מלון בעיר?!

S L I P Y

New member
צודק !!!

אני חייב להודות שגם אני חשבתי על זה לא מזמן... זה ממש ממש מוזר !!! העיר הרבעית בגודלה בארץ !!! חוף ים !! קרוב להכול... מוזר....

C T S

New member
יהיה

מול שכונת נווה דקלים לפרס נובל אבל עד שיזיזו תתחת בעירייה פייי

S L I P Y

New member
רציני ??

אפילו יותר מוזר... שם מלון... מה הקשר... המקום הכי נידח בראשון... וצמוד לאיילון...

Indiman1

New member
אשכרה..

כמו שהם בנו את היכל התרבות ביאזה 10 שנים... הכל בעיר הזאת נגרר כל כך הרבה זמן

Shark Alarm

New member
בין השכונות שציינת... ../images/Emo26.gif

לא אמורים לבנות בית מלון- אלא בית לחיילים משוחררים או משהו כזה (לפי השילוט שיש שם) וגם עוד משהו שאמור לעבור שם זה הרכבת של "רכבת ישראל": זאת שאמורה להגיע מציר איילון עם תחנה במשה דיין, במכללה למנהל, תחנה מרכזית ובסופו של דבר חיבור ל"הראשונים" ומשם למודיעין.

C T S

New member
רכבת אני יודע אבל

בית לחילים משוחררים ?! :O על זה לא שמעתי

חןשסק

New member
דווקא לא מפריע לי חח

למרות שיהיה נחמד... אבל לא יודעת- מי יבוא למלון בראשון? בעצם.. על אותו עיקרון- אנשים מגיעים למלון בבת ים...

חןשסק

New member
התכוונתי, לא ברמה של המקום ../images/Emo3.gif

פשוט- זה מוזר. למרות שהוא בטח ימוקם קרוב לסופרלנד ולסינמה סיטי הראשל"צי הזה.. וקניון הזהב והים וכל מני... אני ראשל"צית. אני כבר אבקר באיזה מלון בבת-ים

cobainos

New member
לא צריך.

רצו בזמנו לבנות מלון על חוף הים,ואני אומר:בשביל מה זה טוב? רצועת החוף שלנו לא ארוכה בכלל!אפילו די קצרה,הבסיס הצבאי לקח נתח גדול,חלק מוקצה לדתיים ואז כבר מגיעים לבת-ים,אז להוסיף או להגביל עוד חלק עבור בית מלון? ובשביל מה צריך כאן מלון בעצם?זאת לא עיר תיירותית ואין הרבה מה לראות פה.

למעלה