מלווה

מילי12

New member
מלווה

שלום,רציתי לשאול שאלה- הבת שלי לומדת בגן חינוך מיוחד ונוסעת וחוזרת מהגן לבד עם הנהג-דבר שקצת מפחיד אותי. האם אני זכאית למלווה? כבר שאלתי בעבר ונענתי בשלילה- אמרו לי שלמועצה אין כסף לממן. תודה, מילי.

זהבה נ

New member
יש קריטריונים ברורים בנוגע לליווי

הכנסי לחוזר מנכ"ל בנושא הסעעות תלמידים ותוכלי למצוא. שנה טובה לך מילי 12

מילי12

New member
איפה נמצא

שנה טובה לכולם ותודה. איפה אני יכולה למצוא את חוזר מנכ"ל הנ"ל?

זהבה נ

New member
יש את מנוע החיפוש של חוזרי מנכ"ל

משרד החינוך בקישורי הפורום כאן וכאשר תכנסי אליו תנסי לחפש על פי הנושא. אם הקישור עבר בהצלחה תקראי באמצע המסמך יש את נושא ליווי בהסעה. גמר חתימה טובה.

מילי12

New member
תודה

לזהבה תודה רבה, חבל שלא קראתי את המסמך הזה קודם. גם אני מוסרת גמר חתימה טובה.

זהבה נ

New member
לכן בדיוק אני כאן לענות על כל שאלה

בנושא הזכויות שלנו כהורים. אני מסכימה איתך שלא תמיד אנו כהורים מודעים לזכויות שלנו ולו היה הדבר ברור הינו חוסכים הרבה אנרגיה מיותר ולא כועסים על הרשויות או בית הספר. לצערי עדין לא הגענו למצב בו כל הזכויות נגישות וברורות לכל האזרחים, עדין קיים בילבול רב בנושא ולא כולם עדיין יודעים מה נכון להם לדרוש מתוקף זכות בסיסת ומה לא. אני שמחה שהפורום הזה מסייע בנושא כי בדיוק לשם כך הוא נועד. שנה טובה וגמר חתימה טובה לך ולמשפחתך.

מילי12

New member
מה הלאה?

אחרי שלושה ימים מתישים תפסתי סוף סוף את מנהל מחלקת החינוך. הוא אמר שנכון אומנם שיש כזה חוק, אבל משרד החינוך מציע למלווה משכורת מגוכחת של 300 שקל לחודש ואין סכוי שמישהו יסכים למשכורת כזאת.בקצור הוא לא מבטיח לי שימצא מלווה. האם כדאי לוותר או להמשיך להאבק? חג שמח, מילי.

הסעות

נא פנו לשוש ימין משרד החינוך-אחראית על ההסעות 025602222 במידה ולא יעזרו לך פני למשרדה של מנהלת האגף לחינוך מיוחד-הגב' כרמלה איגל 036896104 לא לוותר! בהצלחה

למעלה