מלון פלמירה אילת,הידעתם?!?!?

gali155

New member
מלון פלמירה אילת,הידעתם?!?!?

..שלום אנשים ,מקווה שהגעתי לפורום הנכון. רציתי להתייעץ אתכם בקשר ל"חוויה" שעברתי בעת שהייתי בחופשה במלון פלמירה אילת. אני בעלי ושני ילדי הקטנים הגענו למלון פלמירה אילת,עייפים מהנסיעה המייגעת (4 שעות),בזמן שאנו מסדרים את המזודות בחדר, הבן שלי שהיה בן שנתיים אז,מזדחל לו מתחת למיטה ,, כנראה שראה משהו שצד את עיניו..ופשוט שלף משם בקבוק.. מלא במים צהובים.., לבקבוק היה חור בצד עם מבחנה מזכוכית,אני שלא מבינה ב"עניינים האלה". קראתי לבעלי שיראה את ה"צעצוע " שבני מצא, וישר נבהל ואמר.. לי זה בנגגגגגגג,, זה סם..,מיד קראנו לצוות האחזקה של המלון. לבדוק את הנושא. אז קיבלנו 1000 סליחות וחולצת פלמירה לילדים וחוברות צביעה וטושים. אבל סליחה!!!?!?!? אני לא באתי להתארח באכסניית נוער זולה, אני שילמתי את מיטב כספי בעבור חופשה מהנה ואיכותית. ובקבוק בנג בחדר זה לא בדיוק מה שציפיתי לו. אז אוקיי אחרי מכתבים ואיומים.. קיבלנו חופשה בת 2 לילות לזוג בחינם. אבל יש לזה תנאים. לא בסופ"ש, לא בחגים, לא ביולי אוגוסט. מה שנשאר זה רק אמצ"ש.. שאין באפשרותינו להגיע.. כי יש עבודה, וגנים לילדים. אחרי כל ההסברים שהפנתי להנהלת המלון לא איפשרו לי להגיע בסופ"ש. רציתי לשאול אתכם,מה הייתם עושים.? הייתם מוותרים על המתנה? שולחים שוב מכתבי איום? מאיימים שתיפנו לעיתונות.?..ממש מתאים לי סופ"ש כרגע, ואני חושבת שמגיע לנו על העוגמת נפש שעברנו.. האמנם?!?!?!?!?

שמר2

New member
את בטוחה שזה מקורי???

לא שלא קורים כאלה מקרים, אבל משום מה ההודעה שלך מריחה קצת מבושלת. עכשיו שאין לידנו את אנשי יחסי הציבור והתלונות של המלון, לא עורכי דין, לא מגשרים ולא עיתונאים, לא מומחים, לא קיבצערים ובכלל אף אחד שהוא לא אזרח רגיל מן השורה, אפשר להגיד ככה בשקט בשקט, בלי שישמעו ובטח בלי כוונה לקלקל: לא נראה לי שחוויתם עוגמת נפש של ממש. ואין בכך לגרוע מחומרת מה (שלכאורה) מצאתם בחדר, פשוט כל מי שגולש בפורומים ככה וככה זמן, לומד להכיר את ההודעות והטוק בקים מסוג זה, ואיך לומר: ההודעה הזו היא של מתחילים, מרגישים בה את ההגזמה - רק בגלל שכאן זה פורום צימרים, ולא ממש המקום ללכלך על מלון, הייתי אומר שכנראה מדובר על מיקרה אמיתי. אני אומר קחו מה שיש, אולי תוכלו להוציא יותר, אבל בעיני הדיוטות כמונו, אתם כבר נראים יותר חמדנים מאשר נגעלים. אני שמח שאני שכיר שמשתכר היטב ולא צריך למצוא פרנסתי כעצמאי, אולי הפסדתי כמה שקלים, אבל הרווחתי הרבה שנות אושר. ואל תקחו אישית.

gali155

New member
אמממ....כנראה שבאמת טעיתי בפורום.

