מלא לחם שנשאר מה לעשות איתו? אפשר לזרוק אותו לפח? האם חובה לשרוף? אי אפשר פשוט לזרוק?
ס סטודלבט New member 13/4/14 #1 מלא לחם שנשאר מה לעשות איתו? אפשר לזרוק אותו לפח? האם חובה לשרוף? אי אפשר פשוט לזרוק?
ס סטודלבט New member 13/4/14 #4 אפשר לזרוק באסלה? אני משאיר 2 פיתות עד סוף זמן אכילת חמץ את השאר אזרו
ס סטודלבט New member 13/4/14 #10 ומה מברכים בנוסח? על ביעור חמץ ? למרות שאני זורק באסלה? http://acheinu.co.il/_Uploads/dbsAttachedFiles/biur1.pdf ומאיזה שעה ועד איזה שעה אפשר לעשות את זה מחר?
ומה מברכים בנוסח? על ביעור חמץ ? למרות שאני זורק באסלה? http://acheinu.co.il/_Uploads/dbsAttachedFiles/biur1.pdf ומאיזה שעה ועד איזה שעה אפשר לעשות את זה מחר?
G golan heights New member 14/4/14 #12 תשובה היום במשך הלילה אתה מברך על ביעור חמץ ובודק את החמץ בדירה, זה מופיע ברוב ההגדות של פסח בהתחלה ויש את זה באינטרנט, מחר בבוקר עד השעה 11 בערך תיפטר מכל החמץ בדרך כלשהי ולאחר מכן תאמר את הביטול שמופיע בהגדה ועשית הכל כמו שצריך. חג שמח.
תשובה היום במשך הלילה אתה מברך על ביעור חמץ ובודק את החמץ בדירה, זה מופיע ברוב ההגדות של פסח בהתחלה ויש את זה באינטרנט, מחר בבוקר עד השעה 11 בערך תיפטר מכל החמץ בדרך כלשהי ולאחר מכן תאמר את הביטול שמופיע בהגדה ועשית הכל כמו שצריך. חג שמח.
ס סטודלבט New member 13/4/14 #5 רשת טוסטר אובן אם הקפדתי לא להניח כלום על הרשת האם מספיק לנקות אותה היטב היטב ולהכניס אותה לתנור בחום הכי גבוה למשך שעה? (כמו שאר התנור)
רשת טוסטר אובן אם הקפדתי לא להניח כלום על הרשת האם מספיק לנקות אותה היטב היטב ולהכניס אותה לתנור בחום הכי גבוה למשך שעה? (כמו שאר התנור)
מ מאליו יובן New member 13/4/14 #8 אתה הולך להשתמש בטוסטר אובן בפסח? אם לא, נקה היטב, וסגור עם שאר החמץ שמכרת.
ס סטודלבט New member 13/4/14 #9 כן אני הולך להשתמש אז לא הבנתי, אי אפשר לנקות אותה היטב ולשים אותה בטוסטר אובן ולהפעיל לשעה? לא הנחתי עליה אף פעם חמץ. זה תמיד היה איזה תבנית חד פעמית עליה.
כן אני הולך להשתמש אז לא הבנתי, אי אפשר לנקות אותה היטב ולשים אותה בטוסטר אובן ולהפעיל לשעה? לא הנחתי עליה אף פעם חמץ. זה תמיד היה איזה תבנית חד פעמית עליה.
ס סטודלבט New member 13/4/14 #11 מסתבר שהשותף שלי כן הניח מה הדין שלה? הוא הניח עליה לחמניה להפשרה יש אפשרות כלשהי להכשיר אותה?
G golan heights New member 14/4/14 #13 להפשרה בלבד בלי חימום? כמו שאמרו לך מקודם בדיוק. בהצלחה וחג שמח
ס סטודלבט New member 14/4/14 #14 לא להפשרה והדליק את הטוסטר אובן כדי שתפשיר... נראה לי שהיא תצטרך ליבון וחבל לי על הזמן יש אפשרות להשתמש בטוסטר אובן בלי רשת ובלי תבנית? (קומבינה כלשהי ?) קצת חסר אמצעים פה בפסח תודה לכל המסייעים
לא להפשרה והדליק את הטוסטר אובן כדי שתפשיר... נראה לי שהיא תצטרך ליבון וחבל לי על הזמן יש אפשרות להשתמש בטוסטר אובן בלי רשת ובלי תבנית? (קומבינה כלשהי ?) קצת חסר אמצעים פה בפסח תודה לכל המסייעים
J Jermaine Jackson New member 14/4/14 #16 תגובה אם עבר 24 שעות מהפעם האחרונה שנאפה בה חמץ, אפשר לנקות ולהגעיל, זה כשר בדיעבד וכמוב אפשר לעטוף אותה בנייר כסף ותשתמש במגש קטן חד פעמי עליה.
תגובה אם עבר 24 שעות מהפעם האחרונה שנאפה בה חמץ, אפשר לנקות ולהגעיל, זה כשר בדיעבד וכמוב אפשר לעטוף אותה בנייר כסף ותשתמש במגש קטן חד פעמי עליה.
ס סטודלבט New member 14/4/14 #18 והאם אם אני מערה על הרשת מים רותחים מהקומקום ועוטף בנייר כסף כמה שכבות אפילו זה מספיק? אין לי שום אפשרות למצוא כלי מספיק גדול כדי שכל הרשת תכנס במים, אפילו קצת כל פעם.
והאם אם אני מערה על הרשת מים רותחים מהקומקום ועוטף בנייר כסף כמה שכבות אפילו זה מספיק? אין לי שום אפשרות למצוא כלי מספיק גדול כדי שכל הרשת תכנס במים, אפילו קצת כל פעם.
G golan heights New member 14/4/14 #19 תעטוף בכמה שכבות ותשתמש רק בחד פעמי עליה, אם אתה יכול להשתמש בטוסטר אובן בלי הרשת בכלל אז יותר טוב. חג שמח!!! בלי לחץ.
תעטוף בכמה שכבות ותשתמש רק בחד פעמי עליה, אם אתה יכול להשתמש בטוסטר אובן בלי הרשת בכלל אז יותר טוב. חג שמח!!! בלי לחץ.