מלון כנען ספא..

מלון כנען ספא..

שלום, אני צריכה המלצה לגבי המלון הזה מאנשים שהיו שם. אני יודעת שהעלות יחסית יקרה (2600 ש"ח לשני לילות בסופ"ש, פנסיון שלא) אבל רציתי לדעת האם שווה לשלם את הכסף. חשוב לי לדעת האם המקום יפה? החדרים טובים ומרווחים? הבריכה ושאר המתקנים טובים וגדולים (כי אי אפשר באמת לדעת מהתמונות באתר...)? תודה

mini5

New member
מלון יקר- ללא סיבה

הייתי במלון לפני שנתיים. הבריכה המקורה הייתה קרה ולא מזמינה. רוב המתארחים היו דתיים עם המון ילדים. לא רומנטי בכלל.

lavendula

New member
אומרים שהוא לא משתווה למצפה הימים

וגם לא ליערות הכרמל, אבל גם המחיר יותר נמוך. האוכל לא מבריק. השאלה מה את מחפשת. יש את הספא וילג' בחמת גדר שהוא גם יקר אבל נראה לי ממש שווה למחפשים נופש משולב עם ספא. הכי גרוע זה גם לשלם הרבה כסף וגם לא ממש ליהנות.

אני מחפשת.....

סופשבוע רגוע, לנוח, לנשום.......... ביררתי ביערות הכרמל ונורא יקר שם, הם רוצים 4200 ש"ח לשני לילות לזוג בלי טיפולים. לא ממש בא לי צימר כי אז צריך לדאוג לארוחות (מלבד ארוחת בוקר). בא לי לנוח במקום שיהיה לי הכל (כולל מתקנים כמו בריכה, ג'קוזי וכו'). אשמח להמלצות נוספות... חני

lavendula

New member
הבנתי...

אז אולי כנען ספא היא אופציה טובה עבורך. שאר המקומות באותו קונספט יותר יקרים. ממליצה בכל זאת לבדוק בוילג' ספא אם האזור מתאים לך. מלבד כל המתקנים יש להם מעיינות חמים וגם המים בג'קוזי נובעים מאותם מעיינות.

ה דרומי

New member
שאלה למה לא לים המלח יש מה שאת

מעונינת. מלונות בכול מיני גדלים וסוגים תחשבי ים המלח. ?

המלונות בים המלח המוניים

מדיי לטעמי, אני מחפשת שקט ולא מקום עם מלא ילדים שיתרוצצו לי בחדר אוכל ובשאר המקומות. זה אולי נשמע סנובי אבל כרגע, כשאין לי עדיין ילדים, אני מעדיפה מלונות קטנים ושקטים. מצד שני, לא בא לי לצאת מהמלון לחפש ארוחה...

גיבשתי רשימה ואני צריכה המלצה

אז אחרי כל ההמלצות וחיפושים באינטרנט, גיבשתי רשימה של מלונות קטנים בטווח מחירים הגיוני. אני צריכה חוות דעת כנה ואמיתית על המקומות: 1. כנען ספא - 2600 ש"ח פנסיון מלא 2. ספא וילג' - 2550 ש"ח חצי פנסיון 3. אחוזת נפתלי - 1700 ש"ח ארוחת בוקר + מסג' זוגי 50 דקות 4. אמירי הגליל - 1800 ש"ח חצי פנסיון או 1440 ש"ח ארוחת בוקר. תודה מראש

lavendula

New member
אז זו דעתי

נלך בשיטת האלימינציה: 1. אמירי הגליל - לא משהו 2. אחוזת נפתלי: נדמה לי שאין ג'קוזי בחדר וגם לא בריכה. גיסתי הייתה וסיפרה שהמקום מקסים אבל מתאים יותר אם באים כמה זוגות חברים ומשריינים את כל המתחם. פחות מתאים לבילוי זוגי. לדעתי כנען ספא ווילג' ספא יותר כדאיים. לא יודעת להגיד לך מה עדיף. בוילג' יש את המעיינות החמים. נראה לי ממש כיף בחורף. הסוויטות מפנקות וברמה גבוה, כולל ג'קוזי עם מי מעיינות חמים. מצד שני אומרים שארוחת הערב במסעדה הטאילנדית לא משהו.

וזו דעתי

אמירי הגליל - שווה כל שקל (המקום כבר שנה אחרי רסטורציה) התחלפו בעלים, נבנה מלון חדש המכיל 17 חדרים, ספא באיכות גבוהה הניהול והשירות נעשים ע"י משפחת לוין (בעלי המקום האמיתיים) - כולם עובדים במלון ובקיצור - חגיגה. היום יש להם מבצע לסוף שבוע זה (עקב ביטול פתאומי) - 30% הנחה. דרך אגב - lavendula מתי היית באמירי הגליל?

lavendula

New member
לא הייתי באמירי הגליל

אבל טרחתי לבדוק ביקורות במחוזות אחרים שהם לא פחות אמינים מהמחוז הזה. למשל יש בעית אקוסטיקה שדווחה מפי כמה מבקרים. הבנתי שגם האוכל טעון שיפור. בכל אופן, אם אתה ממליץ, וכנראה אתה בקי יותר ממני, אז שיהיה בכיף למי שנוסע לשם. אם זו הייתה בחירה שלי, לא בטוח שזה המקום שהייתי בוחרת. אין ספק שיש הבדל גדול במחיר. זה גם שיקול.

יקירתי - צריכים להיות זהירים

אינפורמציה מסוג "שמעתי" צריך שתאמר בגוף ההמלצה - שונה "שמעתי" מ"הייתי" ואת במקרה הזה "שמעת" בלבד! אני מסכים שנושא האוכל טעון היה שיפור - אבל החליפו שף. בברכת חופשה נעימה היכן שתבחרי....

lavendula

New member
לא מתאימה לי המתקפה

ולצורך העניין אני לא "יקירתך". ההודעה שלי נפתחה תחת הכותרת "זו דעתי". בכל מקרה, נראה לי שברור לכולם שכל המלצה צריכה להילקח בערבון מוגבל.

שביתת נשק - אין בכוונתי להתעמת

בואי נחזור לנקודת ההתחלה... ואם נפגעת - אני חוזר בי

חצי פנסיון - לא ממליץ

באתם לצימר / מלון - קחו B/B אל תקחו חצי פנסיון... למה? כי היום ניתן למצוא חוויות גסטרונומיות כמעט בכל מקום ואם כבר באים למקום מסויים אז למה להתקבע עם אותו שף... או אותו מטבח? צאו החוצה וגלו עולם גסטרונומי מופלא ואפילו יותר זול מ"החצי פנסיון" המתאים לאנשים מבוגרים שאינם רוצים שינוי...

lavendula

New member
כאן אני מסכימה

אני מאוד אוהבת למצוא מסעדות מעניינות באזור שבו אני מטיילת. זה חלק מהבילוי עבורי. חצי פנסיון מתאים למי שממש לא רוצה להתרוצץ.

למעלה