מלגת תפוז לסטודנטים-כותבים מוכשרים(כנסו כנסו)

stkachov

New member
מלגת תפוז לסטודנטים-כותבים מוכשרים(כנסו כנסו)

טוב, אז לא בדיוק מלגה... אבל תחרות נושאת פרסים
ניקח קצת פסק זמן מהשביתות והשגעון של תחילת השנה, ונקיים תחרות קצרה לסטודנטים. מהות התחרות היא כזו: כל אחד יכתוב למה הוא הכי מצפה לקראת החזרה ללימודים או תחילת הלימודים לסטודנטים חדשים. אם זה המרצה הכי שווה, או פינת החמד שלכם באוניברסיטה, או המאפה החם חם מהתנור בקפיטריה האהובה עליכם... ממש כל רעיון שעולה לכם לראש, שיהיה מקורי, מעניין ומרגש. אהה כן.... כמובן שיש גם פרסים
המקום הראשון יזכה בדיסק און-קי ! המקום השני יזכה במארז מפנק של כרבולית ונעלי בית. התחרות תפתח היום ותמשך כל השבוע עד יום שבת(28.10) אז יש לכם מספיק זמן. הסיבה הכי מרגשת, תבחר ותוכרז ביום ראשון הבא. בהצלחה ואל תהיו פארשים, תשתתפו

אני נגד עצמי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

אני לא יודעת אם זה ירגש את החצוצרה של מישהי או את העכוז של מישהו אבל אלה הם עשרת הגדולים שלי - הדברים שאני הכי מחכה להם: 1) שיגיע אבוקדו למכולת של הגזלן במעונות. I LIKE IT 2) שייגמר התור בקפיטריה של אפי ושיגיע היום האחד הזה בחודש שהם מכינים פרגיות
כי כמה כבר אפשר לאכול שניצל?? 3)שהקפה ב"קפה דשא" ישודרג וישופר ויפסיק להיות לו טעם של דשא/דשן. I DONT LIKE 4)שתגמר השביתה וכל המרצים הבכירים והמהממים יחזרו לקמפוס. אני מוצאת אותם יותר מרגשים מהסטודנטים. 5)בהמשך לסעיף 4 ברצוני להתפלח להרצאה של קרן אור חן בכדי לפתור את הסוד השמור ביותר ביקום - איך לעזאזל היא הולכת על עקבי הסטילטו המוזהבים והדקיקים האלה שלה? 6)בהמשך לסעיף 4 ו-5 ברצוני שפרופ' וימן יעשה לי ילד (אני מוכנה לקחת מספר ולעמוד יפה בתור בלי לדחוף
) 7)אני מחכה ליום שאחרי הבחירות - יום בו קל יותר למצא את אפי (להלן מסדרת המופת "איפה אפי") מאשר נציג כלשהו של אגודת שקר כלשהי. 8)בהמשך לסעיף 7 אני מחכה ליום שאחרי הבחירות בכדי שהקרמבו וניל המזעזע (אבל חינם אז לוקחים) יתעכל סוף סוף בקיבתי הרגישה והספונטנית. 9)אני מחכה להופעות שיש בדשא ביום ד' - אנשים עם שיער מוזר ע"ע מוש בן ארי(והשטיחים) וקורין אלאל (והקסדה) גורמים לי להרגיש נפלא גם ביום השיער הכי רע 10) לסיים תתואר הכאפות הזה גאד דמיט....ולהמשיך ישר לדוקטורט במסלול המקוצר

למעלה