מלון ויסטה אילת.

Fergie7

New member
מלון ויסטה אילת.

סורי על ההודעה, אבל אני ממש חייבת דחוף, יש חוויות, המלצות, הערות וכו' על המלון? תודה מראש.

ilaya

New member
הייתי שם לפני חצי שנה בערך

נהנינו מאוד מהחדרים (לא הילטון, אבל בהחלט ענו לרמת הציפיות שלנו, היו נעימים מאוד). ארוחת הבוקר היתה עשירה ולא רעה. באמת בסדר. החסרון של המלון - ההמוניות והמתקנים הציבוריים. גם ברמה די גרועה, וגם יש הזדמנות לגלות את עם ישראל במיטבו (על מיטב הזמר המזרחי כמובן). אם אין לך כוונה ממש להינות מהמלון, אלא יותר מהחדר והעיר - אז הוא אחל'ה. עילי

ויסטה אילת

מלון קטן יחסית,ברמה של 3*וחצי כוכבים מרכזי באיזור החוף הצפוני,נקי ומסודר,בריכה קטנה, בהחלט חביב ולא יקר מידיי, אם הרעיון לטייל רוב היום ורק לשים שם ת'ראש , לכי על זה... אם את מחפשת מלון לנפוש בו רוב שעות היום הייתי ממליצה על מלונות אחרים,

Fergie7

New member
תודה.

בדר"כ אני הולכת על מלונות 5 כוכבים עם כל המשפחה, להנות גם במסגרת המלון. אבל הפעם אני צריכה מלון חביב רק ללילה.

m d m

New member
איזה בתי מלון ממולצים?

מדובר בבילוי עם ילדים בני 4, 6 מחפשים משהו לא יקר, שהילדים יהנו בעיקר. איך גולדן טוליפ? פלימרה ?

בתי מלון למשפחות באילת

פלמירה אופציה טובה, יש בריכה גדולה, הרבה הפעלות, מועדון ילדים נחמד ואוכל טוב. גולדן טוליפ מעט המוני, אך בהחלט מתאים למשפחות הוא על בסיס "הכל כלול" מה שמבטיח שלא תצטרך להוציא עוד כספים על ארטיקים ושתיה וכדומה... יש שם פארק מים חביב עם מגלשות- שמושך מאוד את הילדים,יש צוות בידור והרבה הפעלות.

למעלה