מלון פי פי קבנה

מלון פי פי קבנה../images/Emo3.gif

סתם מחשבה - אני כל הזמן קוראת כאן המלצות על המלון הזה, שהוא מדהים, הכי שווה וכו´- וכך גם בתכניות טלויזיה. אנחנו היינו שם שלושה לילות ביוני, ואני ממש לא נהניתי !! אני לא רוצה להרוס לאף אחד, אבל אני חייבת להבין - יכול להיות שהיינו בימים לא טובים למלון, לצוות, וכו´ ? אנחנו סופר לא מפונקים, הגענו לשם אחרי חודש בתאילנד ולאוס, ונהננו מאוד בכל מיני גסטהאוסים, לפי פי הגענו בשביל לדפוק חופשה מושחתת לסיום הטיול, והמלון בעיני היה ממש לא משהו. כשנכנסנו לחדר - היה ריח מעופש, הסדינים הסריחו, במקלחת ובכיור - מים מלוחים, וילון פלסטיק מגעיל עם עובש - ושילמנו מלא ! מדובר בחדר קומה ראשונה עם יציאה לגן ולבריכה - אז נראה לי שזה היה חדר טוב. המזגן לא פעל חצי מהיום, ובקבלה אמרו לנו שככה זה תמיד. ארוחת הבוקר היתה מזעזעת - ואם אני, אכלנית גדולה, לא מצאתי שום דבר אכיל חוץ מבננה - אני לא יודעת מה העניינים שם. (וכבר אכלתי בעונג רב בכל מיני מסעדות פועלים בשלושים באט המנה) אני הרגשתי שקיבלתי תמורה יותר טובה לכסף שלי בטאנה בצ´אנג מאי, ובאתרי הבונגלוס בקופנגן. זה אני - או ש..מה קורה פה ? אוירון, בטח לך יש תשובה !

סנאגל

New member
מקרי ביותר..

היינו שם לפני שבועיים, הלוואי ויכולנו לתפוס חדר על הבריכה... היינו בבנין 4, קומה 2, חדר עם נוף לים, היה חדר נקי ומאוורר, מזגן מקפיא, אחלא מקרר.. ארוחת בוקר הכי יוקרתית שראיתי בסטייל תאילנד בהשוואה לארוחת בוקר קונטיננטלית..זה שאין ירקות זה בעסה, אבל היו טוסים ומאפינס, וקרואסונים ו2 סוגי לחם..ואפילו קונרפלקס (לא משנה שהקאתי בגלל החלב המגעיל שלהם) אבל לפי דעתי זה מלון מדהים...הם לא כ"כ אדיבים, את זה בוודאות אפשר להגיד.. מה שמעצבן אותי זה נוהל " ישראלים-מגיעים-להיות-מנייקים-אליהם-ולהעלות-ישר מחירים " ..זה כ"כ שקוף שהם עושים את זה..פשוט מגעיל...ולחשוב שבלעדינו (אני מעריך 70% מהתיירות שם זה ישראלים) התיירות שם לא הייתה זורחת כמו עכשיו.. תעשו חיים !!! אני עוד אחזור..

aviron

New member
טוב. תנסי עוד פעם.... (מוזמנת !)

איך, מתגעגעת לתאילנד. נכון? כשאומרים לך: ת-א-י-ל-נ-ד - העיניים נוצצות. נכון? אח, אח, אח (מלח-על-הפצעים). איפה האננס. איפה הנהר והסירה. איפה הפילים ןהקופים. איפה סלט הפאפייה. איפה המדאם GIVE ME מור. (יכול להיות שהן מתכוונות ל"אהבה"- א´מור?). איפה תאילנד !!!!!!!!!!!!!!

אווווויייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo14.gif../images/Emo8.gif

אוירון, איש אכזר אתה.... יושב לך בבנגקוק, רואה הופעות פופ תאילנדיות, זורה מלח על הפצעים....
איזה כיף למי שהעיז והלך עם ה
.. הלוואי עלי העבודה שלך. תבלה מותק

למעלה