מלון פסטורל בכפר בלום

גיל גל1

New member
מלון פסטורל בכפר בלום

איך המלון באופן כללי, איך הסביבה,יש אזורי טיול במרחק הליכה? האם מתאים לילדים? במלון 3 סוגי חדרים-דלוקס,סטודיו (יותר גדול) וסוויטות האם דלוקס יתאים לזוג +תינוק +ילד בן 3 ללילה אחד או קטן מדי?

drtrip

New member
שלום לך,

מכירה את המלון, לא את החדרים מבפנים. במלון יש אווירה פסטורלית ונעימה, לא מקום המוני, נעים עם מדשאות ואווירה נהדרת, קרוב להרבה אטרקציות נמצא ממש באמצע הדרך לכל מקום. ממליצה בחום.

גיל גל1

New member
תודה אשמח לעוד תגובות

ממי שהשתמש בחדרים, האם לא צפוף? אני חוששת בגלל הילדים -הנופש חינם מהעבודה ואין לנו אפשרות לחדר גדול.. אשמח להפנייה לעוד פורומים בהם אפשר לשאול

גליה12

New member
הנופש חינם... אז מה השאלה בכלל

החדר סביר לארבעה, בעיקר אם נקח בחשבון שמיטת תינוק לא תופסת הרבה מאד מקום. בקשר לאטרקציות- יש המון כאלו בסביבה, היות והילדים קצת קטנים לכל מגוון האפשרויות של הצפון, הייתי ממליצה לכם לגשת ל"הגושרים" לפארק הנעלם ולפינת החי... חופש נעים

ShirShir

New member
גם אני הייתי בנופש מהעבודה../images/Emo8.gif

לא היה חינם, אבל מסובסד.

Forum User

New member
האם המלון מאפשר זאת?

ז"א האם המלון מאפשר מיטה נוספת (לילד) ועוד מיטת תינוק (בהנחה שאתם זקוקים לה)? אם כן, אז מקסימום יהיה לכם קצת צפוף... לא נורא. אם זה רק ללילה אחד, לדעתי אין כל בעיה (מנסיוננו העשיר, שהינו בין השאר במלון ETAP, שחדריו אינם מרווחים בלשון המעטה, עם ילד ותינוקת, והיה ממש בסדר).

ShirShir

New member
מלון מקסים, נעים ונוח../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

חדרים נעימים וחדישים, מרבדי דשא יפים סביב החדרים.... ארוחות מלאות, מגוונות וטעימות!!
הסוויטות - מרווחות, גקוז'י ענק, חדר שינה זוגי עם דלת נסגרת - מעוצב להפליא, חלוקים וכפכפים. ספה נוחה (הנפתחת בלילה למיטה - נוח!), פינת סלון עם טלוויזיה, פינת-מגש עם תה-קפה-סוכר.... מומלץ
ועוד שרשור עם מידע נוסף..... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1155&msgid=49188824

ami277

New member
יש אתר למלון ? משום מה הוא

לא מופיע בשום אתר שקשור לנופש. אשמח לקבל הפנייה .

למעלה