מלבי עם מי זהר (במקום מי ורדים): נשמע טוב או רע? + אלכוהול?
יש לי איזה רעיון, תוהה אם הוא טוב או רע: להכין מלבי כשבמקום מי ורדים אני אוסיף מי זהר (מי תפרחת התפוז). נשמע טוב?
בנוסף, אני חושב להוסיף כ-30 מ"ל רום לבן (bacardi carta blanca) למנה אחת. האם זה יכול לעבוד או שהאלכוהול יפגע בהתמצקות? אני מתכוון להוסיף חצי שוט מיד אחרי הבישול ולפני הקירור.
יש לי איזה רעיון, תוהה אם הוא טוב או רע: להכין מלבי כשבמקום מי ורדים אני אוסיף מי זהר (מי תפרחת התפוז). נשמע טוב?
בנוסף, אני חושב להוסיף כ-30 מ"ל רום לבן (bacardi carta blanca) למנה אחת. האם זה יכול לעבוד או שהאלכוהול יפגע בהתמצקות? אני מתכוון להוסיף חצי שוט מיד אחרי הבישול ולפני הקירור.