תודה על כלום,לא היית צריך להאריך יותר מידי, פשוט היית כותב.. קחו ותשתקו. זה היה מספיק~~

drtrip

New member
שלום לכם! זאת רק דעתי!../images/Emo98.gif

ראשית, כל הכבוד שהצלחתם להוציא שני לילות מהמלון. אני חושבת שזה מאוד יפה מצידם לתת לכם כ"כ הרבה (לדעתי). תראו, אני תמיד אומרת שאנו בני אדם ולפעמים דברים קורים. כמובן שלא בכוונה!!! המלון התנצל המון, נתן לכם פיצוי הולם, אני הייתי לוקחת או מנסה להוסיף את ההפרש בין אמצע לסוף שבוע אם אפשר. ואם כ"כ אינכם מרוצים, בשביל מה לחזור לשם שוב??? אני חושבת שזה לא פייר לפרסם את הסיפור בפומבי מה שגורם נזק למקום עוד במיוחד שקיבלתם פיצוי!!! אבל כל אחד והדעה שלו, בכל מקרה מקווה שלא יקרה לכם מקרה כזה שוב ומקווה שתהנו בחופשה הבאה שלכם! נ.ב. את החדרנית הייתי תולה על עץ גבוהה. לא לנקות מתחת למיטה... נו באמת!!

lavendula

New member
אולי זה היה של החדרנית?

בגדול הגישה שלך נכונה. המלון השתדל לפצות לפי יכולתו, וכנראה לא מרגיש צורך להתרפס. זה מה יש. זה מזכיר לי שפעם שלחתי מכתב תלונה ליצרן לחם, כי הלחם התעפש נורא מהר. הייתי בטוחה שאקבל ארגז מלא מכל טוב כפיצוי ובסך הכל קיבלתי חבילת לחם אחת, ששוב התעפש מהר!
ובאמת, השאלה היא אם יש חשק לחזור למקום הזה, למרות שזה בחינם. אם כן, אז כנראה שהנזק לא היה עד כדי כך חמור, וצריך להסתפק בפיצוי שהם מוכנים לתת.

טלטוש

New member
דווקא כן רלוונטי וכן אקטואלי לפורום

הייתי רוצה מאוד לדעת שמות של מקומות שאנשים נפלו בהם. לא הייתי רוצה ליפול בהם גם אני לכן מתן השמות מאוד חשוב. לגבי הבנג כן, גם אני הייתי תולה את החדרנית על עץ גבוה, אבל אי ניקוי מתחת למיטות זה חטא של הרבה בתי מלון טובים (ויקרים) הן פשוט מתעצלות ואני שתמיד זוחלת מתחת למיטות כדי להרים מוצצים מוצאת שם מציאות שונות משונות ולא תמיד נחמדות.

שמר2

New member
ולא עולה אצליך שום חשד?

"לבקבוק היה חור בצד עם מבחנה מזכוכית,אני שלא מבינה ב"עניינים האלה". קראתי לבעלי שיראה את ה"צעצוע " שבני מצא, וישר נבהל ואמר.. לי זה בנגגגגגגג,, זה סם" זה ממש לא נשמע כמו ניסוח תמים של אדם תמים, יש כאן את כל הכלים הניסוחיים של הודעה מבושלת שמתיימרת להיות "שגרתית" - יותר מדי התממויות, יותר מדי מלל סביב אירוע קצר מאוד (ולכאורה טראומתי) ויותר מדי קישוטים של מירכאות, נקודות וגרירות של הברות. אני מצתער להלאות אתכם בניתוחים מתחום הקרימינולוגיה, אבל רצוי שתדעו שפורומים מנוצלים לא אחד לקידום כל מיני אינטרסים, וגם סתם מוזרויות. תארו לכם שהייתם בעלי צימר ואורח נקמן היה עושה לכם דבר כזה (ושוב אני יוצא מתוך הנחה שהשתלשלות העניינים היא לא מדוייקת), או יותר גרוע, היה נותן למישהו אחר לכתוב הודעה עבורו? לא צריך לרוץ ולהאמין לכל מי שיוצא נגד "המימסד" (ורוב האנשים רואים בבתי מלון מין מימסד).

katam

New member
גם לי ההודעה הזאת נראת מוזרה

במיוחד המשפטים: " הבן שלי שהיה בן שנתיים אז" בן כמה הוא היום ? "ממש מתאים לי סוף שבוע עכשיו " המולון נותן פיצוי יפה לדעתי. אורלי

למעלה