מלוכלכים נמאסתם!

מלוכלכים נמאסתם! ../images/Emo46.gif

לפני שבוע השאירו לי מדואר שליחים של רשות הדואר הודעה מודבקת על הדלת של הקופסה. הגיע היו-פי-אס שהזמנתי, ותודה שאתם מתעניינים באמת, אבל אני הייתי באותו זמן מחוץ לקופסת המלפפוצים ופה אפחד לא ענה. לגיטימי, לא? אז אני חוזר בלילה אחרי יום של חריש עמוק, זריעה, דישון וגידוד בפלחה, ורואה את ההודעה מודבקת לדלת קופסת המלפפוצים. עיני אורו. רק מה? בזווית העין אני מבחין בפס פלסטיק לבן - מכירים אותו? פס הפלסטיק הזה שמודבק על הדבק של ההודעה, והשליח מין הסתם (נשמע מאד עצוב כשהמין הוא סתם, אבל אני סוטה. בטח סוטה) הסיר אותו באלגנטיות ובאותה אלגנטיות השליך אותו על הרצפה ליד דלת הכניסה לקופסת המלפפוצים. אז תגידו - המלפפון חמוץ. תגידו המלפפוץ מגזים. תגידו המלפפוץ איסטניסט (והוא לא, את הקופסה כבר לא ניקיתי איזה חודש. בעאאאאהההה). המלפפוץ קטנוני כמו בקופסאות האלו של 25 מלפפוצים בגודל גללים של כלב פודל או המלפפונים של הרוסים בצנצנת עם היבלות, אבל כשהכל כאן גם ככה חרא חרה מסביב, אז למה? ל-מה? למה אי אפשר לזרוק לפח? אני, שהלכתי ברחובות תל אביב עם עשרות טישואים בכיס וניירות שבהם מגולגלים מסטיקים משומשים רק בשביל לא לזרוק על הרצפה, כי לא היו פחים ציבוריים בגלל הפיגועים, יכול, והוא לא? מה, הוא לא יכול לשים את פס הפלסטיק בכיס? לזרוק בפח בכניסה? לתרום לילדים נזקקים? לחולי המופיליה? מבוטחי קופת חולים כללית? מדינה של מלוכלכים פה. מדינה של מרוקני מאפרות מחלון המכונית. מדינה של מדביקי מסטיקים מתחת לשולחן. מדינה שבה ההורים מלמדים את הילדים להשליך את העטיפה של הארטיק על המדרכה. מדינה שבכל נחל אתה מוצא את הבקבוקים של המטיילים מאתמול. מדינה של משליכי חיתולים צואים על שוטרים (אמרתי חרא חרה, לא?). מדינה שהתעלות ליד הכבישים הראשיים שלה נסתמות מרוב זבל שיש שם. אולי צריך לאסוף את כל הזבל הזה, מפס הפלסטיק ועד שלדי המכוניות המחלידות, ולבנות מהם גדר הפרדה, חומה, בין המלכלכים ללא-מלכלכים. שיחיו הם עם הליכלוך שלהם ויגישו תלונה בבית הדין בהאג. שיחליקו על קליפת בננה מצידי
אה, וזה בשביל קפת
, אחד לכל ואגינה. וראעבק, שתהי בריאה.

