה באמת תחזור לחברה..אין לי כוח לחכות..

לדעתי זה דווקא לא הורס

אז יהיו פרקים שלא כמו בסדרה המקורית, אז מה? דווקא ההיפך זה עושה את זה יותר מעניין. תגידו במקורית לא היה את מישה? הוא לא פתח מסעדה וכאלה?

m2love

New member
אבלבל..

סתם מורחים את זה וזה מעצבן.. אני לא ראיתי כזה את המקור אז אני לא משווה אם זה היה במקור או לא.. אבל בכל זאת זה סתם מריחות לדעתי..\:

white angels

New member
לפי מה שאני רואה זה כן קצת הורס=\

אבל נו..זה רק ההתחלה..מקווה שזה ישתפר בהמשך
ובמקורי כן היה את מישה,קראו לו מישל והוא היה צרפתי,ואם אני לא טועה לא היה לו מסעדה אבל היה לו איזשהוא עסק בקרטחנה(קולומביה)

MirkuSH

New member
במקורי היה "מישל"

צרפתי מן הסתם חח עשיר עם מכונית ספורט שווה, אני לא יודעת בדיוק במה הוא עסק אבל הוא גם רץ אחרי בטי, והוא לא חזר איתה בחזרה

Canadca

New member
נכון, במקור היה מישל, צרפתי,

ביזנסמן שהיתה לו רשת מסעדות פער בקולומביה. והוא לא הלך לבוגוטה עם בטי, הוא הופיע שם אחרי כמה חודשים, כשהכליט לפתוח מסעדות בקרטחנה גם כן ורצה שבטי הייתה המנכ''ל של הרשת הזאת.

חייבת לתקן את כולכם

מישל לא היה עשיר, ולא ביזנסמן. הוא כן היה בעסקי המסעדנות ועמד לפתוח עם כמה חברים שותפים רשת של מסעדות. הוא נפגש עם בטי בקרטחנה, ושם הם נפרדו. הוא הגיע ממש לקראת הסוף, והיה באיזה ארבעה-חמישה פרקים. הוא הציע לבטי לבוא איתו לקרטחנה להיות המנכלי"ת של רשת המסעדות במשרד הראשי בקרטחנה. זה בגדול מה שהיה.

למעלה