מלבד השמאל, יש החושבים שטוב לעשות שלום.

שמלת תחרה1

Well-known member

בתו של נשיא לבנון הפתיעה: צריך הסכם שלום עם ישראל​

התבטאות יוצאת דופן של בתו של נשיא לבנון, מישל עאון - בעל בריתו של נסראללה • "עד מתי נהיה במלחמה עם השכנים שלנו?", תהתה בריאיון טלוויזיוני • גם בפרסומים בטוויטר תמכה בהידברות עם ישראל: "אין לי עימות אידאולוגי עם אף אחד"​

מסתמן שנתניהו יביא לנו עוד שלום.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל

התבטאות יוצאת דופן של בתו של נשיא לבנון, מישל עאון - בעל בריתו של נסראללה • "עד מתי נהיה במלחמה עם השכנים שלנו?", תהתה בריאיון טלוויזיוני • גם בפרסומים בטוויטר תמכה בהידברות עם ישראל: "אין לי עימות אידאולוגי עם אף אחד"​

היא גם חתיכה לא רעה, הממזרתה הקטנה. |מאוהב|

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
יפה מכוערת, שתגרום לאביה לחתום על שלום.
יכול להיות שאחרי האמירויות וסודאן נעשה שלום גם עם לבנון?
אם כן, זה יגמור לגמרי את השמאלנים.
הם יתחילו לקפוץ ממגדלים גבוהים.
כי כיצד ייתכן שביבי שנוא נפשם מצליח כל כך בתור ראש ממשלה? למרות כל ההכפשות נגדו.

טלה נעים

Active member

ביבי יביא שלום, וילך לדרכו.

Harrington

Well-known member
מנהל
מלבד השמאל, יש החושבים שטוב לעשות שלום.
ברור. אני לא שייך לשמאל ואני לגמרי בעד לעשות שלום (ובניגוד לשמאל, אני בעד גם אם זה מוציא את נתניהו טוב).
לא חושב שיש ישראלי אחד שמתנגד. המחלוקת היא ראשית על מהו שלום אמת ושנית על מה המחיר הראוי לשלם עליו.

משתפרת1

Well-known member

פעם, מזמן, כשלא היה הסכם עם אף מדינה, היינו אומרים שאין לנו מושג מי תהיה המדינה הערבית הראשונה שתחתום על הסכם שלום איתנו, אך ברור שהשניה תהיה לבנון. המדינה הזו היתה הכי פחות עוינת. ההתבטאות החצי רצינית חצי בדיחה קיבלה חיזוק כשלבנון לא הצטרפה למלחמת ששת הימים.
נחתם הסכם השלום עם מצרים, לבנון לא מיהרה לחתום אחריה. בהמשך המדינה הקצינה.
יפה שבת הנשיא רואה מה טוב ללבנון. חיזבאללה רואה את טובת הארגון, לא את טובת המדינה. הבעיה היא שהשליט האמיתי שם הוא נסראללה...

למעלה