מלווים את שירי בגמר

מלווים את שירי בגמר../images/Emo70.gif ../images/Emo79.gif

בואו לתמוך ולעודד את נציגתנו בגמר האירוויזון בשידור הישיר מקייב שיתקיים ב-Blog Tv. האירוע, בהנחיית שי ברק, ישודר בחדר Live from Kiev היום בשעה 17:00.

B a m B a m

New member
נצל"ש – שאלה...../images/Emo168.gif

בקליפ של Who Wants to Live Forever רואים את ג'ון מנגן בקונטרבס.... מישהו יודע אם הוא באמת יודע לנגן או שרק לימדו אותו בשביל הקליפ?

B a m B a m

New member
חחחחחחחחח ממש לא....../images/Emo168.gif

אני מנגנת גיטרה בס שנתיים וחצי ואין קשר בין זה לבין קונטרבס מלבד הצלילים... בשניהם יותר קשה לנגן מאשר כינור או צ'לו – גיטרה חשמלית או אקוסטית..... אבל חוץ מזה אין קשר.... בקונטרבס אין "פרטים" (סריגים...) וצריך לזכור את המיקומים בע"פ...

Ekrembo

New member
גיטרה בא זה קונטרבס מוגבר...

ותו לא
. יש מספיק באסים "פרטלס"

Tragic Kingdom

New member
../images/Emo13.gif. ../images/Emo115.gif../images/Emo28.gif

בשבת דפדפתי לי בעכבר כל העיר (של הירושלמים
), ונתקלתי בהופעה של להקת גוספל ג'אז - "קלאסיקות גאז וגוספל בעיבודים מקוריים; גוספל ישראלי מקורי; מחרוזת תימנית עם טקסטים מהמקורות; "רפסודיה בוהמית" של קווין (!!!); סטיבי וונדר; בטהובן; ועוד
. סתם שיתוף קטן... ממש הסתקרנתי ורציתי ללכת להופעה, אבל אמא לא הסכימה
. זה היה במוצ"ש... מעניין איזה ביצוע הם עשו לקווין
.

Tamari89

New member
חדשה פה,

אבל לא רציתי לפתוח שרשור שלם רק כדי להציג את עצמי, אז חשבתי שפשוט אגיב להודעה קיימת :) ראיתי את הפורטוגלים ומקהלת הגוספל בהופעה לפני קרוב לשנה, ודי התרשמתי. הכימיה בין זוג הפורטוגלים מדהימה ושניהם מבצעים ומאתלרים אדירים, ומקהלת הגוספל מאוד אנרגטית ואחידה. כולם עושים למוסיקה כבוד ונותנים שואו חבל על הזמן. משהו שקצת פגע בהנאה שלי מהמופע הוא המבטאים של הזמרים שהיו כולם ישראליים להחריד (מלבד זמן אפרו-אמריקאי נהדר שהצטרף אל ההרכב למספר שירים) אבל אי אפשר לצפות למשהו אחר, וזה כלל לא נאמר בטון מתנשא או שלילי. הרפסודיה בוצעה כהדרן שני למופע, אחרי As הנהדר של סטיבי וונדר. השיר בוצע במלואו, כולל הכל ובצורה חביבה מאוד. איריס פורטוגלי נכנסה לנעליו של פרדי, וכאמור, המבטא מאוד הפריע, אבל בסה"כ נתנה מחווה מאוד יפה,וכן המקהלה ששרו בדיוק רב את האקורדים הפותחים ופצחו בריקוד הד באנגרי מטורף, אתם יודעים באיזה חלק של השיר.. הצופים, ואני ביניהם, מאוד התלהבו ויצאו עם חיוך רחב על השפתיים, ואני מניחה שזה מה שחשוב. אז זהו לפוסט הראשון שלי. נחמד להכיר! תמרי

למעלה