מלון אגמים-איזה חדר כדאי?

chicoes

New member
מלון אגמים-איזה חדר כדאי?

על איזה חדר אתם ממליצים לקחת במלון אגמים? ויותר נכון גם איזה חדר לא לקחת. קראתי על החדר על המים, אבל חוץ ממנו, יש לכם המלצות על איזה חדר אחר גם טוב? חשוב לי גם שתהייה מרפסת גדולה עם נוף.. תודה

ה דרומי

New member
1. חדר על המים 2. חדר בקומה 3

לכיון אמצע לא פינות זה בחדר על המים } כול החדרים פונים לכיון "הברכה" מה נשאר לנו חדר על המים מרפסת ל"תעלה" שמובילה לבריכה. קומה שניה אהה עדיף קומה 3 "רחוק מהלובי" \כניסה, נוף כול החדרים פונים \מרפסת לבריכה. בעברית אין נוף להרים.

chicoes

New member
לא הבנתי..

מה ז"א "חדר בקומה 3 לכיוון אמצע לא פינות זה בחדר על המים"? ו"נוף כל החדרים פונים\מרפסת לבריכה"?

ה דרומי

New member
התמונה מסבירה כול החדרים פונים

"פנימה" החדרים בקומה הראשונה זה חדרים על המים. עדיף לקחת חדר על המים אבל לא בפינות יותר לכיון האמצע ואם לא חדר על המים אז חדר בקומה שלישית יותר שקט אני היתי בקומה שניה לפני שנה כי לא היו חדרים פנוים על המים כולם היו תפוסים אז אז חדר קומה ראשונה עדיפות ראשונה חדר בקומה שלישית עדיפות שניה חדר בקומה שניה עדיפות שלישית.

ה דרומי

New member
א.הבוקר היתה בבוקרו של יום כיפור

היתה בסדר בשבילי לפחות. א.הערב היתה כמו של יום שישי רק שהיה זה ערב כיפור לא היה משהו כמו יום רגיל.

שמר2

New member
כמה השפעה יש לך על הבחירה?

אם נעזוב את חדרי על המים שהם בתוספת תשלום. חדרי הקומה הראשונה, שניה ושלישית זהים בהכל, פרט להשלכות של גובה ולכן זווית לנוף, שכמו שרואים בתמונה היפה למטה, הוא של חצר המלון. המרפסות קטנות, וכמובן שאם אתם בפינה או קרוב אליה, אז תראו גם את הזוג מעבר לפינה... לא משהו קריטי, אבל אולי אתם יותר בררנים ממני. פרט למה שציין כבר הדרומי, שלן שם לפחות פעם אחת יותר ממני, אם אפשר לקבל, אז לכו על חדרים באגף המזרחי - ככה השמש לא תזרח לכם ישר בעיניים בבוקר. לחדרי הקומה הראשונה אפשר לעלות ברגל (ולא ללכת למעלית), לחדרי הקומה ה-3 יש את הנוף הכי טוב (ורואים גם קצת מחוץ למלון) וחדרי הקומה ה-2 הם סתם סנדוויץ... לא לפה ולא לשם. לגבי חדרי על המים, הם די זהים לאחרים, פרט למשטח השיזוף הפרטי, חלוקים, הבקבוקונים הקטנים עם השמפון והקרמים (שכולנו מאוד אוהבים לראות, אבל לא להשתמש) ולפעמים הטבה כמו כרטיסים לאיזו אטרקציה. מצד שני אם אתם לא מהמתבודדים, וממילא תלכו לשבת בבריכה, הלך היתרון ונשאר חור בכיס (אפשר לקחת כמה מסאזים במקום). למרות שלאנתקלתי בזה, נראה לי ששכנים רעשנים ומעצבנים, יפריעו כאן יותר אם הם יחליטו לנצל כל רגע על המשטח שלהם. ככה זה, כמו חניה מעולה בת"א - לפעמים זה חסרון. האוכל למיטב זכרוני היה מעולה, למרות שעל ארוחת הבוקרלא זכור לי משהו חריג: עודות הגבינה בכל רשת ישרוטל הן מעדן, וגם כאן דבקתי בהן וזנחתי מאכלים אחרים. חצי פנסיון לא ממש כדאי לקחת, אלא אם אתם דתיים - לכו לניו יורק ניו יורק, או רחוק יותר. ארוחה לזוג תעלה לפחות 200 ש"ח במלון, וזה יותר מדי יקר.

chicoes

New member
יש מרפסות גם בקומה שלישית נכון?

הזמנתי קומה שלישית באמצע..

kanb

New member
אם כבר הזמנת

אז כדאי לדעת שהכניסה לחדרים נראית כמו אכסניה, המרפסות קטנות מאוד ובגדול אם אפשר לעבור למלון אחר זה אפילו רצוי

chicoes

New member
המחירים באוגוסט

הם גם ככה בשמיים, והאגמים גם לא יצא כלכך זול, אבל עדיין פחות מ450 שקל ללילה

למעלה