מלון "גולדן טוליפ"

fox28

New member
מלון "גולדן טוליפ"

אני אמורה לסוע בסוף חודש הבא למלון הנ"ל האם אתם מכירים את המלון? יש לי 2 אופציות לתאריכי נסיעה- סוף פברואר או אמצע מרץ איזה תאריך הייתם בוחרים? אני מתלבטת תודה

harhanegev

New member
לגבי מקום -

זה בערך 10 דקות הליכה נינוחה מחוף הים ומהטיילת ומקניון מול הים.

intertemp

New member
כנראה שהיא התכוונה לאילת

אם היא שואלת בפורום של אילת...

litala4

New member
המלון מאוד נחמד בבעלות חדשה

בעבר נקרא המלון "פרדייז קלאב", המלון טוב לא מהמפוארים של אילת במיקום לא כ"כ טוב אם לא מגיעים ברכב ממוקם ליד אגמים למיטב ידיעתי יש מבצעים מעולים כרגע לחודש פברואר

MasterD_iL

New member
אני עובד שם...

המלון נחמד ביותר, אוכל ברמה וחדרים מצויינים. (אל תשכחי לכתוב במשוב על השירות!) לדעתי עדיף אמצע מרץ, יותר נעים מבחינת מזג אוויר, וגם אין יותר מידי לחץ אנשים.

MasterD_iL

New member
אה וכמו שאמרו

המיקום באמת בעייתי למי שבא בלי רכב. אבל יש אנשים שגם מהנסיכה מסתדרים בלי רכב:)

fox28

New member
אסע בסוף במרץ

מקווה שיהיה מזג אויר יפה במרץ נגיע קבוצה מטעם העבודה באוטובוס המרחק מהקניון ברגל גדול? תודה

harhanegev

New member
הגזמת !

זה אולי הזמן למישהו עם רגל שבורה וקביים ! אלא אם כן הכוונה לקניונים של מרכז העיר, ואז 15 דקות זה הגיוני. למחששת מול הים זה לא צריך להיות יותר מ-10 דקות, וגם זה בהליכה נינוחה.

MasterD_iL

New member
לא כולם צעירים ורעננים כמוך!

יש אנשים שמבוגרים ש15 דקות הליכה למול הים זה המינימום בשבילם!

harhanegev

New member
בשביל להגיע ל-15 דקות

לא מספיק להיות מבוגר, צריך להיות מבוגר מאוד מאוד מאוד עם בעיות בריאות רציניות. אה, ותודה רבה על המחמאה. ואני מזכיר לך - עוד 3 שעות ו-55 דקות במקלט ליד 699 עם חיים שלום החשמלאי, ועם מליחי וסוכרי וצברי וצוברי (ומי יודע, אולי גם דמארי יגיע הבוקר) וכל שאר החבר'ה הטובים.

harhanegev

New member
שגיא,

אם גם אתה רוצה לבוא להתפלל בתימנית, גם אתה מוזמן לבוא עם טלית ותפילין למקלט ליד 699 בכל יום חול ב-6 בבוקר ובשבת ב-7 בבוקר.

סנטה

New member
אני אוותר על התענוג...

בהזדמנות זו, אתה מוזמן לבוא לעזור לי בלמידה לפסיכומטרי מעולם לא שנאתי מתמטיקה כ"כ... חזקות,שורשים,יחס,אחוזים הכל רע רע רע !

harhanegev

New member
אם תרצה לבוא להתנחל אצלי מדי פעם

לצורך עזרה במתמטיקה, בכיף (ואפילו בחינם). ואני מדבר ברצינות.

AdamINC

New member
שגיא,

אני הייתי מנצל את זה. אתה יודע כמה בעייתי זה למצוא מורה בחינם שלא מאיים בהטרדות מיניות

harhanegev

New member
זה לא מדוייק לומר מורה בחינם:

לא מדובר על מצב של 100% תשומת לב. שיעור ממש, כלומר אני מתייחס רק לתלמיד וכל העולם מסביב לא מעניין אותי, זה עולה כסף. "להתנחל" זה אומר שאני גם עושה דברים אחרים בבית (מטפל בתינוק / כביסה / וכו') וגם חלק מהזמן עוזר. יש לי כבר כמה מתנחלים קבועים והם מאוד מרוצים מהסידור הזה, שהוא לא 100% שיעור אבל הוא בחינם.

למעלה