מלון אמבסדור באילת. איך הוא?

galya13

New member
מלון אמבסדור באילת. איך הוא?

מה יש לעשות שם? האם יש שם משהו לעשות עם תינוקת בת שנה וחודשיים? ואיזה עוד אטרקציויות או פעילויות אפשר לעשות במלון? ואיך האוכל שם? ומה יש בקירבת מקום למלון הזה? איך החדרים? אנחנו הזמנו חדר פונה לבריכה עם מרפסת, מקווה שהם יתנו מה שהבטיחו.
 

wtf017

New member
תענו לה!!!

הפורום לא אמור לעזור או לענות על שלאות וכו...
 

wtf017

New member
התכוונתי שתעזרו

משום מה איך שכתבתי לא נראה בעדה אבל כן...
 

ה דרומי

New member
שלום והמלצה לחכות לשמר או לאמא של

או אחרים שמבינים בזה בכול מקרה בהצלחה ותהנו
 

שמר2

New member
מלון מעולה

החדרים ברמת 4* כוכבים - לא מאוד מפוארים, אבל מרווחים ומספקים בהחלט. מתקני המלון מעולים: שתי בריכות, ספא חדיש, ארוחות ערב מעולות ושלווה יחסית, בלי שהמלון שקט מדי. מעבר לכביש נמצא חוף ים מעולה עם אפשרויות לשנירקול, וכמה מועדוני צלילה ופאבים. חדר פונה לבריכה הוא חדר בקומה גבוהה, משום שרק משם רואים את הבריכה, שמוסתרת ע"י גג הלובי מהקומות הנמוכות יותר. מרפסות יש לכל החדרים בבניין הראשי של המלון. עד לעכשיו היתה במלון הטבה של קבלת "עודים" לכל חדר על כל לילה (קופונים שניתן באמצעותם לשלם לשירותי מלון ואטרקציות) אבל אני מבין שהם מבטלים את ההטבה החל משבוע הבא.
 

ShirShir

New member
מקווה בשבילכם ש.......

החדר יפנה לבריכה אבל לא יהיה בקומות הראשונות, כדי שלא ייכנס אליכם כל הרעש מהבריכה
מלון טוב ומהנה, אוכל טעים בשפע, תבלו!!!!
המלון רחוק מעט ממרכז העיר, אבל אם אתם עם רכב או אפילו 3 דק' במונית - אז זה ממש לא בעיה... לפעמים טיפה מרחק מהעיר מהנה לא פחות
 

galya13

New member
תודה רבה רבה על התגובות. אני מבינה

שזה מלון טוב. אבל חבל שביטלו את השיטה עם נקודות. דווקא חשבתי לנצל את הנקודות ולעשות איזשהם אטרקציות או פעילויות. אוף. לא היו יכולים לבטל את זה בעוד חודש, אחרי שאנחנו נאזוב.
 
למעלה