מלון מרידיאן

zeira22

New member
מלון מרידיאן

הזמנו חופשה בים המלח במלון מרידיאן עם מבצע שכולל בתוכו מספר הטבות אז אשמח לשמוע המלצות ממי שהיה שם: 1. נותנים לנו ארוחת ערב במסעדת הבזאר במקום ארוחת ערב רגילה מישהו אכל שם? 2. יש לנו אפשרות ללא תוספת תשלום לקבל ארוחת בוקר לחדר.האם זה שווה? מישהו הזמין את זה פעם?מה זה כולל? חוץ מזה אנחנו מקבלים גם עיתון,עיסוי זוגי,וקפה ועוגה לחדר.

ה דרומי

New member
נשמע אחלה עיתון יומי? ו../images/Emo96.gif|../images/Emo212.gif

אחרי הצהרים בלובי? מה לגבי כניסה לברכות הגופרית? לספא זה "חינם" ולברכות הגופרית? מסעדות במלון יש לפעמים מצב של כמות אנשים אז הם פותחים אולם שהוא משמש גם בתור חדר אוכל בזמן של הרבה אורחים. לגבי א. בוקר לחדר לפעמים להתפנק זה כיף בעיקר שבאים לנוח\לנפוש אני מעדיף לרדת לא.בוקר בח.אוכל עצמו. הכי חשוב חושה נעימה ו

ה דרומי

New member
לא בלוף קצת שינוי כאשר יש לחץ

ד"א יכול להיות שאני טועה כי מאז שנכנסו בעלים חדשים לניהול המלון.עדין לא היתי שם הדרומי שבשבילו היאט נשאר היאט. בהצלחה ותהנו האוכל זה לא הכול

weissdd

New member
הדרומי אין כמוך לא מפחד מאף אחד

תמשיך כך אל תברח לנו.כמו שברחו האחרים.

רמתא

New member
הינו שם לפני חצי שנה, חדר האוכל

בבוקר מזעזע, חדר נטול חלונות וצפוף צפוף, עדיף לקבל את הארוחה לחדר. אין לי מושג איפה אכלנו ערב, והמקום היה יחסית גדול ונחמד, אך על האוכל אין לי שום מילה טובה..

zeira22

New member
דווקא רציתי רויאל אבל...

היו כאן כל כך הרבה ביקורות שליליות עליו ולעומת זאת ביקורות מאוד טובות על מרידיאן אז החלטנו על מרידיאן.חבל..

למעלה