מלוי לוי גרשון בהריון

מלוי לוי גרשון בהריון../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

כתבה ב-7 לילות!!!!! שהיה כתוב שהיא בהריון הייתי בשוק לא מזמן שאלו אותה בגיא פינס מה עם ילד והיא אמרה עוד לא או משהו כזה...כנראה בלעדיות לידיעות אחרונות! אתם קולטיםם?!!?!?מלי בהריוןןןןןן
שרשרו לו המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מזל טוב

ToXic BoY17

New member
חח כן קראתי את זה. מזל טוב../images/Emo24.gif

הגיע הזמן שיגיע ילדון לבית משפחת לוי גרשון...אחרי 3 שנים+ של נישואין. ממש מזל טוב שיהיה להם. נקווה שהתינוק/ת יהיה יפה כמו הוריו. ממש מזכער פה את ליאן ופאקינג סער פדידה...

mapama

New member
יש לי שאלה?

מלי ויעל עדיין חברות? כי פשוט אני יודעת שהם היו חברות נורא טובות ועכשיו בכלל לא יודעת לא רואים אותם יותר מאז אקזיט וחוץ מזה גם בכתבה על המסיבת יומולדת שלה לא רשמו שיעל הייתה שם וכל זה מחכה לתשובה בייביי

אממ../images/Emo194.gif

דבר ראשון תשרשרי כמו שצריך בפעם הבאה..... =] דבר שני לי דעתי הן חברות, מה בגלל שהתוכנית ירדה אז הן יספיקו את החברות שלהן... ואז מה אם היא לא הייתה במסיבת יום ההולדת שלה זה לא אומר שהן לא חברות אולי היא הייתה חולה או לא בארץ את לא יודעת... שבת שלום

mapama

New member
דבר ראשון זה לא שפתחתי הודעה חדשה ו

שרשתי את זה עם המשך השירשור שהיה שם לא צריך להתנפל או משהו יכול להיות באמת שהיא הייתה בחו"ל אבל סתם שאלתי כי הרבה זמן לא ראו אותם ביחד או משהו

ToXic BoY17

New member
אממ../images/Emo13.gif

שמועות אומרות שהן קצת רבו בגלל קמפיין בוניטה שהיה של יעל וישר אחרי זה של מלי. בצהובונים אמרו שמלי ייעצה ליעל לא להמשיך בבוניטה כי היא מיצתה את זה ואז לקחה לה את הקמפיין מתחת לשולחן... אבל לכי תדעי הכל אפשרי

מזל טוב../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

יש לי את העיתון אבל אין לי כוח לקרוא
אולי מחר..

../images/Emo95.gifעמוד 1- חלק 2../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

היה עוד עמוד בהתחלה עם תמונה ממש יפה אבל אין לי כוח לעוד שתי סריקות בשביל תמונה

למעלה