מלון בפירנצה??

מלון בפירנצה??

שלום אני ואשתי נוסעים לפירנצה בסוף נובמבר, והיינו רוצים לשמוע פרטים על מלון יפהפה עם נוף במרכז העיר. אם יש לכם ידע על מקום כזה,נשמח לשמוע תודה יונתן

lady_anne

New member
אל תעשה לו מצפונים פולנים, דני ../images/Emo5.gif

ואם יש לך מלון שווה בפירנצה תפרסם לטובת הכלל, כי זו שאלה שחוזרת על עצמה. שיהיה יום טוב
(נורא נחמדה הפרה הזו, נכון?)

danistar

New member
חחח .. יונתן ..מצפון פולני ../images/Emo66.gif

המלון שאני שהיתי בו שכן במבנה די ישן שנמצא לא רחוק מתחנת הרכבת . הלינה היתה סבירה , אם כי שוב זה מבנה מאוד ישן ולכן גם החדרים והרהיטים בהתאם ... יש ארוחת בוקר קונטיננטלית . שיכנו אותנו בקומה העליונה ( ואין מעלית !! ) כך שהעליה של משהו כמו 3 קומות ברגל .. אין לי בעיה לחפש את השם של המלון אם אתם עדיין מעוניינים .. דני

B&B מומלץ בלב פירנצה

מאוד ממליצה על B&B חביב במיוחד, מטר הליכה מכיכר הסיניוריה בפירנצה - שלושה חדרי שינה זוגיים, מיטה ענקית, שולחן ומיני-באר לשימושכם (וכל השאר) וחולקים מקלחת ושירותים מטופחים עם שאר החדרים. המיקום, כאמור, אידאלי - ממש בלב העיר ולמרות שאין נוף, שווה מאוד. חיסרון - קומה שלישית בלי מעלית. המחיר כולל א.ב. בינונית מינוס (כמו ברוב איטליה), ואם נשארים יותר מכמה לילות יש הנחה. טלפון: 0039 3293515664 דוא"ל [email protected] גם יש להם אתר אבל אין לי מושג איפה מאוד מומלץ !

קשה לתאר

הם טוענים שמדובר בבניין מהמאה ה-16-17 ששופץ, הוא נראה כמו כל בניין אחר ברחוב ובפנים (אחרי המדרגות) מודרני. זה לא המקום ללכת אליו אם מחפשים מלון מיוחד - אני משוכנעת שיש כאלו אך צריכים להתאמץ (ולשלם) עבורם. זה מקום חמוד למי שרוצה מיקום מצוין ונוחות במחיר סביר. בכל מקרה, צור קשר איתם והם יכוונו אותך לאתר שלהם. אנחנו שילמנו 120.000 לירטות ללילה, אחרי הנחה למספר לילות גבוה - במקור זה בטח 140-150.000

zar

New member
הולידיי אין ליד שדה התעופה הפנימי

יש להם שאטל שיוצא ומחזיר כל שעה מהעיר. (20 דקות נסיעה) וזאת במחיר שווה לזה הגבה במלונות זולים שסביב תחנת הרכבת. מחיר ליחיד ועד לזוג + 2 ילדים עד גיל 19 זהה, בערך 215000 לירטות. כאמור, אין נוף ולא במרכז, אך עדיף

למעלה