קפת

New member
אכן, נושא מרגש ומקומם

והעצוב הוא, שהשליח הזה בכלל לא שם לב למה שהוא עשה. וזה טבעי בשבילו להשליך לך את הפס הלבן ליד הדלת, ממש כשם שטבעי לו לעקוף על מעבר חצייה, להעיף שליכטה בלי לבדוק אם מישהו במקרה עובר בקו האווירי שלה, או להניח לכלב שלו לחרבן באמצע המדרכה. כי ככה זה. ואם תנסה להעיר לו, תקבל חיוך מזלזל במקרה הטוב, וקללה עסיסית ונימוחה לא פחות מהשליכטה, במקרה העוד יותר טוב. אבל אני, מטרידים אותי עוד כמה דברים: 1. מה הקטע עם היבלות של המלפפונים של הרוסים? 2. יש פה גזר, יש פה כרוב, יש פה מלפפונים חמוצים... האם זה כישלון אישי שלי? האם עלי להסיק מסקנות ולהתפטר לאלתר? 3. המתנות, אחת לכל ואגינה, זאת אומרת שיש ויברטורים בפנים? 4. למה, למה אתה לא מנקה את הקופסה? אתה לא יודע שקופסה לא נקייה היא חממה לבוטוליניום?

מלפפון צמח בגן, מלפפון חמוץ

אני איתכם all the way. ברשותכם, או בלי רשותכם, יש לי תוספת חשובה להוסיף: עישון המוני. בדרום קמצ'טקה, מקום מגורי הנוכחי עד לגמר חוק לימודי (עוד 1/2 שנה, יא מנרייק) 2 מתוך 3 הם מעשנים. הסטטיסטיקה כוללת דרדקים עם תיק ביצפר. בדיוק כשאני עוקף מישהו שנושף לעברי צחנה שגורמת ל"אסקוט" להריח כמו גן של ורדים, מגיחה מולי סבתא עם LM לייט, עאלק. אני יודע, אני יודע, עישון זאת התמכרות ואיך אפשר לפנות למכור בצורה רציונאלית? אבל רבאק, עוד ניחא שהסרחתם לי את הבגדים עם המרכך-כביסה בריח מנדרינה-תה ירוק, וניחא שאת הבושם היוקרתי שלי (מדמי כיס של סטודנט, mind you) כבר אף 1 מעלמות דרום קמצ'טקה לא תריח. מה עם לחיות ללא חשש יומיומי לסרטן ריאות? כשאני רואה זוג צעיר מוביל תינוק בעגלה, בעוד שניהם מעשנים, בא לי לבכות. ולהשתעל. אותו כנ"ל עם מעשן שמטייל את הכלב המסכן שלו. תחשבו על זה שיש מעשנים המחששים בדירתם רק דרך חלון, ע"מ שלא תסריח, אבל להסריח לאחרים את החיים זה בסדר. זהו, הייתי צריך לשחרר קצת עשן, אהמ, קיטור.

קפת

New member
לנשוף על עגלת תינוק עשן, זה לעשות

עם התינוק חסד. משום שהתינוק הזה ממילא "עישן" עם אמו בהריון. נורא חבל שאתה חי דווקא במצ'טקה הדרומית, כי בקמצ'טקה הצפונית יש לי הרבה הרבה משפחה חמה ותומכת. עם שפם. הרבה הרבה שפם. ולמה אפחד לא עונה לי על התהיות שלי? היבלות האלה על המלפפונים? זה קונדילומות שמקורן במין אוראלי לא מוגן?

יבלות ושאר ירקות

מישהו הרי צריך להרים את הכפפה עם שש האצבעות של קפת: היבלות על המלפפונים (אנג' gherkins; גר' gurke) הן רק לעיתים רחוקות קונדילומות הנגרמות מזנים שונים של PPV (ר"ת pickle papilloma virus). בד"כ אלה בליטות הנגרמות עקב שימוש בלתי הולם במלפפונים וכל מילה נוספת מיותרת. נדלה מ"אנצי' ואטלס צבעוני למחלות עור ומין של פירות, ירקות ושורשים פאליים" בעריכת ד"ר ז. יבלונקה

