מלבי איפה ניתן למצוא את המלבי הכי טוב באזור המרכז והשפלה ?
אבי בן 1231 Well-known member 13/5/18 #3 המלאבי הטוב ביותר היה בשדרות ירושלים בפינה היכן שהיה בית חולים צהלון, כל הנסיונות שלי למצוא/לאתר אותו עלו בתוהו.
המלאבי הטוב ביותר היה בשדרות ירושלים בפינה היכן שהיה בית חולים צהלון, כל הנסיונות שלי למצוא/לאתר אותו עלו בתוהו.
T TCHM New member 13/5/18 #4 טעות בזיהוי המקום החנות בשדרות ירושלים 94 שזה לא הבנין הפינתי אלא בבנין לפניו וזאת החנות השמאלית מול תחנת האוטובוס. שים לב שפתוח 11.00-19.30 ויש סניף נוסף ברחוב שלבים 16 פינת הכישור קרוב לחנות מיסטרל שממול פתוח 08.00-20.00. מלבי מצוין!
טעות בזיהוי המקום החנות בשדרות ירושלים 94 שזה לא הבנין הפינתי אלא בבנין לפניו וזאת החנות השמאלית מול תחנת האוטובוס. שים לב שפתוח 11.00-19.30 ויש סניף נוסף ברחוב שלבים 16 פינת הכישור קרוב לחנות מיסטרל שממול פתוח 08.00-20.00. מלבי מצוין!
אבי בן 1231 Well-known member 13/5/18 #5 אין טעות בזיהוי, ידידי. דוכן המלבי עליו אני מדבר היה שם שנים רבות. הכרתי את האדם שהקים אותו, את בנו שעבד שם לאחר מכן וכן את נכדו. שנים רבות לא הייתי בארץ והדוכן הזה נעלם.
אין טעות בזיהוי, ידידי. דוכן המלבי עליו אני מדבר היה שם שנים רבות. הכרתי את האדם שהקים אותו, את בנו שעבד שם לאחר מכן וכן את נכדו. שנים רבות לא הייתי בארץ והדוכן הזה נעלם.
T TCHM New member 13/5/18 #6 אז זהו שהוא לא נעלם הוא זז כמה מ' צפונה, אותו מלבי מצוין רק בחנות אחרת. מלבי דג'אני, שם ובסניף בשלבים.
אז זהו שהוא לא נעלם הוא זז כמה מ' צפונה, אותו מלבי מצוין רק בחנות אחרת. מלבי דג'אני, שם ובסניף בשלבים.