מלון סיאסטה או הריף באילת? מה עדיף

galya13

New member
מלון סיאסטה או הריף באילת? מה עדיף

לנסוע לשם עם משפחה ותינוקת בת שנה+. רצינו פלמירה, אבל כבר תפוס שם. ממש התאכזבנו. איפה מלון יותר טוב בין ה-2? ואיזה יותר קרוב לעיר, מבחינת מרקח הליכה מעיר?

שמר2

New member
הריף לא במרחק הליכה

הוא 3 ק"מ דרומית לעיר, וצריך רכב, או את קו 333 (חינם לאורחים). המלונות הם הפכים גמורים: הריף מלון שקט ללא פעילויות וללא דגש על יותר מאשר ים, בריכה וים - סיאסטה נמצא בכניסה לעיר (10 דקות מהטיילת) ולמרות שלא הייתי בו, בהביקורות ומהיכרות עם מלון מיראז' שאותו הוא ירש - הוא מלון המוני ועממי, בריכה בינונית ופעילויות שכולן סביבה. מין מלון הכל כלול לאלה שאין להם תקציב למלון ספורט. לא נראה לי שזה מה שאתם מחפשים.

orit 1989

New member
גם סיאסטה....

לא במרחק הליכה אבל יש הסעות באוטובוסים חינם....לקניון ולטיילת. המלון סביר..יש בו בריכה מאוד קטנה (למרות שאין בה הרבה אנשים בכלל) אוכל טעים...אין מבחר גדול מדי כמו במלונות 5 כוכבים אבל יש בדיוק מה שצריך. צוות בידור על הפנים....כמעט ואין הפעלות למבוגרים אבל מה שכן לילדים יש מועדון מאוד נחמד. המלון סבבה מהבחינה שהכל כלול ויש עמדות להכנת שתייה חמה. סך הכל מאוד נחמד...נהנו והמחיר ממש זול! מקווה שעזרתי...אורית

galya13

New member
תודה על התשובות. קשה לנו להחליט

כבר חשבנו לכיוון של המלון נפטון. אוף. לא יודעים מה עדיף. כי רצינו פלמירה ו.... אין מקום.

גרח

New member
מזדהה איתך

אני כול כך מבינה אותך גם אנחנו באותה בעיה לא יודעים איך להחליט לאיזה מלון באילת לנסוע.יש המון מלונות.לכל אחד יתרון וחיסרון.וכל אחד ששואלים יש לו דעה אחרת בנושא.ובתחום זה הפורום לא כול כך עוזר ואולי גם יותר מבלבל.

ערן שחר

New member
זהירות ממלון נפטון

החדרים שפונים לטיילת רועשים כל היום והלילה מהרעש בטיילת

רק לא לסייסטה! יש עליו תלונות..

"שוק סואן", "המוני", "אוכל זוועתי" וזה רק על קצה המזלג...

למעלה