מלון זול יחסית ואטרקציות?

מלון זול יחסית ואטרקציות?

אנחנו, משפחה עם הורים ו2 ילדים בני 7 ו8, רוצים לנסוע ליומיים-שלושה לאילת בפסח. מבקשים מלון יחסית זול, אבל נחמד. לא צריך צוות בידור לילדים, פשוט מלון זול עם ארוחת בוקר סבירה. כמו כן: אילו אטרקציות יש באילת פרט לעיר המלכים, הצוללת, באולינג והריף? יש איפשהו בריכה מקורת? עוד משהו נחמד לילדים? תודה.

harhanegev

New member
בבקשה:

לגבי מלונות - אמא של אור כבר סיפרה לך על גלי אילת,אסטרל ויליג',הולידיי אין פטיו,ויסטה וסיאסטה, ואני מבין מדבריה ששאר המלונות הזולים מלאים לכל פסח. למקרה שבכל זאת יתפנה משהו, הנה רשימת שאר המלונות הזולים שאני מכיר: פטרה שלום (קורא לעצמו "שלום פלאזה") עציון (נדמה לי שהוא קורא לעצמו גם "אואזיס הים האדום") סנטראל פארק (המלון לחובבי תעופה - מהחלון תראו את הנחיתות כמעט במרחק נגיעה) הולידיי אין אקספרס טופז מלוני (קצת רחוק מחוף הים, כ-15 דקות הליכה, החזרה מהחוף היא בעליה) בריזה לגבי מה אפשר לעשות באילת: אפשר לטייל בהרים - לא צריך לשלם בשביל זה כלום, חוץ מהאוטובוס הפנימי של אגד (שחוסך לכם 20-30 דקות הליכה מהמלון להרים). יש מסלולים בכל רמת קושי שתרצו ובכל אורך מבוקש. תנו נתונים מבוקשים - ואשמח להמליץ לכם על מסלול. יש איימקס (קולנוע תלת מימדי) צמוד לאיימקס יש מוזיאון לתולדות אילת, עד י"ב ניסן זה חינם, אתם תגיעו אחרי זה וגם אז זה יהיה זול, 10 ש"ח למבוגר (אני לא זוכר מה לגבי ילדים) יש מצפה תת-ימי יש חופי רחצה ארוכים ויפים (אם תרצו נוחות בכניסה למים וחוסר צפיפות, יש סמוך להרודס) ועוד הרבה דברים, שתוכלו לראות למשל כאן .

למעלה