מלון/צימר עם ספא בצפון / מרכז

rang1

New member
מלון/צימר עם ספא בצפון / מרכז

מחפש צימר / מלון שיש בו ספא צמוד, לא כזה שמזמינים לחדר מטפלים, אלא ממש ספא עם סאונה, טיפולים, בריכה וכו'. אני מכיר את יערות הכרמל, חמת גדר ומצפה הימים הטובים והיקרים, יש עוד מקומות כאלה במרכז או בצפון (לא אילת או ים המלח) שאנשים טובים ביקרו וממליצים ?

בתי מלון עם ספא

בצפון ,בנוסף לאלו שציינת יש את כנען ספא לייד צפת,יש את אסיינדה במעלות שהוא פחות יקר,ובטבריה יש את רימונים גלי כינרת,חוף גיא,שרתון מוריה וקיסר-בכולם ישנו ספא, ברובם חדש מודרני מושקע ומסביר פנים. במרכז- יש את מלון דניאל-הרצליה (מומלץ לקחת חדר באגף השיזן המדהים)

drtrip

New member
אמירי הגליל... מלון סוף הדרך...

אני אישית מאוד אוהבת. יש להם ספא וחדרי טיפולים. נוף מדהים ולובי יפיפה. ממליצה בחום!!!

צימר עם ספא, בבקשה

יש במושב זרעית בצפון צימרים שנקראים "גל בטבע". בעלת הבית,רמונד, הקימה גם ספא עם ג'קוזי גדול,סאונה וחדר טיפולים. היא מטפלת מצויינת (בעבר עבדה ב"אסיינדה" במעלות) ואת זה אני אומרת מנסיון... אני מצרפת קישור בתקווה שזה יעבוד.

אין כמו רמונד מ"גל בטבע"

באשר למלון אסיינדה - אין בו ספא במובן המוכר של המילה. (זה לא הבייבי שלהם) אמירי הגליל - מומלץ עד למאד! רימונים צפת - ספא ומטפלים מעולים.

אין כמו רמונד מ"גל בטבע"

באשר למלון אסיינדה - אין בו ספא במובן המוכר של המילה. (זה לא הבייבי שלהם) אמירי הגליל - מומלץ עד למאד! רימונים צפת - ספא ומטפלים מעולים.

rang1

New member
איך אמירי הגליל - חו"ד מ 2005 ?

מההמלצה של אמנון הגעתי לאמירי הגליל - באתר זה נראה יפה ומחירים מאוד שפויים יחסית לכנען/מצפה הימים/יערות הכרמל/ספא וילג' ודומיהם. אבל גם קראתי ביקורות מהעבר שאמירי הגליל לא משהו והוא עבר שיפוץ וכו'. מי היה בשנה האחרונה ויכול לתת חוות דעת אובייקטיבית ? גם לגבי הטיפולים, וגם לגבי רמת המלון והאירוח וכמובן האוכל.

אז ככה...

אמירי הגליל עבר שיפוץ לטובה לפני כמעט שנתיים. ממקום זרוק הפך למלון ספא עם 17 חדרים. נעים ומשפחתי, נוף מרהיב, החדרים לא כולם באותו גודל (הקטנים קטנים) ארוחות בוקר נפלאות עם חביתות תבלינים אישיות. מלון משפחתי ששווה ביקור!

rang1

New member
לילדים (מעל 12) יש מה לעשות שם ?

מה עושים ילדים מעל גיל 12 שאינם לוקחים טיפולים ? יש בריכה של המלון ? שמכתי שבאמירים יש בריכה, האם היא פתוחה לאורחים ? אמנון, הבנתי שאתה מדריך באיזור, אז הנה שאלה קטנה: בדרך למלון (יוצאים מת"א בשישי בסביבות 12 בצהריים ) אנחנו רוצים לעצור בדרך לארוחת צהריים קלה במקום עם נוף ואויר טוב - מה המלצותיך ? כנ"ל לגבי שבת אחה"צ - בהנחה שא. הבוקר במלון תמשוך אותנו שבעים עד העזיבה, איפה בסביבה (או בכיוון המרכז) אפשר לאכול א. צהריים מאוחרת ? דרך אגב, קראתי על הסעודה האחרונה באמירים, היא מומלצת באמת והאם פתוח בשבת אחה"צ ?

rang1

New member
באתר שלהם כתוב שרק מעל גיל 12

אבל כבר צילצלתי ודיברתי איתם ואין מקום לספטמבר לתאריך שרציתי. נמשיך לחפש מקומות אחרים...

למעלה