מלון באיזור חדרה

מלון באיזור חדרה

הי, אנחנו מתחתנים בחדרה (יער בחדרה), ומחפשים מלון באיזור לליל החתונה. נתניה, קיסריה, זכרון??? נשמח אם למישהו/י יש המלצות ו/או מידע על מחירים.

*שיר

New member
בפורום הקודם הזכירו את אחוזת זמרין

שבזכרון יעקב. אין לי יותר פרטים. דרך אגב, אני מאוד מקנאה בך שאתם בתחתנים ב"ביער בחדרה" - מקום מהמם! אנחנו נורא רצינו אותו, אבל אין שם מספיק צל ליום שישי בצהרים

תודה.

ראשית, על ההמלצה. שנית, יער בחדרה אכן מקום מהמם. בהזדמנות זו נגיד כמה מלים טובות. פרט לכך שהגן מדהים, שמור בצורה מעוררת השתאות, כל בעלי המקצוע שפגשנו דיברו רק טובות על המקום וכו´... הרי שהמנהלים של המקום עושים הכל, הכל, כדי שהמתחתנים (ומשפחותיהם) ירגישו טוב, בטוחים ומאושרים. שרק ימשיך ככה...

שושקה@

New member
גם אני התחתנתי ביער בחדרה

ויש לי עצה אחת ממש חשובה - לסגור איתם הכל על הנייר (בפרט דברים כגון: טיפים למנקה של השירותים, ולשאר בעלי התפקידים במקום ואת נושא גשר התאורה... )אנחנו קצת אכלנו אותה מהכיוון הזה. אבל המקום עצמו מדהים.

שושקה@

New member
היה לנו איזה "חוסר הבנה" עם הגן

בעיקר לגבי גשר התאורה. אנחנו עשיו חתונה בלי ריקודים, כלומר בלי מסיבת ריקודים (היו קצת ריקודים אבל אנחנו לא רקדנו וזה היה בעיקר בשביל ההורים). כיוון שכך החלטנו לוותר על גשר תאורה ואז יומיים לפני הארוע התקשר בעל הגן לשאול למה אנחנו לא עושים גשר תאורה (אחרי שכבר עברנו והסברנו לו את העניין כמה פעמים) וציין שאם לא יהיה גשר תאורה, כשייכבו את האורות הגדולים (תאורת הצפה) האורחים יישבו בחושך... כמובן שלא רצינו שזה יקרה (יומיים לפני הארוע) ובלית ברירה שילמנו את התוספת על גשר התאורה. זה לא סיפור כל-כך גדול, אבל זה השאיר אותנו עם טעם לא-כל-כך-טוב בפה. ועם תחושה שסוחטים מאיתנו כספים ברגע האחרון. לגבי טיפים: לבחור שמפעיל את גשר התאורה (שבכלל לא רצינו) צריך לתת טיפ, למנקה של השרותים ולילד שמכוון את החניה... התחתנתי בקיץ שעבר.

ושוב תודה

א. ניסיתי לומר תודה במייל, אבל יש איזו בעיה עם האי-מייל הרשום תחת שמך. ב. אנחנו לוקחים את גשר התאורה במילא, והוא די מרשים (ראינו אותו בכמה אירועים), אז צרה אחת פחות... ג. טיפים זה אכן עניין בעייתי... אבל אם אלו כל הצרות, חצי נחמה. ושוב המון תודה.

שושקה@

New member
ולגבי המלון

אנחנו קיבלנו במתנה לילה בדן קיסריה. שהיה בסך הכל מקסים ונעים. המלון והחדרים קצת מיושנים, אבל קיבלנו כל מיני פינוקים (ממתקים ושמפניה
) והיה לנו ג´קוזי (פצפון...) ומרפסת מגניבה. אבל העיקר שזו היתה מתנה.

מיה :)

New member
אחוזת זמרין

חברה שלי לקחה לשם את בעלה (הפתעה ליום הולדת). הם מאד אהבו את המקום כי יש בו הרגשה של בית. זה מקום מאד עממי, בחוץ מעשנים נרגילות ולועסים גת וכו´. אני לא יודעת אם זה מקום שמתאים ליום שאחרי. מה שכן, שמעתי שהחדרים מהממים.

נופר30

New member
מלון כרמל בנתניה

מלון המשקיף לים לדעתי זה יהיה מדהים לקום בבוקר ולראות את הים יש להם יחס מדהים ואני בטוחה שגם סוייטה לנישואין

Sharon_1

New member
מלון כרמל אכן מצויין ללילה שאחרי

חברה שלי היתה עם בעלה ופינקו אותם בצורה מדהימה.

למעלה