אין שום בעיה

אנחנו הרי חיים במדינה נאורה. בפינת הרחוב, לצידם של מיכלי המיון המסווגים לנייר, זכוכית, פלסטיק וזבל אורגני יש להציב מיכל חדש שישמש את הציבור להשלכת פסולת גנטית. המלפפוץ, לדוגמא, ייקח את השליח הטנפן וישליך אותו למיכל הפסולת הגנטית ביחד עם המעשנים-על-תינוקות, הלא-אוספים-את הקקי-של-חומי והמשליכים-ניירות-של-ארטיקים-מגעילים-של-שטראוס. אחת לשבוע תגיע משאית המיחזור, תגרוס עד דק את תכולת המיכל ותפרוק אותה במיתקן השיבוט וההשבחה הגנטית, שיוקם בפאתי ירוחם. שם, ע"י הפעלת מספר מוטציות פשוטות, יקימו דור חדש ואמיץ של אנשים טובים יותר, או של אורגניזמים מועילים אחרים, כגון חיידקים פרוביוטיים, שמרים ופרות משה רבנו שישמשו להדברה ביולוגית בשדות התות לנצח.

נינטייב

New member
אני מכירה הרבה אנשים

שאחרי חודש בלי: אלכוהול טבק קפה בשר אדום גבינות שמנת חמאה קוקה קולה סמים קלים הם פשוט ימותו בגלל: עצבים מתח שעמום

קפת

New member
היא אוכלת יותר מדי

תפוחים ותמרים, לדעתי. זה עלה לה לראש ובלבל את יצריה. נינט שלנו, כבר לא מי שהיתה פעם. יוחזר קרויפ לאלתר!

gidi ahronovich

New member
the post

מעבר לעובדה שזה ליד מדהים של שוברט כמז לאחד המשטתפים כאן. אז פעם הדוור שמביא לי את הספרים המוקלטים השאיר אותם בארון חשמל והשכנה שלי שפתחה את הארון ראתה שם קופסאות אדומות מלופפות בגומיות וחוטים טיפה ניבהלה והזמינה מישטרה וכשבאתי הבנתי שהמישטרה היתה בביית שלנו ופיצצה לי את הספרים וכניראה שעל זה הסיפריה בתור עונש שלחה לי בימקום ספרי מדע בידיוני את לגעת באושר הם אמרו שזה נש לח אלי בטעות במקום לעיוור אחר האמת שפעם היתה לנו דוורית שהיתה ממש יפה מיסתבר שהיא עבדה בזה לאחר הצבא והיא היתה מדהימה אבל אז היתי צעיר מידי ונבוך כדי ליקרוא את הרמזים וחבל קראו לה עמית אני חושב או חדוה או ציפורה בטח קראו לה איך שהוא אני מניח שהיא לא קוראת את הפורום הזה אבל במיקרה שכן אני אשמח להכיר אותה או כל אחת אחרת שמקבלת חבילות מאמאזון אגב אמאזון תמיד תהיתי אם הטקסט של יונה וולך שלח לי שקט בקופסה מארץ רחוקה מדבר על החבילות מאמאזון. גידי ששוב ניסרפו לו הרמקולים של הדיוידי רבאק

יס באך

New member
פעם, היה לי חבר

שהתפרנס מקריאת ספרים שלמים, המניאק. אז עוד היה כסף לשלם לקרייני ספרים, ולא שלחו עיוורים לרחובות להפגין על כי סוגרים את הספריה לעיוורים. ואצלנו, בבנין המשופץ והבורגני שלנו, שמו פח זבל אסתטי שלשם אנחנו משליכים את כל הפתקיות המעצבנות על מדבירים, וכך הכל נשמר נקי, ורק לחשוב שעד לפני כשש שנים השכן מקומה שלישית היה משתין קבוע במקלט הפתוח.

יס באך

New member
צ'מע

בעניני ליכלוך אני מאמין גדול בקנסות, עונשים ומה לא. רוצה דוגמה? למשל, במקום בו אני עובד, רק בכיתות של "חולי ניקיון" נקי, כשחולי הניקיון נכנסים לכיתה. אצל האחרים מלוכלך. ומה עושה "חולה ניקיון" - הוא מכריח לנקות, מעניש, מחרים ובכלל.

למעלה