מלון ספא כנען

barnn

New member
עם אתם אוהבים פינוקים ונוף לעמק

מומלץ לזוגות

שמר2

New member
יקר ופלצני

אני לא ממש מבין גדול בצימרים, אבל עושה רושם לפי הכתוב כאן בפורום שאפשר למצוא צימרים מפנקים יותר ובפחות מחיר. המקום אמור היה לרכב על הגל של מצפה הימים הקרוב לשם ולהפוך לעוד אחוזת ספא עם המון פוזה. המקום הוא מלון ותיק מאוד ובמיקום מרשים ועם תצפית חסרת תקדים עבור מלונות בארץ (רק דן כרמל והמלך דוד מתחרים איתו לדעתי), שעבר בניה מחדש ושופר בהמון מתקנים כמו בריכה ענקית ועד. לגבי מתכונת הפעילות והאוכל אפשר לקאור באתר שלהם, אבל לדעתי המקום מאוד מתנשא ונובורישי, ובטוח תפגשו שם כל מיני סמינרים וקבוצות של מורים בהשתלמות ששילמו חצי ממכם. תיירים אני לא שולח לשם, אפילו אם יש להם הרבה יידישקייט וכבר בקרו כאן 20 פעם.

lavendula

New member
הייתי באפריל

המלון מתיימר להיות מלון בוטיק. אני רוצה לקוות שישנם מלונות בוטיק יותר מוצלחים. המבנה נעים וגם החדר. מלבד ארוחת הבוקר, האוכל זוועתי לטעמי, וחשוב לי להדגיש את זה כי האירוח שם מבוסס על ארוחת בראנץ' כזאת שמתחילה בבוקר ומאפשרת כניסה חופשית עד הצהריים. בפועל, בצהריים מתחלף התפריט ואז האוכל ממש לא בסטנדרט של מלון ספא-בוטיק. את שירותי הספא לא ניסיתי כי הייתי בהריון. בבריכה לא טבלתי כי היה קור כלבים והיא לא הייתה מספיק מחוממת לטעמי. בקיץ אני מניחה שזו לא בעיה. השירות היה בסדר. הנופש היה ע"ח העבודה של בעלי. אם הייתי צריכה לשלם מכיסי, הייתי בוחרת באופציה אחרת.

למעלה