מלון אסטוריה בברצלונה

niky

New member
מלון אסטוריה בברצלונה../images/Emo36.gif

היי, הזמנו מקומות במלון זה אך מהסתכלות במפה נדמה כי הוא רחוק מן המרכז (נמצא ברחוב פריז). האם מישהו מכיר את המלון או הרחוב ויכול לתת מעט אינפורמציה, או לחילופין לספר על מלון במרכז ששהה בו. תודה

שומפי

New member
אני הייתי במלון מעולה !!! לפני שנה

בדיוק . במרכז , קרוב להכל , ויש לידו 2 סופרים , וחנות ZARA גדולה ויפה . שם המלון:Gran Hotel HAVANA . המלון הוא 4
ונמצא ברחוב : gran via de les corts catalanes 647 שזה מאוד קרוב (בין 3 ל 4 דקות הליכה) לרחוב : passeig de gracia. מאוד מאוד מומלץ - ואין לי אחוזים אצלם... בכל מקרה - תהנו ! ברצלונה מדהימה !!!!

niky

New member
תודה שומפי../images/Emo24.gif

מצאתי את המלון ברשת ואני אבדוק אותו. אם יש לך גם אנפורמציה נוספת לגביי מסעדות ממולצות או מקומות בילוי בלילה, אשמח! בכל מקרה תודה ניקי

שומפי

New member
לא יכולה לעזור לך בזה - אנחנו אכלנו

במקדונלדס וכאלה ...
או שקנינו בסופר אוכל... אבל לא חסר ברחובות הראשיים בתי קפה , מסעדות , דרך אגב - אומרים שככל שבית הקפה או הפאב יותר מלוכלך - ככה הוא יותר מצליח / טוב ! ברחובות העיר העתיקה - בארי גוטית - יש המון בתי קפה קטנים , והאנשים שהייתי איתם מאאאאאוד התלהבו מהקפה שלהם ( אני לא שותה קפה אז אני לא יודעת באופן אישי...)
. חנויות פתוחות עד 20:00 והבגדים מזה זולים ! שווה. אשמח לספר עוד ... מתי הנסיעה ?

niky

New member
אשמח לשמוע עוד../images/Emo39.gif.....

אנחנו נוסעים בסילבסטר לשישה ימים. בקישורי פורום זה יש אכן המלצות מצויינות על מה ניתן לבקר בברצלונה אבל אשמח אם תוסיפי "טיפים" שימושיים, זה תמיד מאד עוזר!!! וכדרך אגב לגביי הבגדים, שמעתי שיש שם מול שנקרא "לילה" מה את אומרת? מכירה? תודה
ניקי

danistar

New member
טיפים שימושיים .. ממממ

בוא נראה מה שכתבתי לא הספיק לך .. כעיקרון אזור הפלאזה קטלוניה , הראמבלאס ושדרות גרסייה מלאות בחנויות בגדים ומסעדות/פאבים . אני חייב לציין כאן שדווא לא התרשמתי לטובה ממחירי הבגדים והאלקטרוניקות. המותגים המוכרים יקרים מאוד ( למשל בלה קורט אנגלז´ או בחנויות המותגים לאורך שדרות גרסיה ) . תנסו בחנויות זארה ומנגו השונות הם יותר זולות מהארץ . בכל מקרה אלקטרוניקות בכלל לא זולות שם . בקשר לאוכל , המלצה שלי להסתובב בסמטאות שיוצאות מהראמבלס ועד לחוף . תמצאו פתאום כל מיני כיכרות נסתרות והמון מסעדות קטנות ולא רעות . כמובן שגם פאבם לרוב יש שם . אם יש לכם שאלות נוספות אשמח לעזור .. בכל מקרה הבנתי שלהמלצות והתמונות שלי מקישורי הפורום הגעתם .. דני

שומפי

New member
שלום , שלום ! ../images/Emo24.gif

אין מה לקום בבוקר מוקדם (דבר שעושים לפעמים בטיולים ...), החיים מתחילים שם ב - 9 , 9:30 בבוקר . לפני זה אין עם מי לדבר . וגם חושך ! לא מומלץ לשכור שם רכב
הכבישים די מסובכים . מוניות ממש זולות , ויש את מערכת הרכבות - אין בעייה . אני נסעתי ברכבת לכפר דייגים קטן 30 דקות נסיעה ממרכז ברצלונה , הכפר נקרא : sitges ממש נחמד , ציורי משהו. אם תרצי המלצה על מסעדה של יהודים ממש נחמדים שבמקרה הגענו אליה - תקבלי.(היה אוכל טוב ושמו לנו מוזיקה של אחינועם ניני ...). חוצ מזה למונסרט (מנזר ) כדי לנסוע ביום ראשון - רואים פרמידה אנושית - דבר מדהים ! (בערך שעה נסיעה באוטובוס . אמרו לי שהנוף חבל על הזמן - אני ישנתי גם בדרך לשם וגם בדרך חזרה...אני בן אדם עייף...) יש מבצר אחד (המצדה של ברצלונה ) שנקרא : מונטחואיק - מגיעים אליו ברכבל וזה נורא כייף , רואים אחלה נוף . זהו , אם יהיה לי עוד משהו - אחזור .

niky

New member
שוב תודה לשניכם....../images/Emo23.gif

...אם יעלו שאלות נוספות עד לנסיעה אשמח להעזר בכם. בינתיים רשמתי את כל המלצותיכם. ת ו ד ה !!!!!!! ניקי

למעלה