מלווים את שירי בגמר

מלווים את שירי בגמר../images/Emo70.gif ../images/Emo79.gif

בואו לתמוך ולעודד את נציגתנו בגמר האירוויזון בשידור הישיר מקייב שיתקיים ב-Blog Tv. האירוע, בהנחיית שי ברק, ישודר בחדר Live from Kiev היום בשעה 17:00.

lishhhh

New member
לכל מי שיש לו הוטטטטטטטט../images/Emo178.gif

פתחו עכשיו את ה-וי.או.די חינם לכל החודש לכולם! יש את כל העונה השניה נראה לי של החטא ועונשו!! המלצה: מרתון!

~*~gaL

New member
לא זה לא! :-\

זה אומר שיש תקלה או מש'ו כזה... כמו לפני כמה ימים.. או שרק אצלי זה ככה? שיהיה ברור אבל, אין לי VOD... נו, אז מה שחינם אמור לעבוד?

Yuvalenko

New member
תקליטי.

פעם שעברה שהיה חינם באמת ניסיתי והיתה תקלה. ננסה שוב תכף..

Yuvalenko

New member
טוב זה עובד. אבל...

זה רושם שזה בחיוב. אפילו שבפנים הוא רושם ש"שני התכנים הראשונים בחינם" (זה לא כולל כנראה את החטא ועונשו) אבל עדיין הוא אומר לי שאני אחויב על זה. אז זובי.

F10J

New member
רק אצלי רשום

"השירות יעלה בחודשים הקרובים" כבר כמה חודשים?...

lishhhh

New member
איזה סיבוך..

אצלי רק הסרטים והקליפים בתשלום... על כל השאר כתוב לי חינם :/

Testicles

New member
משדר "מה הסיפור שלך?"

"מיץ פטל" או "חסמב"ה"? nrg וקשת מזמינים אתכם לבחור את ספר הילדים האהוב עליכם בספיישל טלוויזיוני שיובילו כוכבי "ארץ נהדרת" NRG מעריב 15/5/2005 20:23 כוכבי ארץ נהדרת, אייל קיציס, טל פרידמן, מריאנו אידלמן, אלי פיניש, אורנה בנאי ועלמה זק, יובילו את המשדר המיוחד "מה הסיפור שלך?", לבחירת ספר הילדים העברי האהוב של כל הזמנים. החגיגה הספרותית, שתשודר ביום חמישי 23 ביוני, בזכיינית ערוץ 2 קשת, היא מחווה לספרים שילדים אוהבים לקרוא ולאלו שהמבוגרים אוהבים להתגעגע אליהם. ינחה אותה אייל קיציס ובמהלכה ידורגו חמישה ספרים נבחרים עד להכתרתו של הספר האהוב ביותר.

lishhhh

New member
../images/Emo13.gif נושון

יש לי גם את הספר הזה!! :p ומה הוא מתחיל להנחות עכשיו כל דבר שזז?

greeneye

New member
../images/Emo6.gif

גם לי יש את זה
איזה חמוד. והמשפט הזה תאמיד הצחיק אותי. אגב, היה ספר שממש דומה באיורים ובכתיבה על ילד שאמא שלו הופכת לפי או משהו.

למעלה