מלון באילת

MOVEREP24

New member
מלון באילת

אהלן אנשים, האם ידוע לכם האם המלונות הבאים באילת קרובים אחד לשני? מרידיאן אילת מלון סנטרל פארק מלון קראון פלאזה תודה

שמר2

New member
לא ממש

סנטראל פארק נמצא מעל 5 דקות הליכה די עקיפה ממרידיאן. קראון פלאזה נמצא מרחק הליכה של מעל 10 דקות (אולי אפילו 20 עבור מי שהולך בקצב בינוני) מסנטראל פארק וממרידיאן. בכל המקרים ההליכה הקצרה היא ברובה לא ישירה ודרך אזורים לא ממש מעניינים.

MOVEREP24

New member
היי שמר

אני לן קודם במרידיאן ויכול לבחור אח"כ אם ללכת לסנטרל פארק או לקראון פלאזה. אני לא רוצה לקחת מוניות. מה להזמין קודם מבחינת מרחק את קראון פלאזה או סנטרל פארק. ואגב, איך סנטרל פארק? שמעת עליו משהו? תודה

שמר2

New member
בשביל סנטראל לא צריך מונית

אלא אם כן אתה ממש לחוץ או עייף. המרחק אליו בערך כמו המרחק לטרמינל של שדה התעופה. כמלון הוא טוב, חדש ונוח. מה שכן הוא ממש שקט ונטול פעילויות בידור. מבחינת המיקום, אמנם הוא לא ממש רחוק מהטיילת אבל פסיכולוגית הוא נחשב לקרוב למרכז אילת הישן ולשדה התעופה. לי זה לא משנה אבל מי שיורד להציע נישואין (לשום זכר אבל תקף לשני המינים) צריך לקחת בחשבון את זה.

MOVEREP24

New member
תודה אז אם כך ללכת על הסבב הזה

מרידיאן אח"כ סנטרל ולבסוף קראון פלאזה אגב, מה המרחק מקראון פלאזה לשדה התעופה? וכמה צריכה לעלות נסיעה כזו במונית? ובכלל באילת מחירי המוניות זולים יותר מהמרכז כמו ששמעתי? תודה

שמר2

New member
מחירי המוניות זולים

משהו כמו 15-17 ש"ח לנסיעות שעליהן אתה מדבר. מהקראון לשדה התעופה (טרמינל) זו הליכה של 15 דקות ללא ציוד עליך.

למעלה