מלון באזון מצפה רמון

rannyael

New member
מלון באזון מצפה רמון

שלום לכולם. ברצוני לבקר באזור מצפה רמון ןאני מחפש מלון סביר באזור. על שני המלונות שאני מכיר שם (פונדק רמון ועוד אחד) שמעתי דברים לא טובים. המלצות מניסיון אישי יתקבלו בברכה. אני מטייל עם שני ילדים בני 3 ו- 6. בתודה מראש רן

שמר2

New member
אם פונדק רמון לא טוב לך

אז שום מלון שם לא יהיה לך טוב, ותצתרך לחכות שנתיים עד שיקום שם מלון הספא החדש ליד מרכז המבקרים. אין במיצפה או בכלל בדרום, מלון המשתווה באיכותו לפונדק רמון.

rannyael

New member
לדרומי

אם אתה יכול להמליץ על צימר טוב במחיר שפוי אשמח לשמוע. תודה רן

ה דרומי

New member
קשה קשה למצוא אבל ל../images/Emo33.gif ולברר

לעזרה קלה לנסות בקישורים המצורפים רשת אנ"א לבדוק אצלם לגבי מצפה רמון

alonaski

New member
מלון פונדק רמון - אחד היותר סימפטים

בארץ! אני דווקא מאוד אוהבת אותו! בעיקר בזכות הפשטות שלו. זה לא מלון של שיש, נברשות קריסטל ענקיות ומראות מקיר אל קיר... אלא מלון נקי, אסטתי וחביב מאוד בשביל לנוח אחרי יום טיול במדבר! הארוחות בו הן שם דבר! אוכל מזרח-תיכוני-ארצישראלי טעים ביותר!!! אוכל ביתי בדיוק במבחר הנכון ובאיכות מעולה! (לא כמו מלונות 5 כוכבים באילת למשל שיש לך מבחר עצום של מנות ואתה מתבלבל או אוכל עד להתפוצץ...
) יש בו מבחר נאה מאוד של הצעות לפעילות מדברית לילדים ולכל המשפחה! יש מעט מאוד מלונות בארץ שאני מסמפטת ואני יכולה לספור אותם על כף יד אחת - מלון פונדק רמון הוא אחד מהם!
***הכותבת היא מדריכת טיולים במקצועה כבר למעלה מ 10 שנים ושהתה בהרבה מאוד מלונות בארץ עד היום... ***

למעלה