מלון מומלץ באילת עם ילד בן 1.5

Pentax

New member
מלון מומלץ באילת עם ילד בן 1.5

אנחנו נוסעים לנופש בדצמבר עם ילד בן שנה וחצי. המלונות שמהם אפשר לבחור הם: מג'יק פאלאס (שמעתי שיש שם פעילויות לילדים. שווה משהו?) מרידיאן דן פנורמה אורכידיאה נסיכה תודה

שמר2

New member
פעילויות לילד בן שנה וחצי

מנסיוני בגיל הזה התאמת הפעוט לפעילויות תלוייה מאוד באופי שלו ובכמה הוא רגיש לגירויים. מג'יק פלאס נחשב באופן כללי מתאים מאוד לילדים אבל מתכונץ הפעילות שלו מיוחדת עבור ילדים שכבר עצמאיים. בכל מקרה הוא יתאים לכם. אם אתם נוסעים באמצ"ש מרידיאן, הנסיכה ואורכידאה כנראה לא יספקו עבורכם הרבה פעילויות, אם בסופ"ש אז יהיו פעילויות אבל הם לא ממצתיינים בכך. על הנסיכה כתבתי תגובה להודעה אחרת ועל אורכידאה אפשר לקרוא הרבה באופציית החיפוש. מרידיאן מלון נוח מאוד למבוגרים מבחינת החדרים שבו (סוויטות גדולות), אבל הוא קצת מנותק מהטיילת ובחורף הבריכה שבו קרה מדי לרחצה לדעתי (שלא לדבר על חוף הים). אם אתם בקטע של מנוחה לגוף ולנפש, הוא יתאים לכם ובאופן כללי גם אורכידאה יתאים מאוד. דן פנורמה הוא מלון "פרווה" שלא משתווה לאחרים שהזכרת אלא אם כן הוא זול מאוד וההפרש עושה עבורכם הבדל. מלון שלא הזכרתם ותאים לפעוט הוא המלך שלמה - במועדון הילדים שבו ישנם כמה וכמה מתקנים שמתאימים מאוד לפעוטות.

Pentax

New member
תודה על התשובה. בינתיים החלפנו...

את המלון והזמנו את הילטון מלכת שבא. אנחנו מזמינים את המלון דרך נופש "חבר" ותלויים מאוד במה שיש באותו זמן. המחיר זהה לכל המלונות, לכן עדיף להזמין את הכי טוב שיש. נראה לי שבכל זאת הילטון עדיף ממג'ק פאלאס, למרות שאני לא בטוח שיש בו משהו לפעוט בן שנה וחצי (ותקן אותי אם אני טועה...) כמובן שאנחנו מעדיפים את דן אך נכון לעכשיו אין מקום לתאריכים שלנו והילטון נראה לי בחירה טובה יחסית למה שיש. אשמח אם תוכל לספר לי קצת על הפעילויות לפעוטות בהילטון ובכלל אילו אטרקציות באילת יכולות לעניין אותו? תודה

שמר2

New member
בחירה טובה

מלון טוב ומרכזי מאוד ובהחלט עדיף למבוגרים. תסלחי לי על אני מזלזל, אבל לדעתי לפעוט בן שנה וחצי אין דרך להרגיש הבדל בין הפעילויות במלונות השונים אותם הזכרת. אפשר לשבת אתו קצת בבריכת הכדורים הקטנה במועדון הילדים וליד המתקנים הספוגיים של הפעוטות ומהר מאוד זה נמאס. דווקא דן אילת לא מציע כמעט שום דבר לפעוטות (מועדון ילדים עלוב) כך שבמובן זה לא הפסדתם.

Pentax

New member
ולגבי האטרקציות לפעוט באילת?

מה אפשר לעשות איתו?

שמר2

New member
בעיר המלכים לא הייתי

אבל מספרים שזה אתר מרשים לכל המשפחה, מין theme park. הוא נמצא במרחק של בערך 10 דקות הליכה מהמלון - סגור בשבת. אני מאמין שפעוט ימצא את ריף הדולפינים כמעניין. מקומות כמו איימקס והמצפה התת ימי, לא ממש רלוונטיים ומבד זאת אני מכיר רק אופציות של שייט בסירת זכוכית או יאכטה מעץ. בשני המקרים אני לא ממש נחתי כי כל הזמן פחדתי שהוא יתקרב לקצה האונייה.

למעלה