מלון פרימה קרלטון - חוף אלמוג, אילת

ilaya

New member
מלון פרימה קרלטון - חוף אלמוג, אילת

שלום לכולם, אני צפוי לנסוע לאילת במאי, ומחפש מלון נעים וזול בחוף אלמוג. פרימה קרלטון הוא מלון ישן, אבל באתר "מפה" כתוב שהחדרים בקומות 4-6 משופצים. דיברתי עם המלון, והבחורה בקבלה טענה שכל החדרים שופצו, והיום אין הבדלים בין החדרים. לא יודע אם להאמין - מישהו אולי יודע ?

המלון אכן שופץ בחורף האחרון

(למה שפקידת הקבלה תשקר לך?) מלון נוסף בחוף אלמוג שמתאים להגדרות שכתבת הוא: הריף, לדעתי קרלטון עדיף,כי הוא גדול יותר עם יותר שטחים ציבוריים ואחרי השיפוץ בהחלט השתפרה שם הרמה. בשניהם מחירים עממיים ונוחים.

ilaya

New member
האמת היא שהחשש שלי בעיקר

התעורר בגלל שכששאלתי אותה לגבי החדרים בקומות 4-6, היא אמרה שאני צריך לדבר עם ההזמנות. כאשר התברר שהגברת של ההזמנות איננה, אז היא פשוט אמרה שכל החדרים משופצים ואין הבדל. התחלתי לחשוד כי אחרת, למה לא אמרה את זה מכתחילה והפנתה אותי לאחראית ההזמנות ? אולי בכל זאת יש הבדל. כששאלתי אותה את זה, היא אמרה לי שפשוט בקומות 4-6 יש נוף יותר יפה (??). לגבי הריף - תמיד נראה לי מבאס כזה. אבל אם קרלטון שופץ, אז אין סיבה לא ללכת אליו. תודה ! עילי

ilaya

New member
אגב, שמתי לב בחיפוש ששהית בקרלטון

בזמן האחרון. תוכלי לחוות ממקור ראשון ? תודה !

אהיה בחודש הבא עוד לא הייתי

אבל בטוחה ב100 אחוז שכ-ל הקומות שופצו! אגב הסגנון שם זה מיוזיקל כלומר- משמיעים מוסיקה שונה בכל קומה ... בסה"כ ממש שווה את המחיר !

למעלה