מלון "הריף" יש המלצות או ביקורת?

מלון "הריף" יש המלצות או ביקורת?

המלון מציע מחיר די אטרקטיבי, רק 4 כוכבים, אבל לחופשה עם בת שנתיים נראה לנו מספיק. מישהו היה?

המלון בחוף הדרומי קטן ,בינוני...

לא התלהבתי יותר מידיי. באותו סכום כבר עדיף ללכת על מלון 4 כוכבים כמו פלמירה בחוף הצפוני או מלון אורכידאה שנמצא סמוך לו,אפילו קיסר ניראה לי יותר נחמד... אגב...זוכרת אותי לפני שנתיים "עקפת אותי בסיבוב" עם גל, אור נולד כמה ימים אחריה. ב 29.7

וואלה? לא זוכרת. קשה לי להאמין

שעקפתי אותך בסיבוב כי ילדתי בול בתל"מ. בכל אופן באורכידאה אין מקום לתאריכים שרצינו ואנחנו לא רוצים חוץ ממנו מלון אחר שלא על החוף. ספרי לי עוד על פלמירה

שמר2

New member
כוכבים הם לא קריטריון למלון הזה

מתאים מאוד לחלק קטן מהישראלים: חובבי ים, שקט ושוב ים. מלון קטן מאוד שנמצא ממש על שפת הים 3 ק"מ דרומית לאילת, לייד ריף הדולפינים וחוף אלמוג. חדרים גדולים עם מרפסות אבל די פשוטים, לובי קטן מאוד, אוכל די בסיסי ביחס לאחרים, בריכה גדולה, חדר כושר קטן, סאונה וגקוזי (דווקא במיקום יפה). האוכלוסיה מאוד איכותית ביחס לשוק של אילת, ועל החוף יש מועדוני צלילה ושנירקול ופאבים. אם זה מתאים לכם (כמו שזה מתאים לי...) אז לכו על זה, זו אילת שונה מאוד. מה שכן עדיף לבקש (ואילו לשלם) על חדרים דרומה, משום שצפונה יש חוף שיש בו לפעמים מסיבות.

אפשר להתסדר במלון הזה עם ילדה בת

שנתיים? אנחנו בקטע של כל היום על החוף מה שנשמע מתאים לפי מה שאתה מתאר. מה זה אוכל בסיסי?

שמר2

New member
אוכל בסיסי זה אומר ש...

לעומת מה שאת מכירה מהרבה מלונות אחרים: בורקס גבינה+בורקס תפו"א+עוגת גבינה+פנקייק+עוגת שוקולד חמה+4 סוגי מאפה, כאן יהיה בורקס, פנקייק ושני סוגי מאפה. כנ"ל גם לגבי מבחר סוגי אוכל אחרים. הייתי אומר שהמלון הוא תחליף מסויים למי שאוהב את מה שיש בסיני - לא ממש האווירה, אבל הקירבה לים והשקט כשחוזרים למלון, מראים איזה דמיון. לי אישית הוא מאוד מתאים.

למעלה