מלגה

n e t a 8 6

New member
מלגה

קיבלתי מלגת הצטיינות לשנה הראשונה על סמך הציון הפסיכומטרי (50 אחוז מהשכ"ל).. הבנתי שזה כרוך במעורבות חברתית של שעתיים בשבוע, עדיין לא קיבלתי שום מידע לגבי זה ומשום מה הם לא עונים שם, אז רציתי לשאול אנשים עם ניסיון או סתם כאלה שיודעים: איך אני בוחרת את הפעילות החברתית שאני מעוניינת לעשות? האם אני צריכה להירשם לזה או שהם יוצרים איתי קשר? באילו פעילויות חברתיות מדובר ומה מומלץ לעשות? ועוד משהו בקשר למערכת של כלכלה מנה"ס- כשביררתי מה זה בדיוק אומר מערכת מובנת, היא אמרה לי שזה אומר שאני לא צריכה לעשות כלום , לא צריכה להירשם לכלום (חוץ מאנגלית וקורסים מחוגים אחרים) ושהמערכת שמופיעה בחוברת מידע זאת המערכת שלי ושאני רשומה כבר לכל הקורסים..אבל מצד שני יש אנשים שכן נרשמו ושיש להם מערכת קצת שונה באותו מסלול (3 ימים בשבוע במקום 4, עוד קורס פחות קורס).. וגם יש תאריך רישום לקורסים של המסלול אז איך זה יכול להיות שלא צריך להירשם לכלום? וכל מה שהיא אמרה זה שהמערכת מובנת וזהו... בלי שום הסברים.. יש מישהו שיכול לעשות סדר בבלאגן?

stkachov

New member
באשר למעורבות החברתית

יש רשימה של פעילויות אותן ניתן לעשות. אני חושב שראיתי אותה בלוחות המודעות ליד משרדי הדיקאן אבל אולי יש גם איפשהו אונליין. בכל אופן זה עוד רחוק. לי אמרו שעם תחילת הלימודים אנחנו ייצרו אתנו קשר ממשרד הדיקאן ויתנו לנו בדיוק את כל המידע לגבי המלגת הצטיינות. באשר למערכת... גם אחרי שהייתי כבר פעמיים במזכירות החוג ושאלתי, אני לא לגמרי משוכנע שהבנתי איך זה עובד. בכל אופן גם לי אמרו שאין צורך להרשם וההרשמה תבוצע אוטומטית ע"י החוג. אני כלכלה-חשבונאות אבל זו אותה המדיניות גם למנהל עסקים ולכלכלה משפטים.

סלוניק

New member
האם הפעילות לצורך המלגה

מתקיימת רק בפר"ח או גם שייכת לרשימת הארגונים שביחידה למעורבות חברתית? לפי מה שהבנתי מדובר בשתי מלגות שונות.

stkachov

New member
לא רק בפר"ח

אני חושב שאותה רשימה שתקפה לגבי מעורבות חברתית תקפה גם למלגה הזו. בכל אופן זה שזה לא רק פר"ח את זה אני יודע בוודאות.

amitk80

New member
אז ככה נטע

לגבי רישום לקורסים אני חושב שכדאי להרים טלפון למזכירות החוג ולראות מה הולך עם זה. תני להם שיגידו לך שאת לא צריכה להרשם. קשה לי להאמין כי את כן קובעת באילו שעות ללכת (על סמך השעות וימים שהם מציעים). מעבר לכך, פעילות חברתית השאלה מה את רוצה לעשות? פר"ח הקראות לעיורים וכבדי ראיה, שווה לך לדבר עם המדור למעורבות חברתית. בהצלחה, עמית

ofir50

New member
תעשי פר"ח

תקבלי מלגה כפולה.-גם מהדיקאנט וגם מהפר"ח גם אני עשיתי את זה

flutter girl

New member
וואלה?

באמת תהיתי לגבי זה... אז בעצם אני מקבלת גם את מלגת ההצטיינות וגם את המלגה של פר"ח? זה מעולה..!

flutter girl

New member
לפר"ח את יכולה להירשם כבר עכשיו

רק שתדעי.

salt of earth

New member
פר"ח ../images/Emo9.gif

גם תקבלי מלגת פר"ח וגם תמלאי את תנאי המלגה. תבדקי אפשרויות באתר פר"ח זה 4 שעות בשבוע. אני לא מחוג הכלכלה, אבל ישנם חוגים שנותנים מערכת מובנית... יש חוגים שדורשים הגעה אישית של הסטודנטים כדי לחתום על הטופס והם מטפלים בשאר אבל כנראה שהחוג שלך לא דורש זאת.

למעלה